grasz teraz w coś fajowego? albo może coś czytasz? :>
/ też czekam, ale niestety na razie mnie nie stać na kupienie jej D: ale miłego grania życzę!! B)
// z gier najbardziej czekam na dragon age dread wolf, bo jestem fanką serii :p no i na drugą część hellblade, bo jedynka była świetna, jedna z moich ulubionych gier! poza tym czekam na nową gierkę od twórcy stardew valley, jak na złość nie pamiętam teraz tytułu aghh >.> i na aikode, bo jest mega mocno inspirowane nier: automatą/replicantem, która jest moją absolutnie ulubioną serią gier i strasznie się przez to jaram na tą giereczkę *^* witchbrook i stray gods też wyglądają obiecująco, więc mam je na celowniku :D i oczywiście remake pierwszej części wiedźmina!!
poza tym czekam na ekranizację uzumaki od junjiego ito, bo to jedna z moich ulubionych mang. no i na film i drugi sezom sk8, drugi sezon chainsaw mana (nie jest chyba jeszcze oficjalnie zapowiedziany, ale raczej na pewno będzie xD). na drugi sezon triguna stampede i czwarty sezon dr. stone też (w sensie to niby druga połowa 3 sezonu, ale dla mnie to 4 sezon xD). i na film live action jak wytresować smoka, kocham tą bajkę całym serduszkiem ♥ o, i na drugi sezon heartstoppera!
btw, masz śliczną stylizację!!
Ostatnio zmieniony przez idontcare (02-08-2023 o 21h16)