czy ta @Nymfa jest @Nymfą leśną czy wodną? a może jeszcze jakąś inną??
// oczywiście, że z jego pomocą!! to jest kot obronny, właśnie po to mu 3 głowy B)
skubana silna była
Ostatnio zmieniony przez idontcare (16-02-2023 o 18h32)
Strony : 1 ... 1379 1380 1381 1382 1383 ... 1527
czy ta @Nymfa jest @Nymfą leśną czy wodną? a może jeszcze jakąś inną??
// oczywiście, że z jego pomocą!! to jest kot obronny, właśnie po to mu 3 głowy B)
skubana silna była
Ostatnio zmieniony przez idontcare (16-02-2023 o 18h32)
Pokonałaś kurę sama czy z pomocą kociastycznego chowańca?
//Nie mam, bo nie lubie slodyczy az tak bardzo :>
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (16-02-2023 o 18h26)
Czy Kwiatek piekł kiedyś pączki, albo faworki?
Tak. Słodycze i filmiki z pieskami.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (17-02-2023 o 00h57)
jest coś, co zawsze poprawia ci humor?
// dzisiaj całkiem okej, poza tym, że w końcu dla odmiany próbowałam sobie zrobić coś innego na śniadanie i oczywiście jako że nie umiem gotować, to mi nie wyszło :') chociaż może to dlatego, że nie postępowałam zgodnie z przepisem xd potem byłam z pimpkiem na spacerku, bo jest taka ładna pogoda, że aż się chce wychodzić :> no i sobie pograłam w final fantasy, dzisiaj już się uruchomiło, ale przylazł mój brat i chciał, żebym mu dała zagrać, a że on w to nigdy nie grał i nie wiedział, co ma robić, to mi zużył wszystkie potki leczące, a nie miałam ich jak uzupełnić ;_; a pączusie pochłonęłam dwa, obydwa z różą, bo tylko takie mama z babcią kupiły, ale nawet mogły być :p
Ostatnio zmieniony przez idontcare (16-02-2023 o 20h39)
Ostatnio zmieniony przez lychee (16-02-2023 o 19h02)
Co zabrałabys na bezludna wyspe?
// Dzieci i szumy
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (16-02-2023 o 19h53)
Jakie dźwięki Cię irytują?
/Ogólnie podejście firmy do tej gry w większości ostudziło mi zapał na wszelkie eventy ale strój z doładowania był zaskakująco ładny (ostatnie kilka było bardzo słabych z tego co pamiętam) ii są elementy tego ostatniego stroju z gierki które mi się nawet podobają ale idk na ile będę je wykorzystywać. Nie jest jakoś ekstra ale jak na obecne standardy beemoovu (czyli bardzo niskie xD) całkiem okej.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (16-02-2023 o 22h12)
Jakie wrażenie wywarł na tobie ten event walentynkowy? Co ci się spodobało, a co nie?
/Ostatnio to tylko uczestniczyłam w zimowym i walentynkowym, ale sama nie wiem. Raczej nie mam ulubionego, jeśli byłaby jakaś ciekawa forma albo cudne stroje i do zdobycia możliwe to taki byłby fajny event!
Ostatnio zmieniony przez Hisari (17-02-2023 o 00h31)
Jaki event na eldzi lubisz najbardziej?
// Najbardziej podobał mi się chyba ten początek albo Queensland. Ale strasznie irytowały mnie te wielkie "bossy' no i boss ostateczny.
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (16-02-2023 o 21h08)
który poziom w alice madness returns lubisz najbardziej? :D i którzy przeciwnicy cię najbardziej denerwowali??
// taki placek z mąki i jogurtu z nadzieniem z topionego serka i szczypiorku, podgrzewany na patelni i trochę mi smutno, bo w smaku było serio dobre, tylko surowe w środku :ccc pewnie to dlatego, że jestem leniwa i nie chciało mi się tego serka tak rozciapać, tylko dałam całe trójkąciki do ciasta od razu wyjęte z tych sreberek i przez to za grube było, jeszcze przez przypadek nie dodałam sody xd
i tak zeżarłam połowę, bo takie dobre było, tylko strasznie gumowe przez to, że surowe, ale nic mi po nim nie było, także chyba luzik xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (16-02-2023 o 20h50)
a ty zaliczyłaś ostatnio jakąś porażkę kulinarną? xd
// kiedyś mieliśmy w szkole dzień śpiocha i to polegało na tym, że można było przyjść w piżamie. nie mam pojęcia, czy serio coś takiego istnieje, czy tylko sobie to wymyślili, ale ustanowiłabym coś w rodzaju święta piżamy, żeby każdy mógł w ten dzień wyjść do pracy/szkoły/sklepu/whatever w piżamce i szlafroku i nikt by na to dziwnie nie patrzył :D
no i jeszcze raczej nie byłoby to takie święto jednakowe dla wszystkich, ale ustanowiłabym obchodzenie urodzin swoich zwierzaków, bo chyba mało kto to robi, a uważam, że to mega urocze :>
i dziękuję!! (´• ω •`) ♡
Ostatnio zmieniony przez idontcare (16-02-2023 o 22h47)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (17-02-2023 o 20h12)
Oglądasz teraz jakieś anime bądź serial?
//Chyba nie. Ostatnio za mocno sciskalam kogos swoimi uczuciami przez co ta osoba sie sfrustrowala i wydarla sie na mnie
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (16-02-2023 o 22h26)
Ostatnio zmieniony przez lychee (17-02-2023 o 16h15)
Jak pączki to z jakim nadzieniem?
/Chyyyba karpatkę. Może w inny dzień odpowiedziałabym inaczej ale dziś mam dużą ochotę na karpatkę xD
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (16-02-2023 o 22h42)
Jakie ciasto moglabys jesc do konca zycia?
// Jak mam przepis to cos upieke, ale sama z siebie nie. Mam swoje jedno ciasto z jablkami w srodku i galaretka na wierzchu
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (16-02-2023 o 23h59)
potrafisz piec? jeśli tak, to masz jakiś swój popisowy wypiek?
// owszem, normalnie nie jestem into stare dziady, ale dla niektórych robię wyjątek i zdecydowanie geralt jest jednym z nich
Ostatnio zmieniony przez idontcare (17-02-2023 o 00h33)
Czy Geralt z Rivii to hot00wa?
/Nope. Nawet dla siebie nie chce mi się robić XD Tą sygnaturkę, którą mam teraz zrobiła mi koleżanka. Ja już dawno sobie sama sygnaturki nie robiłam.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (17-02-2023 o 00h16)
Nie myslalas o zrobieniu wlasnego wątku z sygnami na zamówienie? :p
Nie, po prostu brakuje mi na Eldzie tel które nie są albo lasem, albo laboratorium XD jak nie zrobisz rusałki albo Janiny Kowalskiej to ciężko cokolwiek dobrać, a to tło ładnie podbija stylke i jest takie trochę pozaziemskie.
Ostatnio zmieniony przez Flower (17-02-2023 o 01h53)
Skąd pomysł żeby do tej stylki użyć morskie tło?? Jakieś backstory tej stylki??
/Najczęstsze są dwie opcje - jest itemek którego chce użyć, albo szperam sobie po garderobie jak w ubierance. Jak mam jeden itemek, którego chce użyć to staram się coś wokół niego wymyślić, ale nierzadko zdarza się że znajdę coś innego i zmieniam kompletnie pomysł, nawet rezygnując z tego itemka. xD A przy drugiej opcji sobie właśnie patrzę jakie itemki i połączenia mi by się spodobały, czego mi brakuje do jakichś stylizacji, czasem coś z tego wyjdzie, przez co zdarza mi się nosić jedną stylkę przez krótki czas, bo zaraz mam ubieranka tajm i coś nowego znajdę. XD
Raczej nigdy nie mam gotowego pomysłu ani inspiracji takiego spoza eldkowej szafy, tylko ubrania często mnie inspirują i z czymś się kojarzą. :>
A przy tej stylce chodziło tylko o to żeby użyć tego zestawu różowej bluzki i spodniczki, bo się zakochałam w tych ubraniach jak je zobaczyłam w butiku~
/<3
Ostatnio zmieniony przez Hisari (17-02-2023 o 01h25)
jak powstają twoje stylóweczki? robisz je z gotowym pomysłem/inspiracją, dopasowujesz cały outfit do jednego itemku czy lecisz na spontanie??
/ bardzo ładna ta obecna stylówka!!
// czasem są też czerwone :p głównie przez to, że oprócz czarnego zielony i czerwony to moje ulubione kolory i od zawsze planowałam ubierać garnka właśnie w tej estetyce kolorystycznej :> też zieleń się kojarzy z naturą i roślinkami, a ja jestem rosliniarą, to w sumie może też dlatego xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (17-02-2023 o 01h17)
Dlaczego zawsze twoje stylki są zielone?
//Angielski to moj konik, natomiast matma... oh tak bardzo jej nienawidze
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (17-02-2023 o 01h05)