słyszałaś o tej nowej gierce od twórcy stardew? będziesz grać? :p w ogóle, jak mowa o stardew, to udało ci się kiedyś pobić tą minigierkę w stardrop saloon??
/ yep, o tej, super się zapowiada!! oo, tą drugą też zaraz sprawdzę :p
/ ta też fajen, dodałam do listy życzeń :D
// już o wieeele lepiej wygląda xd jeszcze ostatnio pobrałam kilka modów (ten, ten, ten też, uwielbiam go xdd), to w ogóle coraz ładniej się to wszystko prezentuje :D i się starałam jakoś sensowniej to wszystko rozplanowac na mapce, trochę się wzorowałam na farmach z pinteresta, trochę sama wymyśliłam (nie umiem zrobić screena całej farmy, to nie pokażę </3)
obecnie mam chyba skończoną grę na 74%, mam wszystkie 4 obeliski, ugotowałam wszystkie dania, złowiłam wszystkie rybska (ta legend mnie prawie doprowadziła do łez, ale udało się!! ale poległam na tym queście od qi z łowieniem drugiej wersji legendarnych rybek, wszystkie złowiłam oprócz tego dziada legend 2 ;-;) i teraz chcę zdobyć achievementa z monster slayer, jeszcze kilku potworków mi brakuje, więc latam po kopalniach :p
i ngl, coraz poważniej się zastanawiam nad rozwodem, sam jest uroczy, ale haley gotuje obiadki i jest z niej jakiś pożytek... a na kaszojady też mam prismatic shards schowane w razie czego >.>
/ jak mowa o modach z mighty pam, to ten też gorąco polecam, zawsze śmieszy xddd
sebę podrywam na drugim zapisie B) ale w sumie śmiesznie by było xd
teraz mam zimę, to trochę słabo to wygląda, bo normalnie wszędzie mam trawkę i dzięki modom ma pełno kwiatków i jest lepiej wtedy :< i jeszcze trochę musze nad tym popracować i drzewek więcej posadzić ;-;
jeszcze wrzucam bonusowo moją grzybkową jaskinię, bo dumna z niej jestem B)
/ ♥
Ostatnio zmieniony przez idontcare (18-02-2023 o 12h01)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone