jak gierczysz w simsy, to motherlode albo jakieś inne freerealestate wlatuje czy raczej wolisz grac uczciwie, bez różnych wspomagających kodów? :p
/ haha, 1 mln simoleonów to majątek, wow :D
i dziękujemy!! <3
// tak szczerze to od wczoraj mam zły humor, bo okazało się, że moja babcia może znowu być poważnie chora i się stresuję, zwłaszcza że powiedziała, że jeśli rzeczywiście się okaże, że znowu jest chora, to ona się nie będzie leczyć, bo jest juz tym ciągłym chorowaniem zmęczona. jeszcze lekarz jej nie przeanalizował wyników, ale z tego co patrzyliśmy, to nie wygląda to dobrze. mam nadzieję, że po prostu je sami źle zinterpretowaliśmy i się okaże, że będzie dobrze, bo płakać mi się chce, jak o tym myślę, chociaż staram się odwracać czymś swoją uwagę, żeby się na zapas nie denerwować :/
a jeśli chodzi o to, co dziś robiłam, to trochę przed chwilą pograłam w genshina, bo niedługo wychodzi kaveh, a mega na niego czekam (nie jestem fanką dendro, ale po prostu strasznie mi się ta postać podoba wizualnie xd) i chcę trochę primo uzbierać, żeby mieć większą szansę go dostać :>
zaraz też sobie odpalę yakuzę i w nią też sobie pogram, to może się trochę odstresuję, jak poklepię z pięści jakichś pikselowych mafiozów :')
Ostatnio zmieniony przez idontcare (25-02-2023 o 00h12)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone