Jaka temperatura jest dla ciebie najprzyjemniejsza?
Raczej nie
Ostatnio zmieniony przez Eve (30-08-2021 o 22h06)

Strony : 1 ... 860 861 862 863 864 ... 1527
Jaka temperatura jest dla ciebie najprzyjemniejsza?
Raczej nie
Ostatnio zmieniony przez Eve (30-08-2021 o 22h06)
masz swoje motto życiowe?
@down oczywiście, że dodać swoją. Najpewniej byłaby to postać z mojego opowiadania
Ostatnio zmieniony przez Acerola (30-08-2021 o 22h10)
Jeśli masz ulubioną książkę, to wolałabyś się wcielić w główną postać czy dodać do niej swoją wymyśloną?
Zakon Feniksa z serii o Potterze.
A gustuję jedynie w horrorach, fantastyce i historyczno-wojennych
Ostatnio zmieniony przez Eve (30-08-2021 o 22h23)
Jaka jest twoja ulubiona książka? Jakie książki lubisz?
// W tym miesiącu zero. Mam mało ochoty na czytanie ostatnimi czasy, ale powoli sunę do przodu w czytaniu "Małego Przyjaciela".
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-08-2021 o 22h30)
Ile książek przeczytałaś w tym miesiącu?
Za dużo jest książek, więc wybiorę tylko z Overlorda, bo go ostatnio męczę. Najbardziej lubię Gazefa, bo jest naprawdę ogarniętym typkiem (poza jedną wybitnie durną decyzją, ale cóż), normalny spoko chłop, inteligenty i z honorem. Poza tym lubię dzieciaka, którego uczył walki, bo mi go szkoda.
I bardzo lubię Sebasa, głównego jaszczuroczłeka, typiarę z wioski co została burmistrzem i głównego bohatera oczywiście.
Ostatnio zmieniony przez Noku (30-08-2021 o 22h43)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (30-08-2021 o 22h46)
Wolisz czytać książki czy oglądać ich ekranizacje? A może lubisz oba po równo? Dlaczego?
// Przerzucam się na drugi najmniej lubiany kolor włosów na Eldaryi:
Opalizujący fiolet
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-08-2021 o 22h38)
Toksyczna zieleń nie istnieje. Co robisz w takiej sytuacji?
Hmm...chyba wszystkie odcienie różu, które i tak noszę. //Kupowanie najmniej lubianych recolorów to sztos. Czasami za grosze na targu chodzą *u*
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (30-08-2021 o 22h57)
A czym zadowoliłabyś się ty, gdyby turkusowy jednak nie został?
// Zabrałabym jeden blond, bo są aż trzy do wyboru i przywróciłabym swoją neonową zieleń.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-08-2021 o 22h48)
jaki kolor włosów który został byś wymieniła na inny?
@down ludzkiej broni, więcej masek na twarz
Ostatnio zmieniony przez Acerola (30-08-2021 o 23h21)
A tobie jakich ciuchów tu brakuje?
Przez długi czas były to Snowy Louision. Teraz chyba Susan. Lub Ewie i Becky
Ostatnio zmieniony przez Noku (30-08-2021 o 22h58)
Jakie są twoje ulubione włosy w grze?
// Bardzo chciałam sprawić sobie garnitur po moim wielkim przebudzeniu, w którym zdałam sobie wreszcie sprawę, że po prostu nie lubię sukienek i niedawno udało mi się go kupić, także na ten moment jestem usatysfakcjonowana :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-08-2021 o 23h01)
Jakie ubrania chciałabyś mieć w prawdziwym życiu?
Obcisłe spodnie, kiedy moje ukochane dzwony wreszcie powrócą do łask?
Poza tym to wszystko ujdzie w tłoku. Makijaż współczesny na alernatywkę do mnie nie przemawia. I te straszne siatkowe rajstopy czy koszulki. Ogólnie półprzezroczyste stroje. Po co. Dlaczego. Pomocy
Ostatnio zmieniony przez Noku (30-08-2021 o 23h13)
Jakiego typu prezenty lubisz dostawać?
// Niby mówi się, żeby nie oceniać książki po okładce, a jednak w większości przypadków typ okładki już dużo nam mówi o książce z jaką mamy do czynienia. Druga rzecz to opis - prywatnie uważam, że opisywanie książki za pomocą skrócenia fabuły jest bezsensowne (te same wydarzenia mogą pojawić się w książce słabej i płytkiej oraz w książce głębokiej i świetnie napisanej - sedno w tym, jaka jest faktyczna przekazywana treść, która jest w te wydarzenia fabularne obleczona), mimo to sposób w jaki napisany jest opis również ukierunkowuje czytelnika na to, jakiego typu książki może się spodziewać. Jeśli jestem bardzo zainteresowana i rozważam zakup, to czytam jeszcze fragmenty z początkowych stron, żeby zerknąć, jak przez szparkę od klucza, co na pierwszy rzut oka kryje się w środku i wtedy podejmuję decyzję.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-08-2021 o 23h18)
Wchodzisz do księgarni z zamiarem książki, o której wcześniej nie słyszałaś. Czym się sugerujesz w wyborze?
Zależy co. Kupiłam na takim przykładzie paletkę, której nie znałam wcześniej albo bulzkę czy kolczyki. Więc tak.
Zdarza ci się kupować rzeczy, bo zobaczyłaś je w reklamie?
Na wynos. Na miejscu zawsze się stresuję, bo są ludzie dookoła i nie wiem jak się zachować.
Ostatnio zmieniony przez Noku (30-08-2021 o 23h18)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (30-08-2021 o 23h26)
Jak dowiedziałeś się o Eldaryi i co zachęciło cię do zagrania?
// Jest to gładki butelkowozielony garniaczek i kupiłam go w galerii, która sprzedaje takie eleganckie rzeczy :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-08-2021 o 23h25)
Gdzie kupiłaś graniak i jak wygląda?
Ten aktualny <3
Bardzo dużo dobrych rzeczy się zadziało w moim życiu i ja zmieniam się na lepsze
Ostatnio zmieniony przez Noku (30-08-2021 o 23h31)
Który rok był dla ciebie najlepszy?
// Zgubiłam swój dobry ołówek :C Zgubiłam też kiedyś pewną bardzo ładną czarną sukienkę i dżinsowe spodnie i było mi ich bardzo szkoda, ale w końcu udało się je znaleźć, także już jest w porządku xD
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-08-2021 o 23h43)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (31-08-2021 o 10h01)
Jak wygląda twój ulubiony ciuch? Zakładasz go często czy na specjalne okazje?
pechowiec. Zawsze ale to zawsze jak dzieje się coś złego w dużej grupie ludzi to trafi na mnie. Moja praca czasem zginie, paczka przyjdzie wymiętolona lub uszkodzona, mi zdarzają się feralne egzemplarze, jak jest jakiś wypadek to ja musze być zawsze w poszkodowanej części. Tragedia xd
Ostatnio zmieniony przez Mystification (31-08-2021 o 10h04)
Uważasz się za fartowną osobę czy wręcz przeciwnie? Dlaczego?
// Kiedyś lubiłam głównie szybkie rytmy, słuchałam bardzo dużo nightcore'ów, a teraz nauczyłam się czerpać przyjemność z wolniejszych, bardziej melancholijnych utworów, słucham też dużo cięższej muzyki.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (31-08-2021 o 10h30)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (31-08-2021 o 10h56)