tworzysz sobie czasem swoje własne brushe do rysowania, czy tylko pobierasz customowe, zrobione przez innych użytkowników?? i w ogóle w jakim programie wolisz pracować, clip studio czy procreate? bo widziałam, że korzystasz z obydwu xD
/ bo ja właśnie ostatnio się przekonałam do rysowanka i przez polecajkę @Melotari kupiłam csp i się zastanawiałam, jak to wygląda w procreate, bo jestem za biedna na apple'a, stąd pytanko xD
ale mnie pociesza, że csp lepsze B)
// a witam! oczywiście że widziałam, oglądałam na bieżąco jeszcze jak wychodził B) w ogóle jak się tylko dowiedziałam, że ma być, to się mega jarałam i śledziłam premierę, chociaż od gimnazjum nie grałam w lola xD to jeden z moich fav seriali, chyba nie ma takiej rzeczy, która by mi się w nim nie podobała tbh. animacja świetna, postacie tak samo, emotional damage jest, no i shipuję caitlyn i vi, mam nadzieję, że w drugim sezonie ich relacja się jakoś bardziej rozwinie xD (nie bez powodu mam całą tablicę na pintereśnie poświęconą ich fanartom :p). kocham postać mel, ale żeby nie spoilerować, to powiem tylko, że po ostatnim odcinku się boję, że już jej więcej nie zobaczę w serialu :') mega się jaram na drugi sezon, to jedna z nielicznych rzeczy, które mnie trzymają przy żyćku XDD jak ogarnę obronę, to zrobię rewatch, bo premiera była już jakiś czas temu i zdążyłam pozapominać różne rzeczy ;;
dziękuję, ty również!! ( ̄ω ̄)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (26-06-2023 o 17h02)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone