którą postać z fontaine lubisz najbardziej i która ci się najbardziej podoba z wyglądu?? rzuciło mi się niedawno w oczy, że mimo tymczasowego braku możliwości grania jesteś na bieżąco, więc obstawiam, że trochę kojarzysz te postacie :D
/ to super, że ci się udało zainstalować na kompie!! B)
// dzisiaj czuję się wyjątkowo dobrze! patrząc na to że przez cały tydzień czułam się niezbyt dobrze, bo deprecha den zrobiła swoje, to dzisiaj jest luks xD byłam niedawno w żabce, bo mi się skończyły energole, a teraz siedzę przed kompem, więc jak zwykle bardzo interesujący i pełen wrażeń dzień :') mama mi znalazła ogłoszenie do pracy w kwiaciarni, ale oni przyjmują zgłoszenia tylko telefonicznie i zastanawiam się, czy dzisiaj nie zadzwonić, bo niby odbierają telefony przez cały tydzień (wczoraj dzwoniłam 2 razy i nie odebrali ;-;). serio chciałabym dostać tą pracę, bo nikt się nie zgłosił z miejsc, do których wysyłałam cv, więc mam nadzieję, że mi się uda dodzwonić ;_; plus fajen byłoby pracować w takim miejscu, bo lubię kwiaty UwU a potem jeszcze planuję pójść z pimpkiem na spacer i dokończyć fanarta, którego teraz rysuję, przy okazji sobie zapuszczę w tle dalszą część letsplaya, którego teraz oglądam :p
/ <333 kc też
Ostatnio zmieniony przez idontcare (28-08-2023 o 15h56)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone