Widziałaś rysunek Dimitri? :D
Nie haha ale to dlatego, że miałam ochotę na inne gierki, w Stardew też dawno nie grałam ;dd
Ostatnio zmieniony przez Flower (27-04-2023 o 14h01)
Strony : 1 ... 1446 1447 1448 1449 1450 ... 1527
gierczysz jeszcze w tą gierkę sun haven? jeśli tak, to jak ci w niej idzie? :>
jeśli jakimś cudem pomyliłam nazwę gry, to chodzi mi o tą podobną do stardew, co się chwaliłaś swoją postacią agjhgshg
// nope xd ale ja i tak mało kiedy z tego korzystałam, bo do mnie ciągle wypisywały jakieś creepy xdd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (27-04-2023 o 14h32)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (27-04-2023 o 14h53)
Co ci się dzisiaj śniło?
I tak i nie haha lubi przysmaczki jak kazde zwierzątko, ale króliczki nie żebrzą tak jak pieski, np nie bedzie szczekac :D czasem biegnie za mną do kuchni (ale w sumie nie wiem, czy to dlatego, ze ma ochote na jedzonko, czy tak po prostu, bo biega sobie po całym domku), czasem jest nerwowa i gryzie mnie po kostkach, to wtedy dam jej jakis przysmaczek na poprawe humoru, ale tak zeby naprawdę prosila o jedzonko, to jak skacze po pudełkach w których je ma (stoją obok komody). Ale bylo tak moze z 5 razy i chyba miala wtedy mniej rozmaitą diete, bo np czekałam az ziółka dojdą, to kopała w tych pudełkach i szukała swoich ziółek xdd króliczki nie jedzą duzo, a ona zawsze cos ma w klatce, jak nie ziółka czy chrupałki to zawsze jest sianko, regularnie dostaje też warzywka, wiec chyba nie ma na co narzekac, glodna nie chodzi xd a jak ma ochote cos pożuć to memla mi pościel albo rozwala pudełko i żre karton XD
// XD
Ostatnio zmieniony przez Flower (27-04-2023 o 16h38)
czy twój króliczek też jest taki pazerny na żarełko i smakołyki jak moje zwierzaki i ciągle się domaga czegoś do schrupania, czy to tylko u mnie tak? xd ;-;
/ zazdroszczę, mojemu puchowi babcia kupiła ciastka i jeśli jeszcze raz dziś usłyszę miauknięcie, to zwariuję :')
// ubranek nie mają, bo nie odważyłabym się im ich założyć xd (chociaż czasem jak widzę jakieś fajne ubranko, to kusi, żeby im je kupić, ngl). ale pimpek jakiś czas temu dostał nowe szelki, bo stare mu się zużyły i kupiliśmy mu takie grube w kolorze khaki i wygląd teraz jak szeregowy z psiego wojska, także mimo małego wzrostu ma już załatwiony respekt na dzielni i już mu żaden pies somsiadów nie będzie fikał B)
yes plis, pochwal się *^* nawet jak nie da sobie założyć, to możesz same szelki pokazać :D
/ JAKA UROCZA (❤ω❤) a jak się elegancko prezentuje w nowych szelkach, taka mała bombelka *^*
a ta przyszywka z police jest genialna xd
i rzeczywiście wyglądają, jakby były leciutko zbyt duże, ale oby się okazały okej :/
/ ow </3 może się tylko takie wydają na pierwszy rzut oka i jak się rozchodza, to będą git ;_;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (28-04-2023 o 16h12)
Twoje zwierzątka mają jakieś odlotowe ubranka albo szelki? ;p (mojej wariatce dzisiaj przyjdą szelki, bez szału bo mały wybór dla królików, ale jak da je sobie ubrać to pokaże ci foto!! :D)
// aww!! ale słodziak :D a szelki takie, ale dokupie do nich jeszcze taką przyszywke z napisem police, bo to super slodkie XD
// ubrane na szybko, bo by uciekla, ale jest slodzinka :> tylko nie wiem czy nie są za duzeSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
// kurde, tylko to najmniejszy rozmiar </3Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Flower (28-04-2023 o 14h43)
Co sądzisz o "romantyzowaniu" życia? O kreowaniu chwil wyjętych z Pinteresta, Instagrama?
v Niezwykle intryguje mnie Starożytność, zwłaszcza czasy Starożytnej Grecji :3
Ostatnio zmieniony przez Deeler (27-04-2023 o 20h44)
Jaka epoka historyczna jest Twoją ulubioną?
ciężko stwierdzić tak naprawdę, zazwyczaj staram się, aby nikogo nie skrzywdzić, więc chyba sercem. choć często wbrew sobie.
Ostatnio zmieniony przez AuraGwen (27-04-2023 o 20h47)
Częściej kierujesz się logiką czy uczuciami?
v Owszem, poza czwartą częścią, którą mam w planach kiedyś nadrobić. Choć szczerze mówiąc, gdyby skończyli na jednym filmie, to wcale nie byłaby głupia decyzja...
Ostatnio zmieniony przez Deeler (27-04-2023 o 20h51)
Oglądałaś filmy z uniwersum Matrixa?
Aaa, nie wiem, ale już pędzę, dziękuję za czujność ^^
Ostatnio zmieniony przez AuraGwen (27-04-2023 o 20h49)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (27-04-2023 o 21h03)
Zdarza ci się pijać kawę po godzinie 22?
Nie, jestem trochę tchórzem i wolę trzymać się rzeczy znanych i stabilnych. Jak mam coś zmienić, to strasznie się denerwuję.
Ostatnio zmieniony przez AuraGwen (27-04-2023 o 20h57)
Lubisz podejmować wyzwania, żeby poszerzać swoje horyzonty i próbować nowych rzeczy?
v Tak sądzę, chociaż jak coś zaczyna mnie przytłaczać lub naruszać rytm, to się wyłączam i ignoruję niektóre bodźce. Lubię też wtedy wyznaczyć sobie priorytety, żeby nic nie zgubić.
Ostatnio zmieniony przez Deeler (27-04-2023 o 21h00)
czy jesteś mistrzem w robieniu kilka rzeczy na raz?
Masz jakieś sposoby na zabranie się do roboty, kiedy Ci się nie chce?
//Hejka Skaen! (❁´◡`❁)❤ Na pewno chciałabym najwięcej glicynii, jak się da! I róże i tulipany ^^
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (28-04-2023 o 23h39)
Hej Lisku, gdybyś miała swój ogród to co by w nim rosło?
Aww dziękuję ♥️
Ja ogólnie jestem osobą, która lubi robić różne nowe rzeczy, jedyny wyjątek to chyba jedzenie xd ostatnio nawet spróbowałam paru nowych rzeczy, bo zaczęłam sobie chodzić z koleżankami na ćwiczenia i zaczęłam sobie hodować roślinki, a jakbym miała zabrać się za kolejną nową rzecz, to chciałabym się zabrać za robienie jedzenia dla kotów, sęk w tym, że zajmuje to trochę czasu i trzeba przyswoić sporo wiedzy o tym jak to jedzenie suplementować i co tam dodawać żeby nie narobić kotom jakiś niedoborów.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (28-04-2023 o 19h43)
ale masz obłędną stylizację!!
jest coś, czego chcesz spróbować? (jakieś nowe danie, nauka nowej umiejętności, cokolwiek)
/ powodzonka z hodowlą rośinek, bo to droga pełna pagórków, wzniesień i łez </3 a wiadomix, że na jednej się nie kończy ;-;
// od wczoraj gram w honkai: star rail (gierka od twórców genshina), bo wyszła chyba dwa dni temu i dzisiaj rano w nią sobie trochę pograłam. bałam się walki turowej, która tam jest (kompletnie inny system walki niż ten w genshinie), bo jej szczerze nie znoszę, ale w hsr pierwszy raz autentycznie dobrze się bawię przy turowej walce ^^ i ogólnie jak na pierwsze dni to mi się star rail całkiem podoba, pozytywnie się zaskoczyłam :D no i porobiłam codzienne questy w genshinie, bo za kilka dni wychodzi kaveh i muszę na niego zarobić, bo mam tylko 14 wishy, bo wydałam trochę na nahidę, której i tak nie zdobyłam </3 na szczęście będzie czterogwiazdkową postacią, to mam większe szanse!!
no i byłam z pieskiem na spacerze, a teraz muszę się brać za licencjat, bo obiecałam promotorce, że podeślę ten fragment rozdziału do jutra wieczorem ;_;
a puchacz dziękuje za komplement B) no i co ty, oczywiście, że nie wywołują, zawsze mi miło dostawać od ciebie pytanka ( ̄ω ̄)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (29-04-2023 o 00h46)
Ostatnio zmieniony przez lychee (29-04-2023 o 10h35)
i jak, wymyśliłaś już jakąś historię do tej zielonej postaci, którą teraz rysujesz? jeśli tak, to chcesz się nią podzielić? :D ogólnie lubisz wymyślać historie postaciom, które rysujesz? :>
/ rzeczywiście trochę drastycznie brzmi ta historia T^T
ale myślę, że takie imię by jej pasowało :D
// otóż odpowiedź na to pytanie jest bardzo prosta: gofry to po prostu naleśniki wersja deluxe. a znasz kogoś, kto nie lubi sobie wszamać naleśniora?? (pomijając wyjątki od reguły, of kors) ten pozornie prosty prostokątny kawałek ciasta może mieć w końcu każdy smak. chcesz z cukrem pudrem? jacha. z bitą śmietaną i owocami? no problemo. o smaku snickersa czy innego rafaello? jak najbardziej. jestem pewna, że już gdzieś kiedyś ktoś wymyślił gofry na słono, w końcu naleśniki też się je w wersji wytrawnej! zresztą poza wariacjami smakowymi można też poszaleć z kształtem, bubble waffle czy ostatnio dosyć popularne (wiadomo jakie, ale cenzura forum mi nie pozwoli ich wymienić z nazwy, więc je przemilczę) kształty już też powstały. czy się różnią smakiem? no nie, wiem z autopsji, bo w wakacje z rodzinką we władysławowie jadłam takiego bombelka, ale różnią się doświadczeniem! a wiadomo, że człowiek je też oczami. jak tylko pomyślę o tej bitej śmietance rozpływającej się w trzydziestostopniowym upale i powoli wsiąkającej w ciasto, o tych owockach z puszki i plastikowej łyżeczce w kolorze różu, to już mi ślinka cieknie <3 i kurde faja już nabrałam smaka na goferka…
a dlaczego akurat w okresie letnim? jak nie wiadomo, o co chodzi, to wiadomo o co chodzi. lato = ciepełko = turyści = hajs. można by w tym momencie wysnuć teorię odnośnie potencjalnego spisku kapitalistów z przemysłu sezonowego, ale w teorie spiskowe już się tym razem nie będę zagłębiać
zamiast pisać licencjat to walnęłam właśnie rozprawkę o gofrach, send help
Ostatnio zmieniony przez idontcare (29-04-2023 o 14h51)
Jak myślisz, dlaczego gofry cieszą się taką sławą podczas wakacji?
v Bo skończyły mi się chipsy i nie chce mi się iść po kolejne.
Ostatnio zmieniony przez Deeler (28-04-2023 o 21h15)
skąd u cb zmnięte samopoczucie?
//wróciłam do domku i mogłam zrobić przegląd lodówki moich starych B)
z iwi ludzikami strim wczoraj był wczoraj i ogolnie zycie jest fajne : D
Ostatnio zmieniony przez chochoł (29-04-2023 o 14h42)
Co tam się u Ciebie ostatnio dobrego wydarzyło? :>
//Nie wspominam ^^'
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (29-04-2023 o 13h26)
Ostatnio zmieniony przez lychee (30-04-2023 o 11h15)