a które simsy?
Mam za duże wyczulenie na spóźnienia więc u mnie coś takiego nie występuje
Ostatnio zmieniony przez Mystification (10-01-2023 o 12h49)
Strony : 1 ... 1336 1337 1338 1339 1340 ... 1527
a które simsy?
Mam za duże wyczulenie na spóźnienia więc u mnie coś takiego nie występuje
Ostatnio zmieniony przez Mystification (10-01-2023 o 12h49)
zdarzyło ci się kiedyś tak zaspać, że jak się obudziłaś, to było już tak późno, że nie miałaś po co iść na zajęcia/do pracy?
// krótko, max 2 minuty
Ostatnio zmieniony przez idontcare (10-01-2023 o 13h07)
ile czasu zwykle się ubierasz?
// coś łatwego, lubię dopasowywać elementy, więc może jakieś puzzle :>
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (10-01-2023 o 16h37)
Jak powinien wyglądać następny event na Eldaryi, gdybyś mogła o tym zadecydować?
Najbardziej emocjonalnie poruszył mnie poboczny quest w którym Geralt może uratować małą dziewczynkę, która jako jedyna ocalała z całej wioski.
Za każdym razem robi mi się ciepło na serduszku, gdy po powrocie do babci i dziewczynki, mała daje Geraltowi rysunek w podzięce ;-;
Ostatnio zmieniony przez Thori (10-01-2023 o 13h48)
masz ulubione questy z wiedźmina??
/ o taak, uroczy jest :D
// wolontariat w szlachetnej paczce, zresztą za rok planujemy z siostrą znowu iść, bo było super w tym roku, tylko niestety naszej super liderki już nie będzie, bo się wyprowadza do innego miasta :<
no i niedawny wypad na lodowisko, też było bardzo fajen :>
Ostatnio zmieniony przez idontcare (10-01-2023 o 14h38)
Co chętnie byś powtórzyła?
// Za dzieciaka miałam cały narożnik pełen figurek kotów, które namiętnie kolekcjonowałam, ale teraz już niczego nie kolekcjonuję unu
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-01-2023 o 13h55)
Kolekcjonujesz coś może?
Edit: Nie jestem aktualnie na kompie ale powiem jedynie że potrzebowałam nowego sprzętu między innymi dlatego że folder z rysunkami zajmował mi najwięcej pamięci i nie mogłam instalować żadnych gier xD
Ostatnio zmieniony przez Shemei (10-01-2023 o 13h57)
Ile waży twój folder z rysunkami XD
Istnienie ;-;
Ostatnio zmieniony przez Thori (10-01-2023 o 14h25)
Co jest proste, ale nie łatwe?
// Jak ja folderu nie potrafię zrobić xD Chciałam sobie sprawić folder na eldkowe stylizacje, ale jest jak jest XD A że mało co jest na pulpicie, to mam porządeczek.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-01-2023 o 14h10)
Masz porządek na komputerze czy wszystko w jednym folderze/na pulpicie?
Takich fizycznych? Potrzebuję i chcę łańcuszek do mojego wisiorka spinozaura
Ostatnio zmieniony przez Vandea (10-01-2023 o 14h21)
Jakich przedmiotów potrzebujesz, a jakie chcesz?
// Dzwonię do psiapsiego i próbujemy razem > , <
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-01-2023 o 14h26)
Kto u ciebie ogarnia takie informatyczne rzeczy?
Proszą o radę w kwestii ubioru, albo jak remontują sobie pokój to jak pomalować, ozdobić, żebym zrobiła im paznokcie hybrydowe (albo jak się robi dany efekt), czasem spytają się o Japonię, albo czy porobię im jakieś zdjęcia (przez jakiś czas bawiłam się w fotografa), o pomoc w znalezieniu czegoś (np filmu, mangi), czasem coś w gierkach. A ja rzadko proszę o pomoc, bo nie lubię i często szybciej ogarnę to sama, ale w Genshinie często Markiz mi pomaga z jakimiś bossami itp (chociaż nie tylko ona, no ale ona najczęściej) i czasem spytam się Evalyn o jakieś informatyczne rzeczy, ale tutaj od dawna nie miałam problemu, bo już się podszkoliłam XD specem nie jestem, ale gierke sobie zmoduje i uwolnię adres IP gdy mi poraz tysięczny znika net.
Ostatnio zmieniony przez Flower (10-01-2023 o 14h49)
Czy jest coś w czym przyjaciele proszą cię o pomoc? O co ty prosisz ich?
// Mów mi Gabriel
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-01-2023 o 14h35)
Tag yourself edycja kitku
Ostatnio zmieniony przez Shemei (10-01-2023 o 14h38)
Skąd wziąć tak wybitne obrazki??
/ !
// Tak, fantastyczną książkę - "Educated" Tary Westover. W tym poście przybliżyłam ją szerzej :D
https://www.eldarya.pl/forum/t132,1315-zapytaj-osob%C4%99-powy%C5%BCej-str-123-wa%C5%BCne-informacje.htm&#p99429
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-01-2023 o 15h00)
czytasz teraz coś ciekawego?
/ oo, brzmi nieźle!!
// triss, nienawidzę jej, zarówno w książkach i grach xdd i też mnie denerwuje, jak ją redzi próbowali w grach zrobić na taką milutką i kochaną, kiedy w książkach była dwulicowa, fałszywa i myślała tylko o sobie :')
i za baronem też nie przepadam, no i za tą laską z krwi i wina, co wspominałam. a tak to raczej nie ma więcej postaci, których nie lubię, albo o nich zapomniałam xd
/ o tak, wybielanie tego przemocowca mnie tak drażni xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (10-01-2023 o 17h55)
Która z postaci w Wiedźminie 3 nie przypadła Ci do gustu albo po prostu nie mogłaś jej znieść?
//Same xD aczkolwiek dla mnie baron był najgorszy zwłaszcza przez to że każdy kogo widziałam próbował go wybielać i UWU on chciał dobrze i UWU już nic złego I'm nie zrobi UWU
Edit: Nie czytałam jakie buildy ludzie robili więc robiłam swoje używając tego co używałam najczęściej - aard, potem mrożący aard, większość z czerwonego drzewka, ogólnie niebieskie/czerwone drzewko najbardziej, kilka umiejek z ostatniego (żeby móc dajmy na to taszczyć więcej eq xD) ogólnie całe nic z alchemii. Taki woj z dodatkiem magii, DPS, nie obrona.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (10-01-2023 o 15h05)
Jaką zbroję najbardziej lubisz w Wiedźminie 3?
Średnio, ale przynajmniej w domku z herbatką :>
Ostatnio zmieniony przez Thori (10-01-2023 o 15h18)
Ostatnio zmieniony przez lychee (10-01-2023 o 21h49)
a tobie jak mija dzionek?
// ciągle męczę "portret doriana graya", bo ogólnie ta książka mi się podoba i dobrze mi się ją czyta, tylko muszę mieć na nią wenę, a ostatnio ni mam xd
no i "klątwiarzy" holly black, też ciekawa książka, ale ją męczę od wakacji ;_;
jeszcze opowiadania junjiego ito czytam
Ostatnio zmieniony przez idontcare (10-01-2023 o 17h49)
A ty coś aktualnie czytasz? A może planujesz?
// Noszę cztery kolory: czerwony, czarny, beżowy, pastelowy róż. Nic więcej. Noszę czerwone okulary, więc niemal zawsze mam na sobie jeszcze jakiś czerwony akcent, żeby pasowały. Noszę przylegające spodnie - żadne dzwony ani inne wymysły - oraz nieco luźniejsze góry - bluzy, koszule, kardigany. Z butów tylko trampeczki.
/// Jeśli to cię dziwi, to powinnaś mnie była zobaczyć w liceum - przez okrągłe dwa lata nosiłam wyłącznie czerwony i czarny! Ten beż i róż to taki mój bunt przeciwko samej sobie XD
//// Nie mam niestety tylu piniendzy xD
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-01-2023 o 16h02)
Jak się ubierasz w rzeczywistości, masz jakiś styl, którego się trzymasz czy może nie chcesz się ograniczać?
Twoja szafa jest pełna tylko 4 kolorków? :OO
Jestem więc dumna z twego buntu :D Poszerzyłaś swoją szafę dwukrotnie w kolorach!! to co, kiedy dodasz jeszcze 4 kolorki??
/Hmm... Myślę, że Bóg troszkę przesadził z wrażliwością. Naprawdę dotyka mnie dużo rzeczy, nad którymi (chyba) reszta ludzi się nawet nie zastanawia. Kiedyś kiedy byłam dzieckiem mój tate kupił podróby płatków śniadaniowych, które jadłam. No to ich spróbowałam (chociaż po długim przekonywaniu) i stwierdziłam, że mi nie smakują, ale byłam rozdarta, bo nie chciałam by żyrafce z opakowania płatków było smutno... No i tacie.
Albo w sytuacjach typu, że ktoś uznaje jakiś produkt za totalnie zły, nawet ja sama, to mam takie ":CCC Ale za tym stoi jakaś firma i jacyś ludzie, pewnie chcieliby by to wyszło dobrze, a co jeśli przez to ich firma upadnie??" i tak odczuwam żal, że chlip czemu te chipsy są takie niedobre chlip, muszę dać im szansę.
Ostatnio zmieniony przez Hisari (10-01-2023 o 15h59)
Co wsypało się Bogu w nadmiarze do miski, w której przygotowywał ciasto, z którego powstałaś?
/ JAK SŁODKO!!!
//
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-01-2023 o 15h59)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (10-01-2023 o 16h01)