A tobie jak się wiedzie?
//
Oto róg mojego biurka przeznaczony na książki
Ostatnio zmieniony przez Cuks (18-06-2023 o 21h33)
Strony : 1 ... 1475 1476 1477 1478 1479 ... 1527
A tobie jak się wiedzie?
//
Oto róg mojego biurka przeznaczony na książki
Ostatnio zmieniony przez Cuks (18-06-2023 o 21h33)
Pokazesz jak wygląda twoje miejsce na wszystkie ksiazki? :D
Wczoraj:
Dzisiaj:Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Zaczelo sie robic ciasno na biurku, wiec kuzyn z dziewczyną zrobili mi półke z palety xDD jeszcze nie wsadziłam tam wszystkich ksiązek, ale chyba tak zostawie, bo ksiazki na parapecie mi nie przeszkadzają, a na półkę wrzucę kwiatki.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Flower (18-06-2023 o 22h33)
A ty pochwalisz się swoim? :3
/ Czadersko!
// Nie
Ostatnio zmieniony przez Cuks (19-06-2023 o 00h01)
Kinujesz jakąś fikcyjną postać?
nienawidzę praktycznie wszystkich postaci które można określić mianem pervy, jeśli nie serio wszystkich XDD bardzo mnie to drażni
Ostatnio zmieniony przez CIementine (19-06-2023 o 19h58)
masz jakieś konkretne postacie, za którymi szczególnie nie przepadasz?
/ w opinion
// tbh mam się tak sobie i raczej nie zapowiada się, że będzie lepiej, co najwyżej tylko gorzej xDD no i dziąsło dalej boli, ale na szczęście ojciec ma zapas nimesilu w domu, to sobie biorę ten złoty środek i chociaż nie zdycham z bólu :') a co do licencjatu, to pierwszy raz się cieszę, że mam tyle do roboty, bo przynajmniej jestem zajęta i się nie dobijam mysląc o problemach xD wczoraj wysłałam jeden rozdział i zaczęłam pisać kolejny, jak dalej utrzymam takie tempo, to jest szansa, że może jakimś cudem zdążę ;-; a wszelkie przerwy mam z przymusu. jak mój mózg już nie wyrabia, to zwyczajnie nie ma sensu pisać dalej, więc na chwilę odchodzę od pisania i albo rysuję, albo idę na krótki spacer z pieskiem, albo piszę ze znajomymi o jakichś głupotach. dzisiaj na przykład mam przymusową dłuższą przerwę, bo za chwilę będę lecieć do biblioteki oby ten kto wymyślił zasadę, że nie można przedłużać pozycji z wolnego dostępu nadepnął na lego >:(, a potem do apteki - kilka dni temu skończył mi się jeden lek i znowu nie mogę spać i się kładę ze wschodem słońca :')))
btw, dziękuję niebiosom za tego anioła, który wymyślił możliwość wprowadzania tekstu głosowo w wordzie, nie wiem, czy bym się bez tego wyrobiła XD
/ dziękuję, że we mnie wierzysz <3
ale serio jestem ostatnią osobą, która nadaje się na wzór do naśladowania, nie polecam się xD a teraz piszę tylko dlatego, że nie mam wyboru, nie chcę zawieść mojej promotorki i zmarnować jej czasu, bo to kochana kobieta :')
Ostatnio zmieniony przez idontcare (19-06-2023 o 23h51)
Ostatnio zmieniony przez lychee (19-06-2023 o 21h38)
A co u Ciebie lychee? Jak żyćko? Korzystasz ze Słońca?
//A pół na pół, bo z jednej strony oddałam wczoraj 3 rozdział i pisze teraz wstęp i zakończenie, ale z drugiej strony moim recenzentem będzie profesorka, która była też recenzentem moich koleżanek na licencjacie i ledwo im prace przepuściła. Tróje im postawiła, więc się cykam xd
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (19-06-2023 o 13h59)
a co u Ilmaris? jak się dzisiaj czujesz? :D i jak tam idzie magisterka?
/ aw :< to trzymam za ciebie kciuki!!
// za yt premium, wyrzucenie hajsu w błoto, plus i tak od jakiegoś czasu mało korzystam z jutuba. tak samo duolingo plus (czy tam jak to się teraz nazywa), bo o ile jest bardzo wygodne, to imo totalnie zbędne, a wersja za darmoszkę bardziej motywuje do nauki, bo szkoda diaxów na wykupywanie serc i bardziej uważam na błedy. zresztą i tak czasem można randomowo dostać kilka dni za darmo xD
no i na ubrania z sinsaya, nie mam pojęcia jak jest teraz, bo od dawna w ogóle już tam nie chodzę, ale jak kiedyś tam kupowałam, to jakość tych ciuchów była tragiczna i były zniszczone po dwóch miesiącach, dosłownie z rzeczami z żadnej innej sieciówki tak nie miałam :')
o, i jak są różne mikropłatności w gierkach na telefon typu jakieś dokupywanie waluty, autentycznie mnie zastanawia, czy ktokolwiek to w ogóle kupuje. jak mowa o gierkach, to nigdy bym za nic nie zapłaciła w genshinie czy w hsr, f2p only
Ostatnio zmieniony przez idontcare (19-06-2023 o 23h59)
Za co nie dałabyś złamanego grosza?
// Za pokój (i spokój) na świecie, bo tylko kiedy wszystko się nie wali i nie pali wokół nas, możemy dążyć do szczęścia i ulepszania rzeczywistości, a nie tylko skupiać się na przetrwaniu za wszelką cenę, nawet jeśli jakość tego życia, z którymi uchodzimy jest godna pożałowania.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (19-06-2023 o 20h17)
Za co dałabyś wszystkie pieniądze świata?
Wszystkie ogólnikowe oglądania filmów, czytania książek i słuchania muzyki out xD Miałam kiedyś na stażu zadanie przez które przeglądałam stosy takich bardzo meh cv w oczach laika, czyli mnie xDD Pewnie najlepiej patrzy się na jakieś mniej konwencjonalne hobby ale mimo wszystko zawsze dobrze słucha się kogoś kto opowiada z pasją w oczach
Nie wiem co bym wpisała jako swoje zainteresowania tak by faktycznie przykuło to uwagę, może nauka języków xD
Ostatnio zmieniony przez CIementine (20-06-2023 o 14h23)
Jakie zainteresowania masz wpisane/wpisałabyś sobie w CV? Jakie odpowiedzi w tej rubryce by ci zaimponowały, a jakie skłoniłyby cię do wywrócenia oczami, gdybyś była pracodawcą szukającym pracownika?
// Pewnie na to, co wszyscy, czyli na doświadczenie. Niekoniecznie stricte w zawodzie, ale też na jakieś osobiste osiągnięcia, które mówią coś o człowieku, że np. potrafi doprowadzić jakiś swój własny projekt do końca, że ma zdolności organizacyjne, bo koordynował kiedyś jakieś wydarzenie, itp., itd.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (19-06-2023 o 22h35)
Ostatnio zmieniony przez lychee (20-06-2023 o 15h55)
Gdybyś dowiedziała się, że jutro kończy się świat, jak spędziłabyś dzisiaj?
Nie znam się na tym xD ale powiedziałabym, że nigdy nie powinno się podnosić ręki na zwierzaka albo złościć się na niego w obrazowy sposób bo zwierzęta nie robią rzeczy ze złośliwości i nie będą zachowywały się lepiej po takiej ingerencji
Ostatnio zmieniony przez CIementine (20-06-2023 o 16h44)
Ostatnio zmieniony przez lychee (20-06-2023 o 20h00)
Ostatnio zmieniony przez lychee (22-06-2023 o 10h20)
Zdarza Ci się oglądać jakieś animacje? Masz ulubione?
/Nie ma szans, że wybiorę jedno anime xDD Głównie też przez to, że jak myślę o moim fav to przychodzi mi na myśl Naruto (które bądź co bądź było polecajką od Ciebie) i chyba bardziej z powodów emocjonalnych niż logicznych bo Naruto kojarzy mi się z sentymentem i wakacjami. Plus to było anime, od którego zaczęłam intensywniej oglądać inne. Ogólnie moją topką anime rządzą bardziej emocjonalne powody, niż fakt, że coś jest super fabularnie itd xD Chociaż z drugiej strony sentyment to chyba też spoko wyznacznik bo znaczy, że dana seria wywołała we mnie pozytywne emocje, a to z kolei świadczy o (chyba) spoko sposobie napisania pewnych wątków.
Dobra bo zbaczam z tematu i za bardzo analizuję xDD
Btw nie chce mi się sprawdzać które z anime oglądałaś, więc polecę po prostu z tym co mi przyjdzie do głowy xD Ostatnio super bawiłam się przy Dr. Stone bo lekkie, mało traumatyczne, fajnie przedstawione kwestie naukowe i postacie do polubienia (chociaż kilka mnie tam wkurzało xD). Monster jest super, chociaż ten akurat traumatyczny i wciąż nie obejrzałam go do końca, mimo że ciekawi mnie co dalej. Tyle, że muszę mieć nastrój na niego, najlepiej się ogląda w deszczowe dni xD Gdybym nie znała fabuły mangi to poleciłabym Jujutsu Kaisen bo pierwszy sezon anime był fajny (drugi zresztą zapowiada się też spoko, chyba że odejdą w późniejszych sezonach od fabuły mangi, to może i następne sezony też będą ok xDD) a zaczęłam oglądać bo trochę skojarzył mi się z Naruto (chociaż to błędne przekonanie ostatecznie xD) i ma też spoko napisane postacie. Chainsaw Man jest ciekawy, mi mocno podszedł, na tyle mocno, że po 1 sezonie przeskoczyłam na mangę i czekam co tydzień na rozdział xD Ale on jest bardzo specyficzny i wielu osobom pewnie może nie podpasować, ja poczatkowo też miałam takie trochę „meh” ale później się wciągnęłam xD Zaczęłam też jakiś czas temu z Clem Jigokuraku, nie obejrzałyśmy jeszcze wiele ale podoba mi się estetyka tego anime, zapowiada się fajnie xD
Zatrzymam się na tym bo już rozpisałam się zdecydowanie za bardzo a pytanie było o jedno anime, mhm... xDD
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (21-06-2023 o 17h52)
Jakie rozrywki zupełnie do ciebie nie przemawiają?
/ A to sorki XD
// Pewnie tak, ale żadna nie przychodzi mi do głowy
Ostatnio zmieniony przez Cuks (20-06-2023 o 23h25)
Czy jest jakaś fikcyjna postać albo prawdziwa osoba publiczna, której podejście do życia w jakimś stopniu oddaje twoje?
Zaakceptowanie tego, że czasami nie jest tak jak by się chciało nawet jeśli planowało się coś od bardzo dawna i trzeba dostosować się do nowej sytuacji by w przyszłości było lepiej
Ostatnio zmieniony przez CIementine (20-06-2023 o 23h45)
Co było dla ciebie wyzwaniem?
// Poprzez niewychodzenie z domu XD Innych środków nie stosuję, bo ten jest wystarczająco skuteczny
Ostatnio zmieniony przez Cuks (21-06-2023 o 11h45)
Było coś, przed czym się wzbraniałaś, ale ostatecznie wyszło ci na dobre?
// Na ten moment moje marzenia są bardzo prozaiczne - najchętniej poszłabym na egzamin z literatury, zobaczyła, co będzie i potem wróciła się w czasie, żeby się nauczyć :')
Jakby to było już załatwione, to pewnie skorzystałabym, żeby powiedzieć parę brzydkich słów pod adresem co niektórych knypków i zobaczyła, czy konsekwencje są tego warte, czy nie XD
Ostatnio zmieniony przez Cuks (21-06-2023 o 18h12)
Co byś zrobiła z ciekawości wiedząc, że możesz w każdej chwili cofnąć czas i wrócić do punktu wyjścia?
/slay, zrobiłabym tak z rzymu jutro
złą decyzję podjęłam co do studiów rok temu, dobrą mam nadzieję, że co do studiów aktualnie XDD
Ostatnio zmieniony przez CIementine (21-06-2023 o 18h35)