W jakiej grze spędziłaś najwięcej czasu?
/Wydałam strasznie dużo pieniędzy na dostęp do pewnego kursu online na 3 miesiące i czas przeleciał, a ja prawie w ogóle z tego kursu nie skorzytałam.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (25-08-2021 o 21h50)

Strony : 1 ... 849 850 851 852 853 ... 1527
W jakiej grze spędziłaś najwięcej czasu?
/Wydałam strasznie dużo pieniędzy na dostęp do pewnego kursu online na 3 miesiące i czas przeleciał, a ja prawie w ogóle z tego kursu nie skorzytałam.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (25-08-2021 o 21h50)
Na co wydałaś kiedyś dużo piniędzy, a okazało się że prawie w ogóle z tego nie korzystasz? (bo chyba wszyscy mamy taką rzecz XD)
Nie przepadam za sporą częścią tzw. slangu młodzieżowego (pomimo zaliczania się do młodzieży), ale jest kilka określeń które mają swój urok :v
nie przychodzą mi do łba żadne konkrety w tym momencie
Ostatnio zmieniony przez TheBoxOfPlague (25-08-2021 o 21h22)
Jakich tekstów używanych przez innych ludzi nie lubisz?
// Pozwolę przytoczyć sobie cytat pewnej wspaniałej figury jaką jest Kapitan Knykieć XD, który wyrył mi się w pamięci: "Zabobony są dla głupich ludzi, żeby mieli co robić". Ale to humorystycznie. Sama nie wierzę w zabobony i sądzę, że są mechanizmem obronnym, którego niektórzy (zwykle niewykształceni) ludzie używają, żeby dać sobie poczucie bezpieczeństwa, kiedy obawiają się czegoś niezależnego od nich.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (25-08-2021 o 21h20)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (26-08-2021 o 11h21)
Jest jakieś hobby, w które próbowałaś się wkręcić, ale okazało się nie dla ciebie? Co takiego?
// Nie, nie śledzę plakatów filmowych ani teatralnych ani żadnych innych tak właściwie, także żaden wyjątkowy nie przychodzi mi do głowy :<
Ostatnio zmieniony przez Qoona (25-08-2021 o 21h38)
Są jakieś plakaty, które ci się podobają?
Do kina muszę iść z kimś, bo samemu tak głupio i smutno. Ale seriale w domu wolę oglądać sam. Chyba że to top model, albo jakiś słaby serial, to wtedy chętnie oglądam z rodzicami i wspólnie sobie gadamy podczas seansu. I stare filmy wolę oglądać z kimś żeby nie paść z nudów. Obywatela Kanea bym w samotności nie przeżył XD
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-08-2021 o 21h41)
Lubisz ogladac z kims filmy i seriale, czy jednak wolisz sam?
Nie mam pojecia co jest klasykiem kina a co nie, bo praktycznie w ogole nie ogladam filmow (i seriali), ale np Między słowami nie przypadl mi do gustu. Ooo, i Leon zawodowiec. A z tych nowszych produkcji to nigdy nie wciagnelam sie w Marvela i Gwiezdne wojny.
Ostatnio zmieniony przez Flower (25-08-2021 o 22h11)
Jest jakiś klasyk kina, który tobie zupełnie się nie spodobał?
Ostatnio coraz bardziej dorastam i potrafię cieszyć się rzeczami bez poczucia winy :>
Szczerze nic mi nie przychodzi do głowy
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-08-2021 o 21h51)
Masz jakieś guilty pleasure?
@Qoona Głupie pytania istnieją i mają się dobrze. Na przykład mój ojciec pytający mnie czy bym nie chciałx napić się herbaty z anyżem, mimo, że doskonale zdaje sobie sprawę z mojej opinii na jej temat
@Satiiira Ano mam - książkę Ready Player One. Straszny paszkwil, ale jaki zabawny :D
Filmu ani sequela książki akurat nie widziałxm i jakoś mi nie śpieszno.
Ostatnio zmieniony przez TheBoxOfPlague (25-08-2021 o 22h02)
Uważasz, że nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi? Dostałaś kiedyś jakieś głupie pytanie? Co odpowiedziałaś?
// Ostatnio byłam w kinie z psiapsim na "Raya i ostatni smok". "Krudowie 2" byli znacznie lepsi U-U Aż żałowaliśmy, że nie widzieliśmy pierwszej części.
...
Tak, chodzimy razem do kina tylko na filmy familijne, no i co?! xD Na "Śnieżce i fantastycznej siódemce" byliśmy jedyny widzami, którzy nie byli ani malutkimi dziećmi ani ich rodzicami XDDD
Ostatnio zmieniony przez Qoona (25-08-2021 o 22h08)
@TheBoxOfPlague O, o, a Ty? Masz jakieś?
@Qoona Na czym ostatnio byłaś w kinie?
/"Nieznajomi" C. L. Taylor była mega słaba fabułowo, ale czytało mi się ją bardzo przyjemnie i lekko.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (25-08-2021 o 22h12)
Jakie słabe książki miło ci się czytało?
Tekst Glukhovskiego moja miłość. Może nie jest zupełnie nieznane, ale Tekst>>>Metro
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-08-2021 o 22h15)
Jest jakaś mało znana książka, która zasługuje według ciebie na znacznie więcej uznania?
// Nie, bo i tak bym nie obejrzała : /
Ostatnio zmieniony przez Qoona (25-08-2021 o 22h15)
Jest jakaś książka, którą chciałabyś zobaczyć w wersji zekranizowanej?
// Ja sama korzystam z tego co akurat mam pod ręką XD jakiś paragon lub ulotka jest w sam raz idealna
Ostatnio zmieniony przez Aida (25-08-2021 o 22h19)
Jakie masz zakładki do książek?
Kolejnego tomiku Overlorda, żyję od premiery do premiery XD
Mam nadzieję, że jak wrócę do domu to już będę mógł kupić :v
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-08-2021 o 22h32)
Jest coś, czego aktualnie wyczekujesz? Co takiego?
// Korzystam! Z ciekawszych mam takie:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Qoona (25-08-2021 o 22h25)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (25-08-2021 o 22h54)
Próbowałeś kiedyś szydełkować?
Nie uprawiam, nie lubię sportów zimowych
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-08-2021 o 22h52)
Uprawiasz jakieś sporty zimowe?
// bardzo podoba mi się okładka Green Witch, a akurat tej książki z tych wszystkich "wiedźmińskich", które są ostatnio często wydawane nie mam xD
Ostatnio zmieniony przez Aida (25-08-2021 o 22h46)
Ostatnio zmieniony przez Allarah (25-08-2021 o 23h01)
Czy interesują cię sztuki walki? Jeśli tak, to jakie i jak zrodziło się to zainteresowanie?
// Tyle już się z nimi zmagam, że jak opanuję płynnie drugi język obcy, to już będę bardzo zadowolona xD
Co prawda, próbowałam swoich sił w sporej ilości języków, ale to nie dlatego, że marzę o zostaniu jakąś hiperpoliglotką, a raczej próbowałam różnych rzeczy, żeby znaleźć coś, co mi się spodoba. Myślę, że japoński, to strzał w dziesiątkę, nauka sprawia mi wiele radości i skupiam się teraz tylko na nim :>
Czy będę chciała w przyszłości podjąć się jeszcze jakiegoś języka? Mam nadzieję, że tak! Ale jeśli już, to dopiero za wiele, wiele lat, jeśli już będę w pełni usatysfakcjonowana swoim japońskim ^^
Ostatnio zmieniony przez Qoona (25-08-2021 o 23h03)
Ile języków chciałabyś znać?
Lubię smak zimnego mleka. Czasem jak jestem bardzo spragniony, to się napiję. Poza tym, to tylko w sezonie robię sobie truskawki zmiksowane z mlekiem. Takiego zwykłego używam, nie znam się na rodzajach
Ostatnio zmieniony przez Noku (26-08-2021 o 11h20)
Pijesz/używasz do czegoś mleka?
Jak tak, to jakiego?
Jakie najbardziej Ci smakuje?
/Lubię romanse oraz kryminały.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (26-08-2021 o 11h13)
Lubisz czytać? Jeśli tak, jaki jest Twój ulubiony gatunek?
// Pytania na forum Eldaryi :D
Ostatnio zmieniony przez Elodie (26-08-2021 o 11h39)