O której ostatnio zasypiasz?
Wstaję albo bez, albo od razu za pierwszym.
Wiem, jestem szalona >.>
Ostatnio zmieniony przez Eve (10-09-2021 o 22h38)

Strony : 1 ... 880 881 882 883 884 ... 1527
O której ostatnio zasypiasz?
Wstaję albo bez, albo od razu za pierwszym.
Wiem, jestem szalona >.>
Ostatnio zmieniony przez Eve (10-09-2021 o 22h38)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (10-09-2021 o 22h42)
Jaka czynność zajmuje ci zwykle najwięcej czasu przed wyjściem do pracy?
Jeszcze nie, jutro jadę ^^
Ostatnio zmieniony przez Eve (10-09-2021 o 22h41)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (10-09-2021 o 22h43)
A Seuś wolałaby podusię czy pluszaka?
Między tymi dwoma
Ostatnio zmieniony przez Deergod (10-09-2021 o 23h43)
Zdarza Ci się wystawiać recenzje na google?
To bardzo złe pytanie o tej porze, bo zaraz pewnie będę głodna xD Wciągłabym lody śmietankowe i gofra i spaghetti :T
Ostatnio zmieniony przez Shairan (10-09-2021 o 23h14)
Jeśli mogłabyś w tej właśnie chwili zjeść o czymkolwiek myślisz, co by to było?
//Jeszcze nie zdarzyło mi się chyba nic zepsuć na miarę specjalisty, także powiedzmy, że wszystko robię sama
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (10-09-2021 o 23h33)
Jeśli coś zepsujesz, to raczej starasz się sama naprawić, czy dzwonisz po specjalistę?
Przemyślane. Mam problem z szybkim podejmowaniem decyzji, zawsze muszę na poważnie rozważyć wszystkie za i przeciw. Nie jestem osobą, która często robi coś spontanicznie
Ostatnio zmieniony przez Noku (11-09-2021 o 12h46)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (11-09-2021 o 11h14)
Kiedy jesteś w złym nastroju zdarza ci się być opryskliwym w stosunku do innych ludzi czy udaje ci się zapanować nad tymi emocjami?
// Do tej pory przeciętnie - odświętna sukienka i jakieś eleganckie płaskie buty - ale w tym roku kupiłam sobie butelkowozielony garnitur i teraz to dopiero będę wyglądać jak szef! ^^
Ostatnio zmieniony przez Qoona (11-09-2021 o 10h38)
Jak zwykle wyglądają Twoje weselne kreacje?
/Najwygodniej jest mi wiadomo - w butach sportowych, jakichś sneakersach. Ale najładniej czuję się w szpilkach - wysmuklają nogi, sprawiają, że jestem wyższa i jakaś taka dostojniejsza :V
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (11-09-2021 o 10h40)
W jakich ubraniach czujesz się najlepiej? :>
// Noszę tylko gładki czarny pierścionek, poza tym żadnej.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (11-09-2021 o 10h49)
Nosisz jakąś biżuterię?
/Są okej, nie narzekam. Lubię przede wszystkim to, że mam okazję do wystrojenia się i, że można się porządnie najeść To też szansa na zrobienie sobie zdjęcia w fotobudce, uwielbiam to xD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (11-09-2021 o 11h30)
Lubisz chodzić wesela czy wręcz przeciwnie? Dlaczego?
// Dałam sobie spokój z odcinkami i już na nie nie zbieram ~ . ~ Po tym, jak musiałam wydać wszystko na ponowne przechodzenie Starej Ery, żeby odblokować targ i przeklikać jeszcze raz odcinki Nowej Ery, straciłam całą ochotę na kontynuowanie historii - n -
Ostatnio zmieniony przez Qoona (11-09-2021 o 11h15)
Jak Ci idzie zbieranie maany na odcinki?
Sam pomysł na fabułę podoba mi się bardziej, niż TO. Realizacja... tu bywa różnie, ale nie ukrywam, że nie biorę tego na serio już i dzięki temu bawię się świetnie. Ale generalnie naprawdę nie ma takiej tragedii, jak można czasem przeczytać. Przynajmniej według mnie, ja dostaję dokładnie to, czego sie spodziewałam. A, że obnizyłam loty...xD Ja uważam, ze warto, chociażby dla ciuszków, dla tych kilku ładnych ilustracji.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (11-09-2021 o 11h22)
Jak ci się podoba fabuła? Warto się trudzić?
// Tak, zachowywanie wspomnień i dokumentowanie przeszłości jest dla mnie bardzo ważne i lubię czasem wracać myślami do tego, co było, ale najlepiej pobieżnie, żeby nie wspominać tego, co nie trzeba ~ v ~
Ostatnio zmieniony przez Qoona (11-09-2021 o 12h23)
lubisz rozmyślać o przeszłości?
Ostatnio zmieniony przez Asame (11-09-2021 o 12h22)
Czy cierpisz na FOMO (Fear Of Missing Out)? Jeśli tak, to jakie rzeczy go w tobie wywołują?
// Świt. Czuję się bardzo dobrze, kiedy zdarzy mi się tak wcześnie wstać i mam wtedy czas na relaks zanim dzień się na dobre rozpocznie i zacznie biec swoim rytmem c:
Ostatnio zmieniony przez Qoona (11-09-2021 o 12h32)
Jaka pora dnia jest Twoją ulubioną?
/ zazdroszczę! Chciałbym się nauczyć wcześniej wstawać, żeby chociaż mieć czas wypić kawę na spokojnie a nie w szaleńczym biegu jak zawsze xD
// Właśnie to wcześniejsze wstawanie przychodzi mi do głowy jako pierwsze xD
Ostatnio zmieniony przez Aida (11-09-2021 o 12h38)
Jest jakiś nawyk, który chciałabyś sobie zbudować?
// Nigdy nie robię niczego niezwykłego z włosami, kiedy mam jakąś uroczystość. Stylizacja włosów w moim wykonaniu wygląda tak, że traktuję lokówką kosmyki, które wywijają się w niewłaściwą stronę, jeśli jest taka potrzeba i jestem gotowa.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (11-09-2021 o 13h24)
Umiesz sobie sama jakoś wystylizować włosy na większe wyjścia, czy raczej odwiedzasz wtedy fryzjera?
/Nigdy się niczym nie inspiruję
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-09-2021 o 17h11)
Inspirowałaś stylke magami ziemi z Atla czy to tylko moje skojarzenie?
//O kurcze nie mam chyba ulubionego, może kebab z Krowarzyw
Ostatnio zmieniony przez Nepente (11-09-2021 o 15h24)
Jakie jest twoje ulubione danie?
Bardzo lubię, bo ślicznie pachną, ale nigdy nie chce mi się ich rozstawiać i podpalać. Już nie mówiąc o tym, że jakby mi kot przewrócił świeczkę, to byłoby słabo
Ostatnio zmieniony przez Noku (11-09-2021 o 15h31)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (11-09-2021 o 14h22)