Czy oglądasz serial The Last of Us? Jeśli tak, to co sądzisz o nim?
// jeśli znajdę na niego czas i podszkolę się graficznie, bo mam w głowie plan, ale trudniej z wykonaniem jego haha
Ostatnio zmieniony przez Elinorka (01-03-2023 o 19h42)
Strony : 1 ... 1408 1409 1410 1411 1412 ... 1527
Czy oglądasz serial The Last of Us? Jeśli tak, to co sądzisz o nim?
// jeśli znajdę na niego czas i podszkolę się graficznie, bo mam w głowie plan, ale trudniej z wykonaniem jego haha
Ostatnio zmieniony przez Elinorka (01-03-2023 o 19h42)
Miałaś kiedyś "Zniszcz ten dziennik" lub inną książkę tego typu?
// Nie mam top 1 faworyta, ale bardzo lubię "Alicja w krainie czarów" i "Tajemnica perłowgo wzgórza", świetne filmy
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (01-03-2023 o 20h22)
Jaki masz ulubiony film fantasy?
// obejrzałam nowy odcinek na syfie i załatwiam sprawy papierkowe, a na koniec udzielałam korki
Ostatnio zmieniony przez Elinorka (01-03-2023 o 20h15)
Ostatnio zmieniony przez lychee (01-03-2023 o 22h45)
Czy podoba się Tobie piosenka Sanah " Nic dwa razy się nie zdarza"? chciałam się upewnić, bo mógł się Tobie po prostu tylko wiersz podobać ;p Nie każdy przepada za twórczością Sanah, ale ja w tej piosence jestem zakochana <3
// Uważam, że były lepsze wybory, a to jest stary i już niezbyt smaczny ogrzewany kotlet. Czujesz, że już to gdzieś słyszałeś. Mieszanka Adriany i jeszcze jakiś tam innych piosenkarek. Zdziwię się jak przejdziemy dalej.
Ostatnio zmieniony przez Elinorka (01-03-2023 o 20h28)
interesujesz się eurowizją? jeśli tak, to co sądzisz o naszej tegorocznej reprezentantce?
// jak chyba prawie każdy internauta jestem baaardzo zawiedziona, piosenka brzmi jak radiówka z zeszłej dekady, nie wyróżnia się niczym, kobitka nie umie śpiewać, mam jeszcze więcej do powiedzenia, ale na forum nie można dyskutować o polityce, a ja nie chcę bana :')
a moimi faworytkami były lor, ale nie dostały się nawet do top 10, także no xd. co prawda jann jakoś bardzo mnie nie porywa, ale totalnie popieram, że to on powinien nas reprezentować, z nim przynajmniej mielibyśmy jakiekolwiek szanse ;_;
a tak ogólnie to imo piosenka czeskiej reprezentacji jest najlepsza ze wszystkich, ale ponoć mogą im zakazać brania udziału, bo piosenka obraża pewną osobę ze środowiska politycznego, ale mam nadzieję, że tego nie zrobią, bo ta piosenka jest cudowna D:
Ostatnio zmieniony przez idontcare (01-03-2023 o 20h28)
masz jakichś faworytów z reprezentacji innych krajów? :p
// ogólnie z eurowizją to przeważnie mam tak, że lubię ją oglądać, interesuję się piosenkami jakiś czas przed programem, ale koniec końców te piosenki do mnie raczej nie przemawiają tak, żebym chciała ich potem słuchać po czasie ;;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (01-03-2023 o 20h58)
Jakiej piosenki z Eurowizji dalej lubisz słuchać po x latach?
// z czego tylko chciałabyś ;p każdy przedmiot z podstawówki
Ostatnio zmieniony przez Elinorka (01-03-2023 o 21h41)
z czego udzielasz korki? :o
/ niceee
// sama nigdy nie dawałam, bo moja wiedza teoretyczna z czegokolwiek jest zdecydowanie zbyt uboga ;_;
a przez całe gimnazjum i część liceum brałam korepetycje z przedmiotów ścisłych, bo zawsze byłam z nich słaba ;;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (02-03-2023 o 00h15)
a ty dawałaś kiedyś korepetycje? a może sama chodziłaś?
a bo to jednym xd mam 25 lat więc trochę ich przeżyłam już raczej, na jednym nawet świadkowałam
Ostatnio zmieniony przez Mystification (01-03-2023 o 21h47)
Byłaś kiedyś na weselu?
// Szczerze trudno to stwierdzic jak sie nie ma znajomych haha. Ale moze jakies winko, jedzonko i ogolnie taki babski wieczór bo zawsze chcialam w takim uczestniczyc. Nie chcialabym na pewno aby to byla impreza w klubie czy z panami co sie obnazaja..
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (01-03-2023 o 21h49)
Jak chciałabyś, aby wyglądał Twój panieński?
Bardzo mi się podobają i uwielbiam podziwiać je u innych, ale to nie jest mój styl i na moich nogach źle wyglądałyby.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Elinorka (01-03-2023 o 22h58)
Jakie buty sa dla ciebie przepiekne, ale nigdy bys ich nie zalozyla i dlaczego?
// swetry, sweterki, bluzy i swetry, chociaz nie mam ich duzo. No i skarpetki, najlepiej w smieszne wzorki
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (02-03-2023 o 06h51)
Jaką część ubioru lubisz najbardziej kupować?
/Totalnie nie pamiętam co ostatniego oglądałam bo rzadko oglądam filmy (jestem bardziej team seriale jak już). Chyyyba Glass Onion w styczniu na netflixie był ostatni. Spoko się oglądało, chociaż Na Noże (pierwszy film z tej serii) był moim zdaniem lepszy.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (02-03-2023 o 00h39)
Ostatnio zmieniony przez lychee (03-03-2023 o 19h32)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (01-03-2023 o 23h16)
Czy posiadałaś kiedyś coś w gipsie? Jeśli tak, to ile razy?
// Uwielbiam i nadrabiam właśnie 10 lat mojego życia w starych grach xd Simsy były ze mną zawsze , więc kocham całym sercem <3
Ostatnio zmieniony przez Elinorka (02-03-2023 o 10h42)
Czy Kwiatek wishuje na kogoś w aktualnych banerch, a może totalny skip?
Na pewno węża. Ogólnie węże są śliczne. Ale mimo tego nigdy bym się na żadnego nie zdecydowała.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (02-03-2023 o 01h11)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (02-03-2023 o 00h16)
Co myślisz o postaci Tenjina z eldaryii?
/Ogólnie to ja nie przepadam za większością postaci tutaj xD Jedyne postacie, które lubię to Lance i Tenjin. No i jeszcze nawet toleruję Nevrę. Ale reszty mogłoby nie być XD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (02-03-2023 o 00h44)
są na eldce jakieś postacie, za którymi nie przepadasz?
// sama tylko robię bbcode do napisów, a zdjęcia i gify znajduję na tubmlrze, niestety nie umiem aż tak dobrze w grafikę </3
Ostatnio zmieniony przez idontcare (02-03-2023 o 00h23)