Co fajnego udało ci się do tej pory upolować w prawdziwym żyćku?
// Akurat trafiłaś na ten 1% społeczeństwa xD Nie czytałam ani nie oglądałam :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-08-2021 o 17h38)
Strony : 1 ... 859 860 861 862 863 ... 1527
Co fajnego udało ci się do tej pory upolować w prawdziwym żyćku?
// Akurat trafiłaś na ten 1% społeczeństwa xD Nie czytałam ani nie oglądałam :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-08-2021 o 17h38)
Na 99% na pewno oglądałaś Harry'ego Pottera, więc czy zagłębiałaś się kiedyś dalej w uniwersum i widziałaś dwie części Fantastycznych Zwierząt?
@down wczoraj obejrzałam znowu dwie części więc opinię mam wyrobioną. Jest to o wiele lepsze niż Harry Potter. Newt jest cudowną i bardzo dobrze zagraną postacią, a do tego polski dubbing doskonale zrobił swoje. Fabuła Harry'ego jednak była dla prostsza w zrozumieniu, bo parę razy nie rozumiałam o co w Zwierzętach chodzi. Podobał mi się klimat Zwierząt i Harry'ego Pottera chwilowo nienawidzę, ale pewnie za tydzień będzie poprostu akceptowalny
Ostatnio zmieniony przez Acerola (30-08-2021 o 17h43)
Odbiję po części pytanie bo w sumie jestem ciekawa: Co Ty myślisz o obu częściach Fantastycznych?
/Zazwyczaj po prostu sama maluję zwykłymi lakierami. W sumie kiedyś częściej malowałam ale ostatnio miałam okropnie łamliwe paznokcie (i jeszcze łamały się w taki irytujący sposób, że głównie pękały w połowie płytki, beznadzieja xD), więc trochę dałam na wstrzymanie i teraz co najwyżej używam tylko odżywki.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (30-08-2021 o 18h09)
Robisz sobie może paznokcie? Jakie, jeśli tak? No i sama czy u kosmetyczki?
/Zazwyczaj nie, bo często są to jakieś boty czy telemarketerzy. Jak mam możliwość, to szybko sprawdzam ten numer w necie i jeśli się okazuje, że ma dużo negatywnych opinii, zrzucam i blokuję.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (30-08-2021 o 18h28)
Odbierasz telefon, gdy dzwoni do ciebie nieznany numer?
Podobają mi się, ale ani nie mam, ani nie chcę. Zwyczajnie nie chciałbym niczym zasłaniać swojej skóry
Ostatnio zmieniony przez Noku (30-08-2021 o 18h40)
Podobają Ci się tatuaże? Masz jakiś? Chciałbyś sobie jakiś zrobić?
/Chciałabym sobie zrobić mój znak zodiaku na żebrach i kiedyś to zrobię!
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (30-08-2021 o 19h03)
A tobie? Jaki byś mogła sobie zrobić?
LEGO przygoda. Spodziewałem się irytującej reklamy klocków, a dostałem jedną z lepszych bajek animowanych. Bawiłem się świetnie ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (30-08-2021 o 18h57)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (30-08-2021 o 19h12)
@Deergod zdecydowanie się zgadzam!
Gdybyś mogła dowolną postać z uniwersum eldki uczynić Wsem, która byłaby to postać i dlaczego?
Hmm nie jestem dobra w ubieraniu myśli w słowa.
WS
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (30-08-2021 o 21h02)
A gdybyś mogła stworzyć własnego WS to jakby wyglądał, jakiej byłby rasy i ogólnie kim by mógł być?
Nie mam pojęcia, może tą syrenę z TO.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (30-08-2021 o 20h39)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (30-08-2021 o 20h08)
Należysz do jakiejś subkultury?
Mój pokój. Noku jest najbardziej aktywny w środku nocy, jeśli jego dom jest pusty, można zaobserwować jak chodzi po mieszkaniu i gada do siebie. Za dnia śpi w swoim legowisku ułożonym ze starannie dobranych poduszek. Oznacza swój teren świecącymi lampkami i kartonowymi pudłami.
Ostatnio zmieniony przez Noku (30-08-2021 o 21h26)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (31-08-2021 o 00h27)
Hej, Ciastku.
Jak Ci dzień minął?
Jakie jest pięć faktów o tobie, które powinno się o tobie znać?
// Do tej pory byli strasznie zaskoczeni, kiedy mówiłam, że mój ulubiony kolor to zielony, bo ubierałam się tylko na czerwono : D
Co niektórzy bywają też zaskoczeni, że robię inne rzeczy poza wkuwaniem dzień i noc, bo najwidoczniej roztaczam wokół siebie aurę kujonka ~ v ~
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-08-2021 o 21h41)
Jakim faktem o tobie ludzie zwykle są zaskoczeni?
Że jesteś kujonkiem XD
A poza tym to nie wiem, za mało rozmawiam z ludźmi
Ostatnio zmieniony przez Noku (30-08-2021 o 21h59)
// Ach XD
A jaki fakt na temat innej osoby zaskoczył ciebie?
// Zdecydowanie z Messengera
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-08-2021 o 22h05)
Z jakiego komunikatora korzystasz najczęściej?
Jeszcze pytasz? Jedziemy od razu
Ostatnio zmieniony przez Eve (30-08-2021 o 21h51)
jak zdam prawko to dasz się wyciągnąć na przejażdżkę? obiecuję nie rozkraczyć nas na drzewie
no obowiązkowo, maczek super sprawa, jeszcze przejedziemy się drive thru i będzie ładnie
Ostatnio zmieniony przez Rissie (30-08-2021 o 21h52)
A pojedziemy do maczka?
Miłego?
Kolega zaprosił mnie na obiad w sobotę i w sumie powoli zaczynam się tym stresować XD
Ostatnio zmieniony przez Eve (30-08-2021 o 21h54)
Co miłego ci się ostatnio przytrafiło?
// Być niewidzialna. Nie wiem po co miałabym używać latania w codziennym życiu, skoro pewnie nie byłoby mniej męczące niż chodzenie na piechotę, a tak to przynajmniej mogę sobie gdzieś iść anonimowo i mieć pewność, że np. nie zauważy mnie nikt znajomy, kiedy nie będę miała ochoty na rozmawianie z nim.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-08-2021 o 22h01)
Wolałabyś umieć latać czy być niewidzialna?
Yyyyyyyyyyyyyyyyy
Taki jeden-
Ostatnio zmieniony przez Eve (30-08-2021 o 22h03)
Co za kolega???
Raczej koleżanek
Ostatnio zmieniony przez Rissie (31-08-2021 o 10h00)
Masz więcej kolegów czy koleżanek?
Jak na dworze jest 10-15 stopni, a siedzę w ciepłym ogrzewanym mieszkaniu. Najlepiej
Ostatnio zmieniony przez Noku (30-08-2021 o 22h05)