A jaki jest Twój humorek dzisiaj? Co dziś robiłaś i jak dzień spędzasz? ♥ ツ
Moim ulubionym świętem, jest święto Bożego Narodzenia dlatego, że święto to, najbardziej lubię ze względu na możliwość wspólnego, pięknego spędzenia czasu z rodziną, ale także lubię bardzo ten magiczny klimat, ponieważ podczas tego święta, lubię też delektować się potrawami, których na co dzień nie jadam takimi jak kapusta z grochem no i jest podczas tego święta niepowtarzalna i niezwykła atmosfera I za to, święta Bożego Narodzenia należą do moich ulubionych, ale nie tylko i za to. Są moimi ulubionymi z tego względu, że dzięki choince ubranej w bombki i ozdoby świąteczne te święta stają się wyjątkowymi ツ. No i są moimi ulubionymi dlatego jeszcze, że w tym dniu lecą świąteczne filmy jak „Kevin sam w domu” czy „Kevin sam w Nowym Jorku” czy „Witaj święty Mikołaju” ♥. A drugim ulubionym moim świętem jest Wielkanoc. Dlaczego Wielkanoc? Dlatego, że święto to, ma piękną barwną oprawę oraz za pisanki i za to, że mogę z przygotowanym koszykiem i pokarmem pójść do kościoła i poświęcić go. Wielkanoc lubię też za pisanki i za możliwość spotkania z rodziną i chyba to jest dla mnie największą frajdą i najwięcej radości mi sprawia i za to, też lubię Wielkanoc i za to, również jest moim ulubionym świętem ツ.
Ostatnio zmieniony przez lychee (24-02-2023 o 19h53)