Skąd taki nick? :P Jakie jest jego backstory??
Wiadomo, że dla szpanu B) "Hehe, tak, trzymam tę fletnię pana bo umiem grać, totalnie umiem"
Ostatnio zmieniony przez Hisari (27-02-2023 o 15h28)
Strony : 1 ... 1403 1404 1405 1406 1407 ... 1527
Co przygrywasz na tej fujarce, którą trzymasz? Czy to dla szpanu?
/Chodzą jeszcze plotki, że na Syberii.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (26-02-2023 o 23h09)
czy ciebie przyskrzynili w gruzji? XD
//halo policja proszę przyjechać na słodki flirt
Ostatnio zmieniony przez starywiniary (26-02-2023 o 23h14)
Czy wiesz, że użytkownik CZ4RNY dzwoni do mnie słodkim flircie? Boję się.
/Tu panują najgorsze warunki. Nawet dziury nie ma. Przez okno trza wylewać zawartość wiaderka.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (26-02-2023 o 23h16)
a w tym więzieniu to toaleta jest normalnie typu tron czy celuj pan w dziurę?
//tak ale tylko raz na godzinę!
Ostatnio zmieniony przez starywiniary (27-02-2023 o 00h05)
Czy myślisz, że bicie więźniów japonkiem albo klapkiem kubota jest humanitarne?
/Bo będę tańczyć i śpiewać mojemu współwięźniowi i nie będzie się przy mnie nudził.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (26-02-2023 o 23h55)
Z kim najlepiej dzielić celę i dlaczego z tobą?
Nie lubię barszczu generalnie. Tylko zupa chrzanowa i rosół :v
Ostatnio zmieniony przez Noku (27-02-2023 o 01h32)
Lubisz barszczyk czerwony winiary?
/Tak! Będę protestować o to, żeby bili nas tylko japonkami, bo mniej boli niż klapkiem kubota :c
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (27-02-2023 o 04h03)
Planujesz zorganizować jakieś protesty przed celą?
// coś tam miałam ;p
Ostatnio zmieniony przez Elinorka (01-03-2023 o 15h47)
Miałaś jakąś aesthetic sesję zdjęciową we Włoszech?
Wiesz bardzo chętnie, ale boję się robic konkurencję twojej idolce
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (27-02-2023 o 04h05)
Czy zaśpiewasz mi Rotę?
/Tak
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (27-02-2023 o 14h31)
Masz problemy ze wstawaniem rano?
// od 3,5 do nawet 10, zalezy od dnia. Ale w dzien szkolny staram sie przynajmniej 4-5, w weekend spie az sie wyspie
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (27-02-2023 o 17h07)
Ile godzin dziennie śpisz?
// siemka ściemka
teraz mi przykro, bo ktoś na syfie nazwał mnie starą babą xD
i tak myślę czy przyznawać się o ile starszy jest mój facet...
nikt się nie chce bawić z moimi pieskami, bo podobno jesteśmy postrachem na dzielni :<
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (27-02-2023 o 18h35)
Ostatnio zmieniony przez lychee (27-02-2023 o 20h52)
gdybyś była postacią w genshinie, to jaką chciałabyś mieć wizję, z jakiej mogłabyś korzystać broni i z jakiego miasta pochodzić? :p
// uwielbiam :D kiedyś miałam prawie całe dc na tiktoku zawalone uroczymi i głupiutkimi zwierzątkami!! kocham zwierzakowy content, zawsze mi poprawia humor i głupie filmiki ze zwierzętami >>>>> wszystkie inne filmiki
dokładnie tak, bawią mnie kompilacje ze śmiesznymi kotami i się tego nie wstydzę B)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (27-02-2023 o 17h36)
Lubisz oglądać jakieś słodkie/głupie filmiki? Jakie??
Dosłownie mam zdjęcie gdzie mam identyczny wyraz twarzy jak Tom i mój kolega zrobił z tego mema. XD Dlatego gdybym miała być memem to ten pierwszy mi się kojarzy :PNiekonkretnie tym memem, ale tym szablonem xD
Ostatnio zmieniony przez Hisari (27-02-2023 o 17h01)
Gdybyś miała być memem, to jakim?
najczęściej o newsach dowiaduję się z tumblerka, co chyba nie za dobrze o mnie świadczy
Ostatnio zmieniony przez Rissie (27-02-2023 o 22h02)
Skąd czerpiesz informacje o aktualnych wydarzeniach na świecie? Wiadomości, Facebook, Twitter, Instagram, TikTok?
Ano, spokojnie, na pewno chcę wrócić do giereczki którą zaczęłam, a w tym tygodniu muszę się udać do urzędu i jeszcze się zastanawiam czy iść w weekend na urodziny. Mam też w planach serial i książkę, ale nie wiem czy zabiorę się za nie w tym tygodniu.
Ostatnio zmieniony przez Flower (27-02-2023 o 17h36)
Gdybyś miała być kanapką to jaką?
// na roztocza
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (27-02-2023 o 17h55)
masz na coś alergię?
// na wałkowaniu ciągle o migracjach i stratyfikacjach społecznych ;_; w zasadzie mam wrażenie, że my tam nic pożytecznego nie robimy, tylko uczymy się o totalnych pierdołach, ale zostałam tam, bo byłam głupia i posłuchałam wszystkich ludzi z mojego otoczenia, którzy mi doradzali, że skoro to już ostatni rok, to nie powinnam rezygnować, bo będę dwa lata w plecy (a paradoksalnie będę trzy lata w plecy, bo co mi z głupiego papierka, jak kompletnie nic z tych studiów nie wyniosę, oprócz straconego czasu i podupadłej psychy, note to self: nie słuchać rad innych w kwestiach studiów). ogólnie trafiłam niestety na najgorszą możliwą specjalność, czyli mobilność społeczną, ogólnie nie polecam studiować europeistyki ;-;
/ oww :c
Ostatnio zmieniony przez idontcare (27-02-2023 o 18h21)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (27-02-2023 o 18h09)
Jak życie? Co ciekawego się u ciebie ostatnio wydarzyło?
// Na moim kierunku nie było sesji po pierwszym semestrze, były tylko zaliczenia, a po nich kilka tygodni wolnego, więc w pytę, że tak powiem xD Wszystko pozaliczane śpiewająco.
Ale dzisiaj niestety nie zdałam egzaminu na prawo jazdy :') Nawet z placu mnie nie wypuścili. Ja ci przysięgam, że potrafię jeździć po łuku jak mistrz, a i tak przyszłam na egzamin, po czym wystrzeliłam pachołka w kosmos i nawet tego NIE ZAUWAŻYŁAM X'DD Szkoda czasu, szkoda kasy, ale trudno. Od teraz wchodzi mi nowy morderczy plan zajęć, więc nie mam pojęcia, jak ja to prawo jazdy ogarnę :') Ciężko jednym słowem :')
Ostatnio zmieniony przez Cuks (27-02-2023 o 18h01)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (27-02-2023 o 18h11)