~~Bywam, nie powiem że nie. Często sobie coś po prostu notuje.
Ostatnio zmieniony przez Thesana (02-03-2023 o 09h11)
Strony : 1 ... 1409 1410 1411 1412 1413 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Thesana (02-03-2023 o 09h11)
jesteś zapominalska? masz jakieś swoje sprawdzone metody na zapamiętywanie rzeczy?
// tytuł mi nic nie mówił, ale jak weszłam na steama, to się okazało, że jednak znam :p jakiś czas temu oglądałam jakąś polecajkę indie gierek na yt i tam o niej wspominali, może kiedyś ją sprawdzę, jak dorwę na promocji i będę mieć jakiś zapas gotówki i po części spełnię swoje marzenie z dzieciństwa *^*
Ostatnio zmieniony przez idontcare (02-03-2023 o 12h40)
A propos twojego marzenia z dzieciństwa, znasz gierke Needy Girl Overdose? To taki symulator streamera :p
// noo, poczekaj na promke, nie jest warta swojej pelnej ceny XD ale gra sie w nią przyjemnie, taka na szybko :D
Słabe, ale i tak jest lepiej niż bylo przez cały luty. Do tego stresuję się jutrzejszą wizytą w urzędzie, ale jak przetrwam jutro, to mam nadzieję że będzie już tylko lepiej.
// dzięki <3
Ostatnio zmieniony przez Flower (02-03-2023 o 13h39)
A tak btw, jak samopoczucie?
/ Trzymam kciuki! ^^
Nie inspirowałam się. Zawsze przy ubieraniu Gard lecę na totalnym spontanie i robię ją tak długo, aż nie uznam że wygląda dobrze.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (02-03-2023 o 09h38)
Inspirowałaś się może czymś, lub kimś przy kompletowaniu ubioru dla Twojej Gardzi?
Skąd pomysł na nick?
// Nie wydaje mi się, że mam jakieś specjalne hobby. Raczej wszystkie prawie takie, które każdy mógł powiedziecie. Wyróżniające . . . hmmm . . może to, że lubię grać na scenie w teatrze?
Ostatnio zmieniony przez Elinorka (02-03-2023 o 13h10)
jest jakaś rzecz, która kiedyś była twoim hobby, ale z czasem to porzuciłaś albo po prostu przestało ci sprawiać przyjemność?
// na ludziach, którzy są dla mnie bliscy, poza tym raczej mało jest rzeczy, na których mi szczególnie zależy
Ostatnio zmieniony przez idontcare (02-03-2023 o 19h28)
Na czym najbardziej Tobie zależy?
// dostałam taką jaką chciałam
Ostatnio zmieniony przez Elinorka (02-03-2023 o 13h20)
Żałujesz "wyboru" straży? A może zmieniłaś ją na tą która ci się podoba?
// Szczerze nie wyobrażam sobie, żeby miały być inne. Są idealne :>
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (02-03-2023 o 16h57)
Cień, Obsydiań, Absynt, tematycznie pasują Ci nazwy straży, czy gdybyś to Ty odpowiadała za nazewnictwo i symbole straży, zrobiłabyś to inaczej?
Edit: Nie mam
Ostatnio zmieniony przez Shemei (02-03-2023 o 16h17)
Czy masz jakiś ulubiony gwiazdozbiór?
// co 2-3 miesiące zmieniam, obecna jest moją czwartą kreacją, którą stworzyłam od założenia konta
Ostatnio zmieniony przez Elinorka (02-03-2023 o 17h02)
Ostatnio zmieniony przez Elek (02-03-2023 o 16h58)
Jesli lubisz tymbark, to jaki smak jest twym ulubionym?
// Nie mam, myje woda, czasem naloze krem na atopowe zapalenie skory i elo XDD kiedys nakladalam zel bambusowy, ale sie skonczyl a juz go nie ma xd
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (02-03-2023 o 17h27)
Ostatnio zmieniony przez Elek (02-03-2023 o 18h08)
Czy jest jakies zwierze ktorego sie boisz?
// Oglądałam gameplay, a sama przeszłam dwa pierwsze epizody na 100%. Frustruje mnie początek trzeciego, bo nie umiem zdążyć wszystkich dźwigni przesunąć na czas, a stwierdziłam, że jak nie na 100% to wcale xDD
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (02-03-2023 o 18h23)
Ostatnio zmieniony przez Elek (02-03-2023 o 18h38)
A ty znasz sally face? Lubisz gry tego typu?
//Zawsze pełny piórnik, nie lubię pożyczać od innych bo zdarza mi sie z pezyzwyczajenia gryzc dlugopis xd
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (02-03-2023 o 18h43)
Jak chodzisz/chodziłaś do szkoły to z piórnikiem pełnym rzeczy czy raczej jeden długopis, a jak zgubisz to pożyczysz od klasy? :P
/Różnie, do zeszytów szkolnych raczej niebieski, bo więcej koloru, za to do swoich notatek jakichś wolę czarny i dodawać jakieś aspekty kolorystyczne w inny sposób. A ołówek zdecydowanie nie, nie wyobrażam sobie pisać ołówkiem. Raczej tylko jak nie mam długopisu, a naprawdę chce coś zapisać. >.>
Ostatnio zmieniony przez Hisari (02-03-2023 o 19h38)
Jaki kolor długopisu preferujesz? Czy może wolisz pisać ołówkiem?
To fanart postaci z podcastu, więc raczej ciężko żeby ci się z kimś kojarzył (chyba że z typkiem, którego mam w sygnie, bo to ten sam). Ziomek nazywa się Jonathan Sims i jest głównym archiwistą instytutu Magnus w Londynie. The Magnus Archives to świetny podcast polecam serdecznie jeśli znasz angielski i lubisz lekko straszne magiczne historie
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-03-2023 o 20h00)
Ostatnio zmieniony przez Elek (02-03-2023 o 18h49)
Czy ekscytujesz się nowym dodatkiem the sims 4, który niedługo się pojawi czy jest Tobie całkowicie zbędny do rozgrywki?
Jakie dodatki do The Sims 4 są twoimi fav?
Nie gralam w zbyt wiele gierek, bo jednak przez wiekszosc czasu klepie biede, ale Alice: Madness Returns podobno jest super, nie gralam jescze ale mam pobrane a duzo ludzi mi to juz polecalo, wiec wierze, wczoraj zaczelam Corpse Party (2021) i tez póki co zapowiada sie super, bardzo przypomina mi Ghost Hunt a to jedno z moich fav anime, Graveyard Keeper jest spoczko, takie Stardew Valley, ale o trupkach xD Mr. Prepper bylo fajne, Needy Girl Overdose, Omori (chociaz tego jeszcze nie skonczylam), Party Hard, SCP: Secret Laboratory, Strange Horticulture fajne na jesien, 隐秘的角落. I Metin2, bo bym pograla, a jest juz martwy XD
// są nawet 3 gry ;pp SCP: Secret Laboratory, SCP Containment Breach i SCP: The Endurance.
Ostatnio zmieniony przez Flower (02-03-2023 o 19h56)
są jakieś mało znane gierki, które polecasz i uważasz, że zasługują na większy rozgłos?
/ gorąco polecam alice: madness returns!!
graveyard keeper brzmi bardzo zachęcająco B) i nie wiedziałam, że jest gra na podstawie lore scp, muszę to sprawdzić xd
/ :ooo
// zdecydowanie niewidzialność, ile rzeczy można byłoby z taką mocą robić! no i przy okazji można się zawsze ukryć, jak się zrobi coś zawstydzającego, żeby sobie oszczędzić dalszych upokorzeń czy coś ;-;
plus dla aspołecznych ludzi jak ja to chyba najlepsza możliwa moc, omggg, gdybym mogła się chować przed somsiadami podczas spaceru, marzenie xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (03-03-2023 o 12h10)