Jakie połączenia kolorystyczne lubisz?
// Piłkarzem Chelsea.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (27-02-2023 o 12h06)
Strony : 1 ... 1401 1402 1403 1404 1405 ... 1527
Jakie połączenia kolorystyczne lubisz?
// Piłkarzem Chelsea.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (27-02-2023 o 12h06)
Kim jest pan z Twojej sygny?
/Tak, od kiedy wstałam, to to śpiewałam
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (26-02-2023 o 19h23)
Śpiewałaś dzisiaj Cztery słonie?
Jeśli ma na sobie szalik z misiami to 1111111/10
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (26-02-2023 o 19h25)
W skali od 1 do 10 jaką hot00wą jest magda gessler?
/Jadłam rosół i oglądałam kuchenne rewolucje
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (26-02-2023 o 20h49)
Ostatnio zmieniony przez lychee (26-02-2023 o 20h10)
jaki nieprodukowany już wyrób chciałabyś żeby wrócił do dystrybucji?
w sumie to niczym, może jakimiś przerysowanymi wiktoriańskimi stylizacjami, które miałam w głowie (pewnie z anime, które jeszcze pamietam). Ja robiąc stylizacje wybieram jakis randomowy ciuch i dopiero do niego losowe dodatki, nie ma w tym za bardzo jakiegoś celu, patrze co mi szafa przyniesie
Ostatnio zmieniony przez Mystification (26-02-2023 o 19h59)
Czym się inspirowałaś przy robieniu stylki?
/Aktualnie to chciałabym móc cały dzień oglądać Dragon Balla i żeby żadne widmo innych zajęć nade mną nie wisiało xD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (26-02-2023 o 20h04)
Jaki byłby Twój idealny spokojny dzień?
//Niestety nie ;-; Ale zamierzam, prędzej czy później!
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (26-02-2023 o 20h04)
miałaś okazję spotkać lisa na żywo? mam na myśli takie bliskie spotkanie :p
szczerze odpowiedź jest ciężka. Każdy jest przerysowany i to mocno. Z racji historii oczywiste jest, że nie lubię Lanca ale gdyby był sobie takim normalnym chłopem na ziemi i nie zabijałby swoich braci to myślę, że najbliżej chyba mi by było do jego charakteru. Albo do nowego Nevry, chociaż strasznie sztywny się zrobił
Ostatnio zmieniony przez Mystification (26-02-2023 o 20h31)
Dowiedziałaś się ostatnio czegoś ciekawego, o czym wcześniej nie miałaś pojęcia? Co to było?
Ponieważ chcemy zachować pewien porządek oraz mieć pewność, że gry nie służą tylko do nabijania postów, a niosą za sobą więcej. Poza tym, nie wszystkie gry się sprawdzają. Jeśli jakiś gracz ma pomysł na grę, to niech napisze do moderatora, a wtedy gra zostanie przedyskutowana c:
Czemu użytkownicy nie mogą sami tworzyć gier w Sali Gier? :(
/Nie no co Ty, ja zawsze wszystko rozumiem. Mój stary to Einstein.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (26-02-2023 o 20h11)
Czy miałaś kiedyś moment, w którym nagle zrozumiałaś coś bardzo oczywistego, czego wcześniej nie rozumiałaś?
//Sama nie wiem... Nie pamiętam nic robionego specjalnie dla siebie ostatnio ^^" Kupiłam sobie słodycza..?
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (26-02-2023 o 20h15)
Co ostatnio przyjemnego dla siebie zrobiłaś?
/Wydaję mi się, że nie jadłam nigdy jakiś mega dziwnych dań. Nic mi nie przychodzi do głowy, na pewno nic co by mnie jakoś bardziej zaszokowało xD
/@idontcare W sumie ostatnio myślałam sobie, że bardziej niż elfem przyjemniej byłoby być chyba hobbitem xD Żyłabym sobie spokojnie, w ładnej okolicy, sadziła kwiatki i jadła dobre jedzenie xD
I absolutnie unikała czarodziejów w szarych ciuchach bo w życiu bym się nie zgodziła na wycieczkę do Mordoru
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (26-02-2023 o 20h18)
Jakie było najdziwniejsze danie jakie jadłaś?
/Brakuje mi tutaj gry "Czy tak samo jak ja..."
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (26-02-2023 o 20h15)
@Evalyn gdybyś mogła być fikcyjną postacią inną niż elfem, to jaką?
@Lexanita jakie wątki chciałabyś przenieść na sg na eldkę?
// tbh średnio miło ją spędziłam ;_; wstałam dziś dość późno, znowu mnie chyba zaczyna głowa boleć, chyba już trzeci dzień z rzędu, poszłam niedawno spać na chwilkę i jak wstałam, to się czułam, jakbym cały dzień przespała, pewnie znowu nie będę mogła spać w nocy :') jeszcze staram się nie stresować babcią, ale ciągle do mnie wracają te myśli, że co jak jednak jest chora i się stresuję przez to T^T
ale z pozytywów, duolingo mi dało dzisiaj 3 próbne dni premium tak o, nawet nie musiałam podawać numeru karty ani nic, także zawsze jakiś plus :p i sobie dzięki temu trochę lekcji, za które bez premium trzeba płacić diamentami zrobiłam, z takiej okazji to aż grzech nie skorzystać!!
a, i pograłam trochę w genshina :>
Ostatnio zmieniony przez idontcare (26-02-2023 o 20h35)
Ostatnio zmieniony przez lychee (26-02-2023 o 20h35)
Nie męczy Cię za każdym razem dodawanie obrazka do wiadomości?
@up Umknęło mi Twoje pytanie i go nie widziałam. Poza tym nie słyszałam o tym, że jest obowiązek odpowiadać na wszystkie pytania. Ale tak jak mówiłam: po prostu go nie widziałam, więc chill.
/Myślę, że można spróbować znaleźć tą opcję. Ale pewnie żeby dzwonić do siebie na eldaryii, to najpierw trzeba uzyskać zgodę z góry na uzyskanie połączenia.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (26-02-2023 o 20h51)
Myślisz, że można do siebie dzwonić na arenie?
Mogę nawet przylecieć na moim chowańcu ✿◕ ‿ ◕✿
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (26-02-2023 o 20h20)
Zadzwonisz do mnie na eldaryii?
/Raczej tak.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (26-02-2023 o 20h20)
Masz podzielność uwagi czy raczej nie?
/Spora niepewność w stosunku do ludzi i bycie zamkniętym w sobie. Mam wrażenie, że jakbym była bardziej otwartym człowiekiem życie byłoby o wiele łatwiejsze.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (26-02-2023 o 20h25)
Czy masz jakąś cechę charakteru, której w sobie nie lubisz? Jeśli tak, to jaką?
//Niestety nie, bo gram na skrzypcach i niesamowicie by przeszkadzały. Ale może kiedyś sobie zrobię ^^
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (26-02-2023 o 20h41)
Robisz sobie hybrydy?
no tak jak w pytaniu trochę nie łapie co tam jest niezrozumiałe? Kiedyś były np flipsy serowe teraz już ich nie ma w produkcji, co z takich nieprodukowanych już dóbr pamiętasz i chciałabyś żeby wróciły do użytku.
Ostatnio zmieniony przez Mystification (26-02-2023 o 21h12)
----
Ostatnio zmieniony przez lychee (26-02-2023 o 21h05)
a tobie jak minął dzień? :>
/ bardzo ładny rysunek!! ^^
// o niee, jestem beznadziejna w szukanie pozytywów T^T but i'll try my best ;;
1. darmowe duolingo plus na 3 dni B)
2. dobry obiadek w postaci wege nuggetsów i pieczonych ziemniaczków (kocham pieczone ziemniaki <3)
3. odkrycie fajowego komiksu z personifikacją sklepów, które sobie stacjonuja w naszym kraju (np. żabka, kaufland, lidl) yaoi market się zwie, polecanko xd
/ thank u <333
no a jak B)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (26-02-2023 o 21h28)