Forum

Strony : 1 ... 867 868 869 870 871 ... 1527

#21701 04-09-2021 o 16h38

Straż Absyntu
Tryphena
Żołnierka Straży
Tryphena
...

Czy mógłbyś się nazwać typem pracoholika czy raczej na odwrót?
@down szczerze mowiac troche nie czaje co masz na mysli przez niszowe zainteresowania bo imo kazde zainteresowanie jest na swoj sposob zarabiste i cieszy mnie kiedy ktos rozwija sie w czyms co lubi ale wiesz ja to dzban i srednio ogarniam XDDD Co do mnie to niestety praca zabiera mi wszelkie sily witalne i nie jestem w stanie zajac sie nawet swoimi dotychczasowymi hobby, o poszukiwaniu nowych nie wspominajac. Ostatnio z kolei trailam na yt-berke ktora kolekcjonuje drogie buty (ktore w opini wiekszosci sa niewygodne fest) i domyslam sie ze sa one jej pasja i ma o nich na bank ogromna wiedze co mnie cieszy fest mimo iz ja raczej bym tego nie robila ^^

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (04-09-2021 o 16h51)

Moje CV: Zawodowy simp seusia  Zawodowy spammiarz Eve  Zawodowy lizus jelona  Zawodowy ojciec i nauczyciel WDŻ Faren Włatca koła podbiegunowego

#21702 04-09-2021 o 16h43

Straż Absyntu
Cuks
Pomocniczka Sargouseta
Qoona
...

Na poprzedniej stronie jeszcze nie dostałam odpowiedzi, więc pozwolę sobie zadać to pytanie również tobie:
Czy masz jakieś niszowe zainteresowania? Jeśli tak, to jakie i w jaki sposób się nimi zainteresowałaś? Jeśli nie, to czy znasz osoby, które takie mają? Co myślisz o ich hobby?

/Przez "niszowe" miałam na myśli mało popularne, a nie "nudne" ani nic w tym rodzaju :>

// Całe mnóstwo osób zapytanych, jakie mają zainteresowania, odpowie, że nie wie/nie ma i te, które znam nie są wyjątkami. Ale myślę, że każdy człowiek tak naprawdę czymś się interesuje i coś go kręci, tylko nie każdy zdaje sobie do końca sprawę, co to takiego dla niego.

Ostatnio zmieniony przez Qoona (04-09-2021 o 16h54)

#21703 04-09-2021 o 16h46

Straż Obsydianu
Noku
Strzelczyni Straży
Noku
...

Znasz kogoś kto nie ma żadnego hobby?

Krynica Górska. Nie wiem czy znajdę kiedykolwiek miasto, które pokocham równie mocno

Ostatnio zmieniony przez Noku (04-09-2021 o 19h52)

https://i.pinimg.com/originals/a2/f2/4f/a2f24f12ab79cc7826b80de665d461b8.gif

#21704 04-09-2021 o 18h14

Straż Absyntu
Methrylis
Pomocniczka Sylfów
Methrylis
...

https://i.imgur.com/KLbAPid.png

Jakie polskie miasto podoba ci się najbardziej?

Oby wcale, bo ja szkolnymi busami do pracy dojeżdżam XDDDDDDDDDDD

Ostatnio zmieniony przez Methrylis (06-09-2021 o 19h57)

https://i.imgur.com/hoEOs1F.png

#21705 04-09-2021 o 18h39

Straż Absyntu
Tryphena
Żołnierka Straży
Tryphena
...

Jak myslisz kiedy dzieciaki pojda znowu na zdalne? :'>
@down obecnie? Jezyka norweskiego by moc aplikowac na lepiej platne prace np w drogerii albo nawet i na recepcji w hotelu uwu

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (04-09-2021 o 19h16)

Moje CV: Zawodowy simp seusia  Zawodowy spammiarz Eve  Zawodowy lizus jelona  Zawodowy ojciec i nauczyciel WDŻ Faren Włatca koła podbiegunowego

#21706 04-09-2021 o 19h09

Straż Absyntu
Melotarí
Pomocniczka Jednorożca
Melotarí
...

https://i.imgur.com/nQjNXgz.gif

Czego najbardziej chciałabyś się nauczyć?

Przepraszam, ale ja ledwo radzę sobie, by sobie przypadkiem poważnej krzywdy nie zrobić (ciekawostka: nie wychodzi mi to najlepiej), więc nie jestem tutaj najlepszą osobą do tworzenia czy dzielenia się life-hackami, bo ja życia nie ogarniam. XD Nawet nie student, a już bieda. Nah, nie mogę nic wymyślić, serio, to pytanie mnie zabiło.
To żaden trick, ale u mnie sprawdza się rozplanowywanie jakiś zajęć i zakupów, najlepiej na dłuższy okres czasu. Kiedy idę do sklepu, powiedzmy, raz na tydzień z całą listą, czego mi potrzeba, to biorę tylko to, co napiszę i nie rozglądam się bez sensu, zobaczyć, co właściwie jest - nie ukrywam, szczegółowe przepisy też tu pomagają. I właśnie, jeśli pójdę raz na ten tydzień, a nie codziennie - zazwyczaj biorę torbę i dodatkowo taki wózek, co chodzą z nim głównie starsze osoby, ale tutaj ważniejsza jest dla mnie wygoda i funkcjonalność niż to, że ktoś się będzie śmiał, że taka młoda, a już chodzi z wózeczkiem jak Babcia - to przecież chodzę po sklepie mniej razy, a więc ograniczam liczbę okazji, by coś, czego nie potrzebuję, mogło mnie skusić, a budżet zawsze będzie mi za to wdzięczny. No i też mniej czasu na to poświęcam. Jeśli pójdę tylko w jeden dzień i, dajmy na to, pochodzę po sklepie nawet i tą godzinę, to poświęcę na to mniej czasu, niż gdybym 4 razy chodziła po 15 minut - bo odchodzi mi droga w tę i z powrotem. A dla mnie zazwyczaj każda minuta jest cenna, więc no.
I kolejny nie life-hack, ale bardzo ważny - jeśli ktoś czuje, że coś go przerasta, nie radzi sobie w życiu, to dobrze jest sobie pogadać o tym z dobrym psychologiem; to może pomóc po prostu uporządkować sobie w głowie, a wtedy łatwiej jest wymyślić, co tu dalej zrobić.

Skaen:
Największą trudność sprawia mi... Wszystko, bo ja ni umi rysować. XD
Chyba poza - wiadomo, anatomia rzecz trudna i dobrych kilka godzin spędzam na poprawkach, żeby człowiek chociaż tego człowieka przypominał, a nie jakieś dziwnie poskręcane odnogi. Także takie rozrysowywanie sobie prawidłowego ułożenia to dla mnie czarna magia. I perspektywa. Każdego dnia robię sobie ćwiczenia, ale nah, postępy, jeśli są, to bardzo powolne. No i takie drobne elementy. Mam problem z rozmiarem rysunków - i zazwyczaj kończy się na tym, że chociażby taka tęczówka oka ma z 5 pikselów średnicy. A co najgorsze, w mojej aplikacji to największy możliwy rozmiar, więc nie mogę tego sobie uprościć. >.< Ogólnie, wciąż mam problem z robieniem rzeczy poprawnie i to raczej widać, wiec tak, naprawdę przy rysowaniu poważnie się nawściekam. Ah, no i jeśli nad jednym elementem siedzę dwanaście godzin. Wtedy po prostu chciałabym już go skończyć. A to się dzieje dosyć często.
Ale z drugiej strony, tak samo wszystko jest dla mnie przyjemnością. Dla mnie to przede wszystkim zabawa i radość, więc czy to tworzenie jakiegoś konceptu, czy wyłanianie lineartu z chaotycznego szkicu, kolorowanie - zawsze się z tego cieszę! Najczęściej właśnie więcej radości mam z pracy niż z efektu końcowego, bo wtedy najbardziej widzę, ile rzeczy mogłoby być lepiej.
A jeśli chodzi już o takie konkretne elementy - well, w sumie nie wiem, zależy od mojego pomysłu, aktualnego stanu ducha i tak dalej. Raz najlepiej się czuję przy twarzy, innymi przy włosach, kiedy indziej absolutnie nie chce mi się tego nawet ruszać, a chętniej zabrałabym się za ubrania. Także no. Chyba to wszystko jest u mnie bardzo płynne i jeszcze nieugruntowane. ^^

Ostatnio zmieniony przez Melotarí (04-09-2021 o 19h53)

Miłego dnia wszystkim!!! <3
https://i.imgur.com/qmPMVLC.gif

#21707 04-09-2021 o 19h20

Straż Absyntu
Tryphena
Żołnierka Straży
Tryphena
...

Jakie life hacki na codzienne zycie bys polecila innym osobom tutaj? Zwlaszcza dla tzw "biednych studenciakow"?

@down gram w "Overwatch" jak powalona, ostatnio przechodze tez  "a plaque tale innocence". Zmarnowalam pieniadze na "Cyberpunk 2077" ale smiesznie bylo ogarniac exploity ktore sprawialy ze stawalas sie bogaczem w pare chwil a jak na myszce masz potrojny czy 10-krotny klik to juz w ogole. DETROIT BECOME HUMAN TO ZYCIE ZAMIERZAM PRZEJSC DRUGI RAZ TAK ZNOWU NA 100% Gralam rowniez swego czasu w wersje probna "Black Desert Online" jednak nie przypadl mi on do gustu. Z kolei "Ghostrunner" zamierzam kupic tak samo "Carlson" gdzie byla chyba minidrama ze autorzy ghostrunnera podwalili jakby pomysl autora carlsona ale nie jestem pewna? Kiedys gralam w innego mmorpga ale na telefon ktory nazywal sie "Dragon Raja" z ziomeczkami z finlandii dopoki nie zmienili serwa :c. Jak bylam mlodsza also gralam w "Elsword" i wydalam tam sporo hajsu na to by ostatecznie zapomniec hasla do tego (kilka kont kurla XDDD). Ponadto byl "dishonored II" czy "The Evil Within" 1 na konsoli (ale 2 obejrzalam na yt. Ogolem duzo gier obejrzalam i znam ich calkiem sporo a jak nie tytuly  to powinnam skojarzyc po grafice chociaz tez nie zawsze np teraz oglasdam jak sarge zdobywa platynowe relikty w "Crash Bandicoot remastered" a kolega namawia mnie na pobranie "Saints Row remastered"). Gierczylam swego czasu w "GTA V online" ale szybko mi sie znudzilo. Ofc musialam przetestowac tez "Fall Guys" czy "Among us".  Z takich przegladarkowych byly ofc stardoll, love nikki, everskies (nadal jest) i movie star planet.
Mysle ze lubie najbardziej fabule i ladna grafike ("Red Dead Redemption 2" jezeli chodzi o realizm  w grach czy fizyke to krolowa krolowych rly mysle ze gra ta stworzyla nowa definicje i baze dla tego jak realistyczna powinna byc kazda kolejna gra) o reszte zbytnio nie dbam chociaz szybko sie zniechecam jak w multi chociazby widac mocna dysproporcje miedzy p2w graczami a f2p i kiedy gra wrecz na sile wrzuca ci do gsardla "no kup to noooo"

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (04-09-2021 o 19h39)

#21708 04-09-2021 o 19h21

Straż Cienia
Skaen
Szefowa Straży
Skaen
...

@Melotarí
Co w rysowaniu sprawia Ci najwięcej trudności, a co najwięcej przyjemności?

@Tryph
W jakie gry poza Lolem i Eldką jeszcze grasz i jakie gatunki gier najbardziej lubisz?

Myślę, że to zależy od okoliczność w znaczniej części przypadków lepiej porozmawiać i wyjaśnić jakoś sprawę, czy tam się w jakiś sposób bronić, szczególnie jeśli zaczepiać by miała osoba z którą mamy często styczność bo np. mieszka w naszej okolicy, chodzimy razem do szkoły/pracy itd Chyba, że mówimy o jakiś przypadkach zaczepiania przez ludzi nietrzeźwych pod sklepem, wieczorową porą to lepiej ignorować i jak najszybciej się od nich oddalić.

Ostatnio zmieniony przez Skaen (04-09-2021 o 19h40)

https://64.media.tumblr.com/tumblr_lxgt147D0H1r0bu1vo1_500.gif

#21709 04-09-2021 o 19h26

Straż Obsydianu
OvercastCat
Debiutantka
OvercastCat
...

Czy ignorowanie zaczepek to dobry sposób, czy lepiej się odezwać i słownie bronić?

uważam, że złotem jest wyczucie kiedy odezwać się, a kiedy lepiej odpuścić ;)

Ostatnio zmieniony przez OvercastCat (04-09-2021 o 19h45)

https://64.media.tumblr.com/8442719aa6e9bfac49e58c4392341d45/0047bdff2b5aaaa0-a9/s400x600/46ade71b97ffdadf437452fbcf31c895f4adec86.gifv https://64.media.tumblr.com/a9e1ac964aa061584794eae5b31cf5f3/0047bdff2b5aaaa0-f9/s400x600/8cf88547fc9323a1c460df9128f826e5a6bcc670.gifv

#21710 04-09-2021 o 19h37

Straż Absyntu
Tryphena
Żołnierka Straży
Tryphena
...

Czy zgadzasz sie ze stwierdzeniem ze mileczenie jest zlotem Dlaczego?
@down bae fabula to cud miod malina ale nie chce spoilerowac chociaz powiem ze na koniec mozna sie pogubic ze ale o uj chodzi XD grafika tez niczego sobie tylko przeciwnicy sa kinda glupi wiec jak masz wspomaganie celowania to juz w ogole masz wygrana na bank. Niestety gra czesto wymusza sytuacje skradankowe a jakos zeby sie bic na dluzsza mete to metody nie masz bo musisz ciagac za soba ofc swojego mlodszego brata. *w samouczku zabilam go z 4 razy bo upieralam sie ze na pewno dam rade isc z nim mimo iz mi postac mowi ze mam isc bez niego ale ja to ja xDDD* W kazdym razie polecam na pewno <3

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (04-09-2021 o 19h48)

#21711 04-09-2021 o 19h42

Straż Cienia
Skaen
Szefowa Straży
Skaen
...

O i jak Ci się tam gra w plaque tale, jak oceniasz? Bo pobrałam ostatnio z epica i teraz się zastanawiam czy zabierać się za to xd

Nie, ostatnio chyba nie miałam powodów do dumy.

Ostatnio zmieniony przez Skaen (04-09-2021 o 19h55)

https://64.media.tumblr.com/tumblr_lxgt147D0H1r0bu1vo1_500.gif

#21712 04-09-2021 o 19h51

Żołnierka Straży
Deergod
...

Zrobiłaś ostatnio coś z czego jesteś dumna?

nikt tego nie mierzył i nie zmierzy

Ostatnio zmieniony przez Deergod (04-09-2021 o 20h00)

https://i.imgur.com/mM43Iy0.gif

#21713 04-09-2021 o 19h57

Straż Cienia
Rissie
Pokonała Kurę
Rissie
...

jak długie rogi ma jelun?

pieski, pieski są duże, puchate i bardzo wdzięczne

Ostatnio zmieniony przez Rissie (04-09-2021 o 20h02)

https://cdn.discordapp.com/attachments/615136839996669963/837288661892464651/V2KNfgr.gif

#21714 04-09-2021 o 20h01

Straż Obsydianu
Noku
Strzelczyni Straży
Noku
...

Jakie zwierzątka najmilej ci się głaszcze?

Nie znam się na zwierzętach, ale jeśli ktoś się decyduje na zwierzaka powinien mu zapewnić dobre warunki. Nie sądzę, żeby dało się mieć w domu wystarczająco dużo miejsca żeby taki niedźwiedź mógł się zdrowo rozwijać. Z drugiej strony opieka nad chorymi zwierzakami, które nie przeżyłyby w dziczy to RIGCz. Głównie kwestia tego, czy zwierzę jest traktowane jak zabawka, czy ma warunki do życia i czy ktoś umie się opiekować zwierzakiem.

Ostatnio zmieniony przez Noku (04-09-2021 o 20h07)

#21715 04-09-2021 o 20h03

Straż Absyntu
Tryphena
Żołnierka Straży
Tryphena
...

Jak juz w temacie zwierzat to co sadzisz o posiadaniu zwierzat nietypowych w domu? Np kojoty, wilki a nawet gdzie nie gdzie niedzwiedzie
@down az kolega wroci z mlekiem i pojdziemy wspolnie gierczyc i wysypywac tone soli na czacie podczas kolejnego przegranego meczu <3

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (04-09-2021 o 20h08)

#21716 04-09-2021 o 20h05

Żołnierka Straży
Deergod
...

Czy jest coś czego nie możesz się aktualnie doczekać?

kto powiedział, że stawiam sobie jakieś cele
kłamstwo i nieprawda
//nie mam problemu ze zrozumieniem pytania, to miał być żart...
//; w ;

Ostatnio zmieniony przez Deergod (04-09-2021 o 20h54)

#21717 04-09-2021 o 20h08

Straż Absyntu
Melotarí
Pomocniczka Jednorożca
Melotarí
...

https://i.imgur.com/nQjNXgz.gif

Stawiasz sobie jakieś cele lub wyzwania - czy to długoterminowe, czy to bardziej chwilowe?
/Wybacz, moje pytanie mogło tak zabrzmieć... Tu chodziło właśnie, czy je sobie stawiasz, mój błąd, przepraszam! ;-;
/Ech, sorki, moje poczucie humoru jest beznadziejne :/

Właściwie - marzę o spełnieniu się wielu rzeczy, ale czasem się waham, czy to są marzenia, czy realne cele. Bo tak naprawdę - często wątpię, czy uda mi się cokolwiek osiągnąć. Tak jak chciałabym kiedyś wydać swoją sagę książek, jak śni mi się praca przy wielkich odkryciach, które zmienią świat i wygląd dzisiejszej nauki, tak samo mocno wątpię, że jest to możliwe. Więc z jednej strony staram się być w tym coraz lepsza i sobie nie odpuszczam, a z drugiej takie poczucie beznadziei wisi mi przy tym nad głową.
Ale mam cele długodystansowe, które są już bardziej realne. Pierwszy z brzegu - schudnąć z 50 kilogramów, tak co najmniej. Niby zadanie trudne, ale już 15 mam za sobą. Wytrwale zbieram pieniążki na jakieś kosztowniejsze pragnienia - ciężko, bo ciężko, wydatki zmniejszyłam do takich, które są absolutnie niezbędne, ale wiem, że kiedyś kupię coś dla siebie i będę przeszczęśliwa.
Częściej są to właśnie rzeczy, które chciałabym osiągnąć w przyszłości, ale i coś drobniejszego się znajdzie - znaleźć czas na zdrowy spacer, chociażby w nocy o północy; skończyć rysunek; poczytać chociaż jeden rozdział książki. Muszę sobie jasno zdeklarować cele, bo inaczej się we wszystkim gubię. A że jestem niedorajdą, to i często takie drobne rzeczy, które są niby normalne, dla mnie mogą być jakimś wyzwaniem. ^^
///Aw, dziękuję, to takie przemiłe z Twojej strony!! :>

Ostatnio zmieniony przez Melotarí (04-09-2021 o 20h59)

Miłego dnia wszystkim!!! <3
https://i.imgur.com/qmPMVLC.gif

#21718 04-09-2021 o 20h17

Straż Cienia
Nirez
Szefowa Straży
Nirez
...

A jak jest z tym u Ciebie, Melotarí? Masz cele krótkoterminowe lub długoterminowe? A może takie marzenie życia, po realizacji którego czułabyś się naprawdę spełniona? /static/img/forum/smilies/smile.png // Nigdy nie nazywaj siebie niedorajdą i w siebie nie wątp. Nie patrz też na to, co inni mówią o Twoich szansach w danej dziedzinie. Wielu będzie Ci zazdrościć i będzie chciało Ci podciąć skrzydła, inni będą chcieli się wywyższyć. A ja wierzę, że kiedyś przeczytam Twoją sagę książek. /static/img/forum/smilies/big_smile.png I 15 kilo to piękna sprawa! Wiem po sobie, jak to ciężko idzie, jak się ma naprawdę straszne problemy z jedzeniem...

Tak, mam siedem kolczyków, ale tylko w uszach (cztery w prawym, dwa w lewym) i w nosie. Uszy, jak to uszy nie bolały, nos w zasadzie też. Pamiętam jak poszłam na przebijanie noska z mamą i w ostatniej chwili próbowałam nawiać, bo widząc mały, prywatny domek zwątpiłam, że będzie wszystko ok, a mama mnie tam zawlokła siłą... Do dziś jestem jej za to bardzo wdzięczna. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Świeżego kolczyka lepiej nie wyjmować, bo ranka jest jeszcze opuchnięta i będzie ciężko go ponownie włożyć, tym bardziej, że przebitka jest miękka. Trzeba tylko ostrożnie dmuchać /static/img/forum/smilies/tongue.png Jak się zagoi to można robić co tylko się chce, tylko trzeba pamiętać, że nos bardzo szybko zarasta. Kiedyś wyjęłam kolczyk na tydzień i potem wpychałam go na siłę, bo mi wszystko zarosło świeżą tkanką. Całe szczęście, że jakoś dałam radę, ale wtedy naprawdę bolało. Kiedyś marzyły mi się kolczyki w chrząstce ucha i na języku, ale o ile w tym pierwszym miejscu może się jeszcze skuszę, to w tym drugim jednak nie. Za stara już jestem. /static/img/forum/smilies/big_smile.png Poza tym bardzo trzeba na niego uważać,bo to w końcu język.

Ostatnio zmieniony przez Nirez (04-09-2021 o 20h51)

https://zapodaj.net/images/10613ef931cdf.jpg

#21719 04-09-2021 o 20h19

Straż Absyntu
Tryphena
Żołnierka Straży
Tryphena
...

Wyczytalam na twoim profilu ze interesujesz sie piercingiem. Posiadasz jakis? Gdzie i ktory z tych kolczykow byl wedlug ciebie najbardziej bolesny? Czy kiedy kolczyk jest swiezy a masz katar to powinno sie go wyjac czy mimo tego ze jest swiezy wyjac? :P
@down tatuaze i piercing. Tatuaz zamierzam miec, ba nawet cala serie i mam pomysl na motyw przewodni a piercing gdybym nie byla pipka to bym zrobila ale mam strasznie niski prog bolu wiec o hell no

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (04-09-2021 o 20h39)

#21720 04-09-2021 o 20h23

Straż Obsydianu
Noku
Strzelczyni Straży
Noku
...

Jakie modyfikacje ciała ci się podobają?

Dopiero dziś dowiedziałem się co to XD Spoko w sumie jak ktoś ma zniszczone włosy, mi akurat nie potrzeba, plus nie lubię wydawać pieniędzy na estetyczne rzeczy

Ostatnio zmieniony przez Noku (04-09-2021 o 20h54)

#21721 04-09-2021 o 20h51

Straż Cienia
Rissie
Pokonała Kurę
Rissie
...

Co myślisz ogólnie o zabiegach takich jak botoks na włosy, chciałbyś spróbować?

zależy odnośnie czego i przez kogo - stylu ubioru nie zmieniłabym pod wpływem rodziców, ale znajomi mogliby mi podpowiedzieć nowe rozwiązania. w kwestii diety posłuchałabym tylko mamy. ogólnie jestem upartą osoba, ale jeśli wiem, że ktoś zna się na jakimś temacie lepiej ode mnie, to często korzystam z jego porad

Ostatnio zmieniony przez Rissie (04-09-2021 o 21h00)

https://cdn.discordapp.com/attachments/615136839996669963/837288661892464651/V2KNfgr.gif

#21722 04-09-2021 o 20h58

Żołnierka Straży
Deergod
...

Łatwo ulegasz namowom innych?

nie mogę znaleźć tego co chcę i zaraz się zdenerwuję wrzucając tu przypadkowe obrazki z neta

nic nie chce mi się załadować, więc mogę dać tylko jeden obrazek :""""""")

Ostatnio zmieniony przez Deergod (04-09-2021 o 21h22)

#21723 04-09-2021 o 21h00

Straż Obsydianu
Noku
Strzelczyni Straży
Noku
...

Jak byś się opisał w trzech obrazkach?

Zielony. Bo kojarzy mi się ze spokojem, a jednocześnie to taki miły wesoły kolor :>

Ostatnio zmieniony przez Noku (05-09-2021 o 00h08)

#21724 04-09-2021 o 23h59

Straż Cienia
Cansani
Żołnierka Straży
Cansani
...

Jaki kolor/kolory przypisałbyś swojej aurze i czemu akurat te?

zwlekająca, uszczypliwa, ... frytkolubna? to było cięższe niż myślałam xD

Ostatnio zmieniony przez Cansani (05-09-2021 o 01h09)

https://64.media.tumblr.com/aca3a3be3ce2a5b23732e6b375c29ede/tumblr_pk8rkbaTE31qikqc7o4_250.gifv https://64.media.tumblr.com/e32da79f5b7ecacaad2483ee0226084f/tumblr_pk8rkbaTE31qikqc7o6_250.gifv https://64.media.tumblr.com/5be023b27dfc90fc802c851cd3b3de8c/tumblr_pk8rkbaTE31qikqc7o5_250.gifv

#21725 05-09-2021 o 00h02

Straż Cienia
Sylphe
Pokonała Kurę
Sylphe
...

Jak myślisz, jak opisaliby Cię Twoi znajomi w trzech słowach?

Dzisiaj byłam najpierw na zakupach w Ikei - trzeba było dokupić parę rzeczy do mieszkania. Potem z chłopakiem poszliśmy na długi spacer po plaży i kiedy chciałam już wracać do domu, wchodząc w głąb jednej z dzielnic, znaleźliśmy bardzo ciekawe centrum handlowe. Od razu stało się moim ulubionym. Ma ciekawy design, znajduje się między wieżowcami i posiada wszystkie moje ulubione sklepy ^^.

Ostatnio zmieniony przez Sylphe (05-09-2021 o 00h10)

https://i.imgur.com/Tv57Pfd.png

Strony : 1 ... 867 868 869 870 871 ... 1527