Lubisz wieś? Co o niej sądzisz??
Myślę że taka odludna wieś jest idealna dla samotnego pisarza hehe
Więc skoro chcesz możliwości, wrażeń i ciekawych ludzi to jest meh.
/My ulubione simcie <3
Wyglądają tak:
~~~
Jest to parka, ich historia jest noo... Bez niesamowitości, bo akurat przy nich nie chciałam się bawić w inne rasy, to są po prostu ludźmi. Poznali się na studiach na kampusie gdzie girl studiowała medycynę, a boy sztukę. Zakochali się w sobie, potem zaczęli pracę w zawodach i zamieszkali razem w małym domku (bo na nic więcej jeszcze nie było ich stać, granko bez kodów mocno xd). Jednak cóż, najbardziej ciekawe jest ich życie zawodowe. Tak jak mówię najpierw, zaczęli pracować w zawodach, to najpierw chłop malował obrazy, a ona była lekarzem. Oczywiście jak już dobrnęli do poziomu 10 to cyk, zmiana, on zaczął gwiazdorzyć, a ona została naukowcem. Potem cyk wspólny zespół. A teraz chłop znów maluje obrazy, a girl została łowczynią duchów. No i chłop uznał, że tera chce być policjantem to się zatrudnił. Ciekawe mają te życie zawodowe. xD W międzyczasie urodziła się im dwójka dzieciorków, starszy syn i młodsza córeczkaa. Synek jest już nastolatkiem, więc ma zawirowania życiowe, ale plus, że mają na kogo zwalić opiekowanie się córą. NO SYNEK SIOSTRĄ SIĘ NIE ZAJMIESZ??
O, i mają adoptowanego, dużego, białego pieska o imieniu Dziuba. :3 Przy okazji po tej ilości zawodów to już mają hajsu w bród, a Dziuba też się do tego przyczyniła, bo przynosi im miliardy rzeczy. xD
A no i zapomniałabym XDDD Przy domciu mają ogródek gdzie hodują wszystko (łącznie z kwiatem śmierci) i chciałam wypróbować radioaktywne ziarno z dodatku Studenckie życie, więc Soph (girl i matka) je zasiała... I wykluła dziecko. Kompletnie nie wiedziałam że to z tego się biorą te simorośle xdd i miałam takie COO. Więc ten... Pozamałżeńskie dziecko zostało przyspieszone w wzroście i wysiudane z domu. xd
W pewnym momencie ich życia częścią rodziny stała się też szynszyla o imieniu Uroczka, którą Soph znalazła, ale niestey już nie żyje :( [*]
Niestety skrinki są tu jakieś małe, ale jak klikniesz na nie to będziesz mogła przybliżyć. :3
Kosmicka ciąża moment??? Pamiętam jak moja siorka kiedyś grała w simsy, na moim kompie of kors, bo to moje, to zrobiła siebie z chłopakiem na jednej z parceli gdzie często ufo latało, to jej chłopa porwali i wrócił w ciąży, ona cooo i odesłała to dziecko w kosmos i miałam takie "pff"
Ogarnąć taką 8 osobową rodzinę to trudno, bo ja najczęściej nie daje im zbytnio dużej woli (tylko zwierzętom jak już) i chcę nad wszystkim panować :D
Ostatnio zmieniony przez Hisari (10-01-2023 o 17h26)