zdarzyło ci się kiedyś farbować włosy? a jeśli nie, to kusiło cię kiedyś, żeby sobie jakiś kolor zrobić?
// jeśli by założyć, że moglibyśmy pominąć bariery językowe i jakoś się zrozumieć, to z yoko taro. baaardzo chciałabym go przepytać, dlaczego tak bardzo uwielbia umieszczać kanoniczne elementy lore swoich gier w najbardziej randomowych rzeczach. koleś umieścił ważny element fabuły nier: automaty w jakimś limitowanym evencie final fantasy online, gdzie te uniwersa nijak się ze sobą łączą xddd oo, albo kiedyś podczas bodajże jakiejs konferencji zrobił niezapowiedziany koncert, czy tam musical, na którym też zdradził istotny element fabuły ;_; albo też zawarł fragmenty lore w nowelce, której nie przetłumaczył na angielski :') JA NIE ZNAM JAPOŃSKIEGO, gdyby nie wideoeseje i teorie na yt, to bym o tym nie wiedziała!!
spytałabym go, dlaczego to robi? czy czerpie sadystyczną przyjemność z trzymania zagranicznych fanów w niewiedzy? dlaczego twierdził, że replicant/gestalt miał mieć lżejszy klimat od drakengarda, kiedy ewidentnie mu nie wyszło? i jak mowa o drakengardzie, to dlaczego nie wydał go na pecety??? tyle pytań rodzi się w mojej głowie, gdy myślę o tym człowieku, że nie wiem, czy ta chwila rozmowy by wystarczyła...
Ostatnio zmieniony przez idontcare (29-12-2022 o 19h49)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone