Gdzie najchętniej spędzasz urlop?
Bardzo interesujące pytanie i przyznam się szczerzę, że gdybym miała nieograniczony budżet to, chętnie bym wybrała się na urlop do Dubaju, ponieważ kiedy oglądałam Agnieszkę Grzelak i jej podróż do Dubaju to, sama bym chciała taką podróż przeżyć >_<. A najbardziej to tak jak ona chciałabym móc podziwiać rekiny, delfiny a oprócz tego, że mogłabym delfiny podziwiać to, od zawsze marzyłam o tym, aby z delfinami móc popływać, bo bardzo, ale to, bardzo, bardzo, bardzo jestem z nimi związana emocjonalnie i z pewnością brak jakichkolwiek granic i nieograniczony budżet mógłby w końcu wpłynąć na to, aby marzenie moje się spełniło <3. W spoilerze załączam filmik od Agi Grzelak z podróży z Dubaju.
♥
Jednak to, nie jest jedyny powód, dla którego wybrałabym się do tego kraju, bo jak najbardziej to też chciałabym zamieszkać w takim podwodnym hotelu jak ona, ale też dlatego, że miasto to, jest jednym z najbardziej nowoczesnych i luksusowych miast na świecie i fajnie by było też być na pustyni oraz trochę zaszaleć z ekstremalnymi sportami jak na przykład ekstremalna przejażdżka najdłuższą tyrolką czy chociażby skoki ze spadochronem ツ. Oprócz sportów ekstremalnych to z całą pewnością chciałabym zobaczyć też atrakcję w Dubaju :-)
Ostatnio zmieniony przez lychee (25-05-2023 o 17h50)