Jaka pogoda jest dla ciebie idealna?
// dla mojego kolegi "nie za zimno" to było 30 stopni xDD
Na wprost drzwi wejściowych jest okno, pod nim parapet na którym leżą kosmetyki i książki, a pod parapetem jest łóżko wolnostojące przylegające do ściany z oknem. Po lewej stronie od drzwi wejściowych stoi komoda, biurko i wisi półka z książkami, a po prawej stronie stoi szafa i szafki z ciuchami i książkami. Na tej samej ścianie, naprzeciwko łóżka, wisi telewizor, a pod nim jest drugi parapet, na którym mam kwiatki, misia i przedłużacz. Na ostatniej ścianie, tam gdzie drzwi, stoi biała klatka od króliczka. Mój pokój nie jest w kształcie kwadratu albo prostokąta, ma dziwny kształt, ale w skrócie dwie ściany są beżowe, dwie w kolorze butelkowej zieleni, a meble z jasnego drewna. Na środku pokoju stoi mi jeszcze wiatrak oraz leży kocyk dla królika, jego zabawki i pudełka (m. in. schodki do łóżka). Kiedyś nie lubiłam jego kształtu, bo jest problematyczny przy wyborze i ustawianiu mebli, ale teraz uznaję to za zaletę, bo niewiele trzeba robić żeby wyglądał ciekawie. Lubię w nim jeszcze ten drugi parapet i łóżko z telewizorem.
// <3
Ostatnio zmieniony przez Flower (23-06-2023 o 15h17)