A na jaki temat nie lubisz rozmawiać?
/ Nie potrafię
Ostatnio zmieniony przez Asame (01-03-2023 o 00h11)
Strony : 1 ... 1407 1408 1409 1410 1411 ... 1527
A na jaki temat nie lubisz rozmawiać?
/ Nie potrafię
Ostatnio zmieniony przez Asame (01-03-2023 o 00h11)
Umiesz powiedzieć coś po japońsku?
/Ostatnio oglądam głównie kuchenne rewolucje XD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (28-02-2023 o 21h48)
Jaki film/serial ostatnio obejrzałaś?
Co ostatnio najbardziej lubisz jeść?
/Maluję. Lubię niebieski i szary.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (28-02-2023 o 22h01)
Masz ulubione tło profilu na eldzie?
/Tyle co trzeba to tak. Poza tym jak się czegoś nie wie albo zapomni, to można sprawdzić w internecie albo zadzwonić do mamy XDDDDDD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (28-02-2023 o 22h52)
Znasz się na gotowaniu?
Chciałbym spróbować pójść do jakiejś ambitniejszej pracy (ale trochę się cykam)
Ostatnio zmieniony przez Noku (28-02-2023 o 23h26)
jest coś, czego chciałbyś spróbować? (jakieś jedzenie, rzecz, cokolwiek, interpretacja dowolna)
// tą ze zgadywaniem cosplayów, na syfie bardzo często umiera, także pewnie tu jej nie dodadzą, rip </3 ale i tak ją bardzo lubię
Ostatnio zmieniony przez idontcare (01-03-2023 o 00h26)
Jaką grę chciałabyś dodać do Sali Gier?
/Zebo, Lakarnum, Agnieszka Grzelak, Gabriel Hyodo, Weronika Truszczyńska, prostracja, Kamil Sus, Mateusz Spysiński, Dominik Rupiński, no i oczywiście SharonVlog ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (28-02-2023 o 23h23)
Jakich youtuberów oglądasz najczęściej?
Ostatnio najwięcej oglądam Truszczyńską, Suzanne Marie, mietczynskiego, Dame Kier, lilsimsie, Pierogi z Kimchi, Tivolta, Fifty na Pół. Od czasu do czasu Kryminatorium, Aiko i Emila (i jego drugi kanal, Pozdro z KRLD), Susa, Kristofa Radke, Strefe Kultur Uniwersytetu SWPS, Klaudie Cloudy. I nikogo sie nie wstydze xd polecilabym gdyby ktos mial zapotrzebowanie na taki kontent.
Ostatnio zmieniony przez Flower (28-02-2023 o 23h41)
A ty jakich youtuberów lubisz? Jest ktoś kogo lubisz oglądać, ale za nic byś go nikomu nie poleciła?
Nie mam pojęcia. Dawno nie zaglądałem na targ, a nawet wcześniej nie miałem pojęcia ile co może kosztować
Ostatnio zmieniony przez Noku (01-03-2023 o 14h03)
a Ty normalna?
/ te lalki były paskudne
Ostatnio zmieniony przez Asame (01-03-2023 o 00h17)
Miałaś kiedyś jakąś lalkę MyScene?/ smutek, żal i rozpacz rozdziera me serce, bo to moje ulubione lalki XD
/@Flower ugotowałam z niej rosół XD
/@idontcare moimi ulubionymi były właśnie MyScene, a cała reszta mi się nie podobała XD Do tej pory mam kilkanaście lalek MyScene jeszcze.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (01-03-2023 o 00h44)
@Lexanita lubiłaś jeszcze jakieś inne lalki? zbierałaś jakieś serie za dzieciaka?
@Kwiatek u r speed again ;-; a ty miałaś ulubioną serię lalek?
// owszem, kiedyś za dzieciaka marzył mi się kanał gamingowy, zawsze jak grałam w tomb raidera, to sobie wyobrażałam, że robię z tego jakiś letsplay i pokazuje ludziom, jak go przejść xd. później chciałam prowadzić vlogi o popkulturze, kanał o książkach, o k-popie, wideoeseje z analizowania gier, trochę tego było xd
ale jestem zbyt nieśmiała na takie rzeczy i nigdy żadnego nie zalożyłam, chociaż raz byłam blisko ;;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (01-03-2023 o 13h21)
Myślałaś kiedyś żeby nagrywać na yt?
/Z filmów oglądałam tylko ten co ostatnio był w kinie. Reszte muszę nadrobić, także nie wybiorę żadnego XD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (01-03-2023 o 11h39)
Ostatnio zmieniony przez lychee (01-03-2023 o 18h35)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (01-03-2023 o 23h54)
masz jakieś motto, którym kierujesz się w życiu?
btw, kozak ranga xd
// moja znajomość dram jest dosyć nikła, bo o ile coś nie jest głośne na twitterze albo psycholoszka o tym nie nagra, to żyję w błogiej nieświadomości w kewstiach internetowych dram, ale z tych kilku, które kojarzę, chyba najgorsza jest ta z kamerzystą i ta z minimajkiem i jego dziewczyną, ta w której w jakimś q&a czy czymś ją zmuszał do wiadomo czego.
a jakichś gorszych chyba nie kojarzę ;-;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (01-03-2023 o 20h14)
Mój jednorożec
Ostatnio zmieniony przez Mijane (01-03-2023 o 15h16)
Jesteś na bieżąco z fabułą genshina? Przechodziłaś dzisiejszy quest? Jak Ci się podobał? xd
Układ strony po zmianie - muszę mieć stylisha + zmiejszoną stronę, bo tło mnie rozpraszało, a wszystko jest ogromne i choć mam wadę wzroku, to nie muszę mieć wszystkiego aż tak dużego. Poza tym, uważam, że szafa jest trochę źle... skontruowana. Momentami mało widać i brakuje mi czegoś, co mogłoby przybliżyć itemek w poglądzie.
Co na Eldaryi denerwuje cie najbardziej?
// Nigdy nie nosiłam i chyba nie ma takiej potrzeby, takze bardzo się z tego cieszę, bo to nie jest tania sprawa
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (01-03-2023 o 19h37)
nosisz/ nosiłaś aparat ortodontyczny?
oglądam, sądzę, że jest za mało post apokaliptyczny tak jak była gra. Trochę pozmieniali i to w sumie tak średnio na plus (znienawidzony przez innych 3 odcinek, dla mnie mega nudny i bezsensowny po prostu, chociaż zagrany rewelacyjnie, ukłony dla aktorów, mamy alternatywę dla tego co spotkało Billa i Franka, chociaż ta alternatywa jest za przesłodzona), mega dużo bezsensownych akcji, decyzji.
Oczywiście serial wciąga, aktorsko na bardzo wysokim poziomie ale za mało zombie i trochę mało przemyślane decyzje momentami.
Ostatnio zmieniony przez Mystification (01-03-2023 o 19h32)