Powrotu jakiej rzeczy do tego co jest modne nie chciałabyś zobaczyć?
Mówieniu po hiszpańsku
Ostatnio zmieniony przez CIementine (25-08-2021 o 16h11)
still better lovestory that twilight... is there any better lovestory than twilight tho?

Strony : 1 ... 848 849 850 851 852 ... 1527
Powrotu jakiej rzeczy do tego co jest modne nie chciałabyś zobaczyć?
Mówieniu po hiszpańsku
Ostatnio zmieniony przez CIementine (25-08-2021 o 16h11)
W czym chciałabyś być lepsza?
// Aquila Favonia, której nie mam ; n ; Teraz używam na nim Prototype Rancour. Wali mieczorem jak szalony * u *
// Ach, Jean też jest świetna, aprobuję!
Ostatnio zmieniony przez Qoona (25-08-2021 o 16h23)
Najlepszy miecz dla Kaeyi?
/Aquila tylko dla Jean!!
Nigdy nie oglądałem teleiwzji. W sensie, oglądało się to co leciało zanim ogarnęliśmy, że w internecie też sa filmy, ale u nas w domu stało się to bardzo szybko, już jak miałem z 10 lat to przestaliśmy używać telewizora do tv, a kablówki też nigdy w domu nie było, to nie wyszktalciłem żadnego przywiazaniaydo jakiejkolwiek stacji telewizyjnej.
Ostatnio zmieniony przez falafel (25-08-2021 o 16h19)
Ile czasu mógłbyś przetrwać sam w lesie?
Tablet graficzny. Już nie pamiętam ile, ale poszalałem
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-08-2021 o 16h51)
Jaki był Twój najdroższy ostatni zakup?
/Na jedzenie! Czy to w restauracji, czy przed gotowaniem w domu, zawsze wydaję tyle, że patrząc, ile wychodzi w skali miesiąca, chwytam się za głowę i zastanawiam, dlaczego jeszcze nie jestem spłukana
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (25-08-2021 o 17h00)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (25-08-2021 o 17h31)
Kiedy ostatnio musiałaś składać reklamację?
Zależy co to za rzeczy i czy muszę je wnosić (w moim bloku nie ma windy), ale jak ma to sens to robię zapasy
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-08-2021 o 17h29)
Robisz zapasy rzeczy, których wiesz, że będziesz potrzebował czy kupujesz je pojedynczo?
// Pizza i kebab w tortilli
Ostatnio zmieniony przez Qoona (25-08-2021 o 17h33)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (25-08-2021 o 19h48)
Z jaką postacią historyczną chętnie byś pogadał?
Z taką, która umie czarować głosem, może by mi wyczarowała coś fajnego. Albo Simon Fairchild, bo to śmieszny gostek i go lubię :v
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-08-2021 o 19h30)
Z jaką postacią fikcyjną chętnie byś pogadał?
To zależy jaki to jest problem, jeśli do jego rozwiązania jest potrzebna jakaś fachowa wiedza, której ja nie posiadam (np. w sytuacji gdy zepsuje mi się pralka) no to poza samodzielnym szukaniem rozwiązania, proszę o pomoc kogoś kto się zna na tym. Czasem też chce się po prostu skonsultować z kimś kto się na czymś dobrze zna, żeby być pewną, że robię dobrze. W przypadku jakiś problemów życiowych, no to wolę radzić sobie sama.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (25-08-2021 o 21h17)
Jak masz problem to prosisz o pomoc, czy starasz się radzić sobie sama?
Bez problemu. Ja i tak mam rozjechany zegar biologiczny, światło na zewnątrz nijak nie wpływa na mój sen
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-08-2021 o 20h20)
Myslisz, ze bylbys w stanie zyc w miejscu gdzie panuje dzien polarny/ noc polarna?
Tak, chociaz coraz mniej, bo tyle w to gralam ze juz po prostu nie mam co tam robic za bardzo xD The Sims 4 > The Sims 2 >>. Trójki nie lubię, a w jedynkę nie grałam. Mam jeszcze Średniowiecze na lapku ale jakoś nie mam weny żeby to odpalić, może jak przyjdzie jesień to mnie natchnie na dłuższe gierkowanie.
Ostatnio zmieniony przez Flower (25-08-2021 o 21h33)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (25-08-2021 o 21h13)
Jesteś osobą, która najpierw robi potem myśli czy na odwrót?
// @Satiiira - Zrobiłam bardzo duże postępy w nauce języka obcego i jestem z siebie strasznie dumna z tego powodu c:
@falafel - Mondstdt, bo czuję się w nim jak w domu, do tego wyznaję dominację anemo. Jako dumna posiadaczka Ventiego naturalnie nie mam wyboru - tylko Mondstadt! UwU
Ostatnio zmieniony przez Qoona (25-08-2021 o 20h43)
Zrobiłaś ostatnio coś, z czego jesteś dumna?
/F2W
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (25-08-2021 o 20h36)
@Qoona
Mondstad, Liyue czy Inazuma i dlaczego?
@Satiiira
nie mam pomysłu na pytanie, więc jaki vibe masz swoim zdaniem, wg tego obrazka?
Ostatnio zmieniony przez falafel (25-08-2021 o 20h41)
Masz jakąś ulubioną rasę psów?
/Czasem w głowie, a czasem po prostu spontanicznie sobie decyduję o tym, co będę za chwilę robić.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (25-08-2021 o 20h40)
Robisz sobie listy rzeczy do zrobienia danego dnia?
Niby bym mógł, ale wolałbym nie
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-08-2021 o 20h47)
Mógłbyś mieć sypialnię, w której nie ma okna?
/Moich znajomych strasznie kręci temat muzyki polskiej, głównie rapu. Potrafią o tym nawijać godzinami, spotkać się tylko po to, żeby o tym gadać. Nie krytykuję, szczególnie, że robią coś w tym kierunku, żeby sobie na tym zarabiać fajnie, więc spoko, ale po prostu nie jest to mój klimat
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (25-08-2021 o 20h48)
Jest coś, co lubią twoi znajomi, ale ciebie w ogóle nie kręci?
// Bez wątpienia mają swój urok, trzymanie papieru w ręce to zawsze co innego niż tylko patrzenie w ekran. Są też znacznie cenniejsze, jeśli ktoś lubi je na tyle, żeby wydawać na nie pieniądze zamiast przeczytać sobie darmowy artykuł w internecie. Po czasie można zebrać ich całą kolekcję, za której można być dumnym, co też jest super. Sama aktualnie sama żadnej nie prenumeruję ani nie podczytuję od czasu do czasu, ale ogólnie uważam, że jeśli kupuje się, bo kogoś faktycznie interesują, to są naprawdę fajne.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (25-08-2021 o 20h53)
Co sądzisz o papierowych gazetach?
wszystkich, hehe
ludzie mnie zwykle kojarzą z Jean, bo praktycznie wszędzie ją biorę, bo anemo zawsze się przyda, mam ją bardzo dobrze zbudowaną, można nią topić innych i przy okazji leczy, ale oprócz tego grywam (kolejność losowa) Albedo, Kaeyą, Tartaglią, Rosarią, Xingqiu, Xiao, Amber, Beidou, Ningguang, Kazuchą, Dilukiem, Qiqi, Travelerem też grywam, jestem w trakcie budowania Yoimiyi, Sayu i Chongyuna, w planach jest też Lisa, będę losować po Baal i Sarę.
Ostatnio zmieniony przez falafel (25-08-2021 o 21h05)
Kogo mainujesz w Genshinie?
// Kandydatów nie jest wielu, bo gram tylko w kilka gierek otome i Genshina, także wybiorę Genshina xD
Na drugim miejscu jest SF, ale wiadomo, że w to sobie spontanicznie nie pogram, tylko trzeba ciułać Punkty Akcji - w -
Ostatnio zmieniony przez Qoona (25-08-2021 o 21h13)