Co ostatnio oglądałaś na yt?
/Spotify i yt.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (26-02-2023 o 15h41)
Strony : 1 ... 1400 1401 1402 1403 1404 ... 1527
Co ostatnio oglądałaś na yt?
/Spotify i yt.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (26-02-2023 o 15h41)
Na czym sluchasz muzyki?
// chyba tradycyjny, chociaz nigdy nie robilam na cxyms innym
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (26-02-2023 o 15h55)
Wolisz robić notatki na kąkuterze, czy w tradycyjny sposób na papierze?
/Tak, mam. I mam nadzieję, że nie będę musiała go zmieniać XD Ale w skrócie: będę pisała o yakuzie.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (26-02-2023 o 15h58)
masz już temat licencjatu?
/ ciekawy!
// polecam ze względu na moją sympatię i nostalgię do serii, ale tbh dawno nie oglądałam i nie widziałam kilku nowszych sezonów, więc obecnie tak średnio ogarniam i nie wiem za bardzo, co mogę o tym powiedzieć :')
muszę zrobić rewatch, ale powstało tyle sezonów, że chyba trochę to zajmie, w sumie chyba taki trochę tasiemiec z tego wyszedł ;_;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (26-02-2023 o 16h47)
Co dobrego powiesz o Lego Ninjago? Polecasz obejrzeć??
W sumie zawsze możesz sobie odświeżyć tylko część :P Chociaż ciekawe czy nowsze sezony by ci się spodobały :>
/Pieczony kuczak, ziemniory i surówka, już zjedzone. I właśnie popijane czarną herbatką bez cukru, która jest moją ulubioną częścią każdego obiadu. XD
Ostatnio zmieniony przez Hisari (26-02-2023 o 15h54)
Co było/będzie jedzone na obiad?
// Chyba kanapki? można zaliczyć? bo rzadko kiedy mam czas na zrobienie sobie do jedzenia czegoś innego.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (26-02-2023 o 15h57)
Jakie danie robisz najczęściej?
// TAK
niebieski komplet poscieli z ikei, jaśka, trzy dinozaury pluszaki u mnie w domu i jeden u chlopaka, mam jeszczze skarbonke z dinusim i jakas figurke. Czesto tez kupuje niebieski bomby do kapieli z biedronki i tam sa male figureczki ktore stawiam u chlopaka na komputerze.
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (26-02-2023 o 16h05)
Masz coś w dinozaury?
// oglądałam, bardzo dobra ekranizacja mojej ukochanej gry, jestem zadowolona.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (26-02-2023 o 17h31)
Oglądałaś The last of us? Jak wrażenia?
// Mulan, chyba nie muszę mówić za co ;p.
Ostatnio zmieniony przez Soheila (26-02-2023 o 16h19)
Masz ulubioną księżnczkę disneya?
// bylabym elfią księżniczką, ktora wyrusza w podroz aby odkryc swoje przeznaczenie <33
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (26-02-2023 o 16h27)
A ty? W bajce byłabyś księżniczką czy może kimś innym?
// Obejrzałam i zapomniałam. A tak serio to do pięt nie dorównuje pierwszej części, postacie stały się jakieś sztuczne, irytujące, straciły to coś co miały w sobie. Tak jak w pierwszej części lubiłam Szanga to w drugiej nie mogłam na niego patrzeć. Fabuła też nie powalała, księżniczki zakochują się w strażnikach i rezygnują z tutułu. Dla mnie druga część mogłaby nie istnieć.
Ostatnio zmieniony przez Soheila (26-02-2023 o 16h46)
Jest jakas bajka którą chcialabys zobaczyc w wersji realistycznej? (np. król lew)
//Chyba nie... Chociaz moglabym zagrac w monster high albo w jakims barbie D Oczywisce w takiej z motywem fantastyki, mogłabym byc czarodziejką
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (26-02-2023 o 16h50)
Jest jakaś bajka w której chciałabyś zagrać główną bohaterkę w wersji realistycznej? Dlaczego?
// Zdecydowanie takiej w której musiałabym być naga lub byłyby sceny nieprzyzwoite.
Ostatnio zmieniony przez Soheila (26-02-2023 o 17h03)
Jakiej roli NIE chciałabyś zagrać w filmie?
//"Chwytaj wiatr" z Meridy na pewno, ale jest ich tyle, że cięzko zliczyć i wybrać konkretne. Z Krainy Lodu 2 podoba mi się bardzo "Pokaz się" i kołysanka Iduny :>>
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (26-02-2023 o 16h56)
masz ulubione piosenki z bajek disneya??
// taak, mama mi zawsze opowiadała, że miałam obsesję na punkcie misia uszatka :> poza tym lubiłam oczywiście muminki, też reksia, koziołka matołka i kota filemona ^^
Ostatnio zmieniony przez idontcare (26-02-2023 o 20h09)
Oglądałaś dobranocki jak byłaś mała? Jakie były twoje ulubione?
// nieee, mialam chyba nawet strój jednego xD
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (26-02-2023 o 18h07)
Bałaś się teletubisiów?
// Nie, nie interesuje mnie to.
Ostatnio zmieniony przez Soheila (26-02-2023 o 17h36)
Śledzisz eurowizję?
raz w tygodniu, nie mam czasu na częstsze porządki poza tym ja korzystam tylko z łazienki i swojego pokoju, u nas z reguły łazienkę szoruje się na błysk raz w tygodniu
Ostatnio zmieniony przez Mystification (26-02-2023 o 17h57)
Sprzatasz w domu codziennie, co kilka dni czy raz w tygodniu?
// byłabym wdzięczna xD
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (26-02-2023 o 18h33)
Byłabyś zła gdyby ktoś posprzątał twój pokój bez twojej wiedzy?
// Bardzo, ale bardzo nie lubię sprzątać. I mimo, że utrzymuje porządek, to bałagan robi sie sam..
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (26-02-2023 o 18h26)
Lubisz mieć porządek?
Ja tak na prawdę nie montuję, tylko gdzieś przy tym pomagam. Ale tak, angażuję się, mam swoich faworytów, a jak nagrany zostanie finał sezonu, to zwykle z kimś w pracy o tym plotkujemy
Mogę powiedzieć, że był jeden odcinek jednego programu, który jeszcze nie poleciał w tv, a o którym mam dużą ochotę gadać, bo ojejku jejku, a nie mogę, bo spoilery XD
Ostatnio zmieniony przez Noku (26-02-2023 o 18h57)
się wepchnęłaś aaaa, ale dobra, hej Flo, jak nastawienie na kolejny tydzień?
czerń i złoto, biel i złoto, beż i biel
Ostatnio zmieniony przez Rissie (26-02-2023 o 18h59)