jaki humorek dzisiaj? i czy jadłaś już dziś pączka? :p
// team obydwa
Ostatnio zmieniony przez idontcare (16-02-2023 o 14h56)
Strony : 1 ... 1378 1379 1380 1381 1382 ... 1527
jaki humorek dzisiaj? i czy jadłaś już dziś pączka? :p
// team obydwa
Ostatnio zmieniony przez idontcare (16-02-2023 o 14h56)
Team pączki czy faworki?
// Nie sposób wymienić tak duzo tego jest, polecam mojego filmweba xD
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (17-02-2023 o 10h04)
Jesz śniadania? Jeśli tak, to o stałych porach, czy raczej różnie z tym bywa? xD
Aktualnie mam ochotę na Tiramisu. Ale z chłopakiem za jakiś czas będziemy iść po pączki.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (16-02-2023 o 16h55)
Co najchętniej zjesz na deser?
//Ostatnimi czasy jak jestem u mojego chlopaka otwieają nam się drzwi, ale doslownie jakby ktos pociagnal za klamkę. U niego to bardzo slychac bo te drzwi bardzo skrzypią. Jego mama jest wiedźmą, także muszę z nią pogadać o oczyszczeniu domu. Czasami tez slyszę jak cos biega po strychu
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (16-02-2023 o 15h08)
przydarzyło ci się kiedyś coś dziwnego, co można podciągnąć pod zjawiska paranormalne?
// tbh wiele razy, ale do większości tych sytuacji podchodzę z dużym dystansem, bo czasem miewam paraliże senne, podczas których często występują halucynacje, no i jeszcze z jednego powodu, którego akurat wolałabym nie wspominać na forum publicznym ;;
ale z takich co raczej nie miały związku z tymi dwoma czynnikami to na przykład czasem jak mam zamknięte oczy, ale nie śpię, to mam wrażenie, że ktoś nade mną stoi i takie dziwne przeczucie, że jak otworzę oczy, to się stanie coś złego, ale jak potem je otwieram, to nic tam nie ma, raz nawet pytałam siostry, czy ktoś był u mnie w pokoju i nikogo nie było. też wiem, że to może być kontrowersyjny temat, ale ja do zjawisk paranormalnych mam ambiwalentne podejście, nie umiem stwierdzić, że w nie wierzę, ale też nie potrafię powiedzieć, że w nie nie wierzę xd
edyta: oo, jeszcze mi się przypomniało, jak kiedyś usłyszałam, że nie powinno się spać z lustrem skierowanym w stronę łóżka, bo ponoć to wyciąga z człowieka energię. w moim pokoju lustro właśnie tak stoi i kiedyś na próbę je odwróciłam na noc i nie wiem, czy to tylko placebo czy serio coś w tym jest, ale serio mi się lepiej spało xdd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (16-02-2023 o 15h55)
A tobie?
//Wielokrotnie, kiedys jak wracalam z centrum jak bylo ciemno jakis mezczyzna za mna chodzil i czekalam na autobus bbyleby wsiadl do innego. Ale zazwyczaj nie mam takiego odczucia
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (16-02-2023 o 15h20)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (16-02-2023 o 15h28)
Udało ci się kiedyś kogoś nastraszyć?
No jaha, że mieszkanie w takim razie XD teraz materiały drogie, więc wolałabym kupić wyposażone mieszkanie bez stresu, że zabraknie mi kasy na to czy na tamto
Ostatnio zmieniony przez Cansani (16-02-2023 o 16h56)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (16-02-2023 o 16h17)
Ile pączków dziś zjadłaś? Umiałabyś zrobić sama pączki a może już robiłaś?
nie xd nie jestem pączkowa, wgl dla żadnych słodyczy bym tyle nie stała, team słone przekąski
Ostatnio zmieniony przez Mystification (16-02-2023 o 15h41)
Jest taki pączek, dla którego stałabyś w dwugodzinnej kolejce?
Nie, ja jestem team kup pączki dzień przed tłustym czwartkiem, pączki nadal dobre, nikt nie sprawdza kiedy kupione i zjedzone jak trzeba XD chyba za niczym tyle nie stałam, tylko raz w kolejce na Kasprowy Wierch może godzinkę, bo ciocia się uparła że musimy na niego wjechać xd (nie było warto, było duże zachmurzenie i nic nie bylo widać xd)
Ostatnio zmieniony przez Flower (16-02-2023 o 15h56)
a czy tobie się kiedyś zdarzyło stać tyle po pączka??
/ sprytnie!
// kurde, cięzkie pytanie xd ale chyba z marmoladą, bo jak ostatnio jadłam rogala z kremem, to ciężko się go jadło ;_; chociaż to bardziej był mus, ale i tak marmoladka chyba lepsza
Ostatnio zmieniony przez idontcare (16-02-2023 o 16h02)
pączur z marmoladą czy kremem?
frytki of kors
Ostatnio zmieniony przez Mystification (16-02-2023 o 16h12)
W takim razie gdyby dane było ci zmienić tradycję i wymienić te wszystkie pączki i faworki w tłusty czwartek na coś innego, to na co byś je zmieniła?
Z 3-4? Nie pamiętam, ale wątpię żeby więcej, zazwyczaj starcza mi jeden pączek i mam dość na długi czas XD
Ostatnio zmieniony przez Flower (16-02-2023 o 16h06)
pytań pączkowych ciąg dalszy: jaki był twój rekord pochłoniętych pączków??
// jak za darmoszkę dadzą to zjem, bo za darmo to nawet ocet słodki, ale sama z siebie nigdy po nią nie sięgnę ;_;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (16-02-2023 o 17h24)
W takim razie grząskie pytanie - co sądzisz o drożdżówach?
0 xD do Mc mam nie po drodze (zresztą tam wszystko już zdrożało i trochę szkoda mi hajsu), a KFC to w ogole jest gdzieś na wyjeździe z miasta i ma słabe opinie, pracują tam od niechcenia i żarcie często jest niedobre, a innych fast foodów oprócz kebabów (których nie lubie) w moim mieście nie ma xd w sumie nie wiem czy pizza to już fast-food czy też nie (bo jednak są eleganckie pizzerie), no ale pizze jem tak z 3-4 razy w roku, ale to też nie jeżdżę do knajpy, tylko zamawiam do domu.
Ostatnio zmieniony przez Flower (16-02-2023 o 16h17)
ile razu do roku jadasz w fast foodzie?
cytrusy, laktoze, orzechy włoskie i laskowe, kurz, pewnie jakieś grzyby(nie te do jedzenia xd), nabiał, dalej nie wiem bo nie robiłam badań, chyba nie toleruje glutenu
Ostatnio zmieniony przez Mystification (16-02-2023 o 16h24)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (16-02-2023 o 16h22)
Lubisz próbować lokalnych potraw podczas podroży, czy jedzenie nie ma dla ciebie znaczenia i zaoszczędzone pieniądze wolisz przeznaczyć na atrakcje turystyczne?
Tak, ciuchy i chowki śliczne, forma mi się już przejadła, ilu trochę słaba, ale ogólnie na plus.
Ostatnio zmieniony przez Flower (16-02-2023 o 16h26)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (16-02-2023 o 16h36)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (16-02-2023 o 18h11)
łatwo cię rozbawić? jak byś określiła swoje poczucie humoru? (tzn. jakie żarty cię najbardziej bawią np.)
/ ahh oki, czaję ^^'
śmieszne filmiki ze zwierzątkami i historie babć są najlepsze ♥
// takim czerstwym i bez nadzienia, bo też jestem mdła i pusta w środku T^T
Ostatnio zmieniony przez idontcare (16-02-2023 o 18h28)
Jakim byłabyś pączusiem? /ała
Mam wrażenie, że Nymfa w ogóle nie jest Nymfą w dosłownym tego słowa znaczeniu. To nick, który zrodził się w mojej głowie na premierze eldki kiedy to jeszcze oglądałam Isamu na yt. Dziewczyna, która z nim wtedy była miała taki przydomek i jakoś tak wpadł mi w ucho. Nawet nie myślałam wtedy o jakiś mitycznych stworzeniach.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (18-02-2023 o 11h02)