~~ Nijak, to wątki które były wcześniej na forum. Nic nowego tu nie dodali.
Ostatnio zmieniony przez Thesana (05-09-2021 o 11h43)

Strony : 1 ... 868 869 870 871 872 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Thesana (05-09-2021 o 11h43)
Jak oceniasz wątki, które właśnie pojawiły się w sali gier? Planujesz do nich regularnie zaglądać?
Większość tych, w których się udzielałem już wróciła. Nie pamiętam, czy starterpacki były tu, czy na syfie, ale trochę mi ich brakuje. Wiem, że to podobne do estetyki, ale jednak nie to samo. I więcej wątków z rysowaniem, narysuj w swoim stylu chyba jeszcze nie wróciło, ani narysuj osobę powyżej jako chłopaka
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-09-2021 o 00h26)
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (05-09-2021 o 00h40)
Co twoja postać ma na twarzy? Głównie chodzi mi o ten uśmiech (?) zupełnie nie jestem w stanie rozpoznać czego tam użyłaś
Wygląda cool swoją drogą
Nie planuję, ale będę czekać aż ktoś na forum napisze jak ocenia gierkę i wtedy podejmę decyzję
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-09-2021 o 00h57)
Czy. Planujesz zagrać w najnowszą produkcję od bimuffa. Jak tylko wyjdzie?
Gdzie poza swoim domem lubisz przebywać? c:
// O, matko jedyna, dziękuję ci strasznie, że mi powiedziałaś!!! > . < Już poprawiłam ~ v ~
A samochodami nie interesuję się w ogóle i nie ma żadnego konkretnego modelu, który wpadłby mi szczególnie w oko :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (05-09-2021 o 10h02)
Podobają Ci się jakieś modele samochodów?
Kuniu, tak przy okazji, zapomniało Ci się napisać w "Wystylizuj strażniczkę..." za co ma się przebrać następna osoba
Ciężkie pytanie, ogólnie od dłuższego czasu pracuje nad tym by być bardziej otwartą zarówno w stosunku do bliskich jak i do obcych ludzi, więc jednym i drugim staram się mówić o rzeczach, które wcześniej wolałabym zachować dla siebie. Hmm nie przychodzi mi teraz żaden przykład do głowy, którym mogłaby się tutaj podzielić, jedynie same takie które nie nadają się na forum xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (05-09-2021 o 10h34)
Jest jakaś rzecz, której nie powiedziałabyś komuś, kto zna cię osobiście, ale nie masz żadnego problemu z powiedzeniem komuś obcemu?
// Bardzo źle bym się czuła opowiadając osobom ze swojego otoczenia o konfliktach, które mam ze swoimi bliskimi, których te osoby też znają. Kłótnie to moim zdaniem rzeczy prywatne i jeśli coś się popsuło między mną i drugą osobą, to okropnie bym się czuła, gdyby inne osoby o tym plotkowały albo wyrabiały sobie opinię na ten temat. W takich sytuacjach czuję się niedojrzale i mam wrażenie, że powstaje wokół mnie drama. Za to bardzo chętnie wyżaliłabym się komuś zupełnie z całą sytuacją niezwiązanemu, opowiedziała co się dzieje i jak się z tym czuję, taka osoba wysłuchałaby mojego punktu widzenia i mogłaby mnie pocieszyć, ale nie mogłaby wyrobić sobie błędnej opinii kogoś, kto obserwuje sytuację z oddali i ocenia ją dopowiadając sobie wiele rzeczy samej.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (05-09-2021 o 10h58)
Podbije pytanie, bo jest bardzo ciekawa, więc czy ty masz takie coś?
Chyba na żywo, ponieważ lepiej mi się rozmawia niż pisze.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (05-09-2021 o 10h51)
Wolisz poznawać ludzi przez internet czy na żywo?
Jestem wrażliwy, nawet za bardzo. Łatwo się wzruszam, jestem mocno empatyczny i w ogóle
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-09-2021 o 10h52)
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (05-09-2021 o 11h27)
Bez czego nie wyobrażasz sobie życia?
// Włosy Obi. Uważam, że są naprawdę super, ale mnie samej trudno ich jakoś użyć przez ten mały warkoczyk, którego nie da się schować za Gardzią :c
Ostatnio zmieniony przez Qoona (05-09-2021 o 11h08)
Które eldkowe włosy są Twoimi ulubionymi, a przy okazji rzadko używanymi przez inne Strażniczki?
/Trudności sprawia mi ten steampunkowy zestaw z alchemii ;P
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-09-2021 o 11h26)
Masz jakiś eldkowy przedmiot, który od dawna leży w twojej szafie, a nie potrafisz z nim stworzyć stylizacji?
W sumie to wolę pracować sama i nie rywalizować z nikim xD ale jak już muszę wybrać to wolę pracę zespołową, nie przepadam za rywalizacją i zwykle nawet nie widzę powodów by z kimkolwiek rywalizować.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (05-09-2021 o 11h54)
Wolisz rywalizację czy pracę w grupie?
Gwiezdne Wojny, ta trylogia co była pierwsza części 4-6
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-09-2021 o 11h41)
Masz jakąś swoją ulubioną trylogię?
/Władca Pierścieni
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-09-2021 o 12h19)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (05-09-2021 o 12h53)
Wolisz serie czy jednotomowe książki?
// Natknęłam się na gameplay ze Słodkiego Flirtu na Youtubie, a że szukałam wtedy jakieś rozrywki, to zajrzałam na stronę gry.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (05-09-2021 o 12h07)
W jaki sposób po raz pierwszy usłyszałaś o grach Pszczół?
Moim ukochanym webtoonem jest Eleceed. To manhwa z gatunku akcja/komedia, ale humor jest tu na naprawdę bardzo wysokim poziomie, nie jakieś tanie żarty. Opowiada historię, w której obok zwykłych, normalnych ludzi istnieją też tzw. Przebudzeni, czyli osoby posiadające różnego rodzaju supermoce. Historia zaczyna się, gdy jeden z najsilniejszych Przebudzonych zostaje bardzo ciężko ranny w walce i próbując się ratować, przemienia się w pierwsze napotkane zwierzę, a jest nim tłusty, rudy kocur. Jako kot zostaje znaleziony i przygarnięty przez chłopaka, który dokarmia okoliczne bezdomne koty, a przy okazji sam jest Przebudzonym, tylko nie ma o tym bladego pojęcia i ukrywa swoje zdolności w obawie przed reakcją innych ludzi. Ta dwójka, mimo ogromnych różnic w charakterach (Kayden, rudy kot, jest arogancki, zarozumiały i nie ma w zwyczaju troszczyć się o kogokolwiek, a Jiwoo, miłośnik kotów, jest wesoły, przyjacielski i nieco naiwny) bardzo się ze sobą zżywa i pomaga sobie nawzajem, a to jak ten zimny, bezduszny Kayden się troszczy o Jiwoo to balsam na mą duszę… <3 Zabawne wstawki, które najczęściej dotyczą reakcji innych na widok spasionego kota i urażona duma „idealnego” i uwielbianego pod ludzką postacią Kaydena to po prostu złoto. Kocham tę historię i mimo że znam ją niecały rok, to zdążyłam ją już trzy razy przeczytać od nowa i cieszę się ogromnie, że jeszcze długo będą wychodzić nowe rozdziały.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (05-09-2021 o 14h40)
Jaki jest twój ulubiony webtoon i o czym opowiada?
// Dzień mija mi na przygotowywaniu się na jutro. Na razie umyłam i ostrzygłam sobie włosy i zrobiłam jedzenie, które będę mogła wziąć do szkoły.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (05-09-2021 o 12h27)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (05-09-2021 o 12h41)
Co chciałabyś posiadać?
// Czekoladowe muszelki
Ostatnio zmieniony przez Qoona (05-09-2021 o 12h45)
Jakie płatki do mleka są/były Twoimi ulubionymi?
/Hmm, to musiało być coś naprawdę dawno temu, bo choć często zamawiam coś online, to mój ostatni zakup wydaje się być jakiś odległy. Wydaje mi się, że był to zestaw do haftowania.
Ale dzięki, że mi przypomniałaś o tym, bo muszę zamówić czarną farbę akrylową i eyeliner
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-09-2021 o 12h41)
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (05-09-2021 o 12h54)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (05-09-2021 o 15h12)