A twoje?
Vesemir B) Avallac'h, Uma, Dijkstra, Regis, Janek
Ostatnio zmieniony przez Flower (23-12-2022 o 12h39)
Strony : 1 ... 1301 1302 1303 1304 1305 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Mariah (23-12-2022 o 14h01)
Jakich gier nie lubisz?
Musiałem sprawdzić w internecie co to xd Wyglądają jak niskiej jakości przesłodzone cukierki. Najprawdopodobniej bardzo by mi przypasowały
Ostatnio zmieniony przez Noku (23-12-2022 o 15h11)
też się cieszysz na powrót windtrace w genshinie? xd
/ event, w którym 4 graczy sobie gra na mapkach, jeden gracz jest łowcą, a reszta przed nim ucieka/chowa się i możesz się np. zamieniać w pudełka albo inne beczki xd
// imo normalnie to nie xdd ale jak teraz jest najlepszy event w grze, to jak najbardziej, mi się ostatnio w ogóle nie chciało grać, ale jak mi wczoraj mignęło, że jest windtrace, to jak tylko wstałam, to od razu dzisiaj do gry weszłam i jeszcze dostałam itto na pity 16 + wygrałam na niego 50/50, to już w ogóle nic tylko grać xdd
chociaż jak ci tęskno, to spróbować możesz xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (23-12-2022 o 16h54)
czy genshin jest wart zaryzykowania spalonej konsoli??
bo tęskno w sumie aaaaaa
// zależy o którego psa jest pytanie
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (23-12-2022 o 15h47)
Ostatnio zmieniony przez lychee (23-12-2022 o 19h22)
oglądałaś kiedyś jakieś anime, czy to nie twoje klimaty?
// yep, ostatnio nawet dość często
Ostatnio zmieniony przez idontcare (23-12-2022 o 16h52)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (23-12-2022 o 16h37)
Jak się zachowujesz kiedy ktoś jest dla ciebie niemiły?
// Nie obchodzę świąt, może wpadnę do koleżanki z psami, ale nie wiem jeszcze, bo jak kocham zwierzęta tak jeszcze jeden pies, kot, papugi i ludzie to zbyt wiele.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (23-12-2022 o 16h45)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (27-12-2022 o 14h59)
a u ciebie?
// tbh każdej oprócz barszczyku z uszkami i racuchów xd jestem dość wybredna w kwestii jedzenia ;-;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (23-12-2022 o 17h29)
Jakiej potrawy wigilijnej nie lubisz?
Jedynie z chamskim "podrywem" i niechcianym obmacywaniem. W jednym przypadku zgłosiłam sytuację organizatorom (to były kolonie), a w drugim po prostu krzyknęłam, żeby gość się odsunął i mnie nie dotykał (w klubie) i sobie poszłam.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (23-12-2022 o 17h24)
Czy spotkałaś się kiedykolwiek z seksizmem? Jak sobie radzić w takich sytuacjach?
/ "Jedynie"????
// Szczęśliwie nie, bo mejmys upiekła za mnie UvU
Ostatnio zmieniony przez Cuks (23-12-2022 o 17h36)
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (23-12-2022 o 17h36)
jaki masz typ osobowości z tych typu choleryk, sangwinik, etc.?
/ a wiesz, że kiedyś czytałam, że jak łaczysz w sobie cechy wszystkich 4, to to się nazywa dobrze zbalansowana osobowość? :p
// nie :ccc mój puchacz by mnie zabił, jakbym chociaż spróbowała mu coś takiego nałożyć :') pimpek to jeszcze by wytrzymał, może mu kiedyś kupię, żeby był szpan na spacerze B)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (23-12-2022 o 17h52)
O której zwykle zasiadacie do wigilijnego stołu?
Jestem "skowronkiem", więc im później tym poziom mojej energii spada. Po godzinie dwudziestej drugiej to już najczęściej jestem zdechlakiem i moje dwie aktywne szare komórki walczą o przetrwanie.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (23-12-2022 o 17h44)
O jakiej porze dnia masz najwięcej energii, a kiedy najmniej?
// Zobaczymy! OwO
Ostatnio zmieniony przez Cuks (23-12-2022 o 17h52)
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (23-12-2022 o 17h47)
Możesz stwierdzić, że spełniło się jakieś Twoje marzenie?
Bo jak ktoś Ci obiera mandaryny to jest to akt najwyżej miłości. A jak wiadomo potrawy przyprawione miłością smakują lepiej.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (23-12-2022 o 17h55)
czemu mandaryny obrane przez kogoś są smaczniejsze niż te obrane tak o? :<
//najgorszy to nie wiem, bo nie układałam tier listy, ale na fakultetach z anatomii prawidłowej napatoczył się taki asystent w zeszłym roku, który się do tego kompletnie nie nadawał, ja nie wiem skąd oni go wzięli, ale jeden dialog, który z nim mieliśmy myślę, że dobrze odzwierciedla o czym mówię - mianowicie typek podchodzi do nas, wskazuje na preparat i sie pyta:
- a co to za nerw?
- nie wiemy
- no ja też nie wiem
a i koło tętnicze mózgu też mi wyjaśnił źle, bo już stwierdziłam w pewnym momencie, że niech się na coś przyda to go posłucham ale jednak nie xD potem już mój normalny asystent to omówił, tamten znowu przylazł, trochę posłuchał po czym stwierdził 'o czyli źle Pani powiedziałem xD'
ale takich postaci jest często i gęsto na uczelni niestety, brakiem kompetencji w układaniu dobrych testów też mogłabym trochę katedr wymienić, bo to nie jest trudne udowodnić komuś, że czegoś nie umie xD jak sie chce to takie pytania można zadać, że każdego się zagnie, więc nie rozumiem takiej ochoty ze strony niektórych prowadzących, żeby bardziej udowodnić studentowi że nie umie, niż rzeczywiście go czegoś nauczyć rip
Ostatnio zmieniony przez chochoł (23-12-2022 o 18h04)
Jaki był najgorszy przykład niekompetencji z jakim Chochoł się spotkał?
// Coooooooooooooooooooooooooooooo? :{
nie
Ostatnio zmieniony przez Cuks (23-12-2022 o 17h55)
piłaś kiedyś herbatę z wody po pierogach? :o
// yep, najbardziej mi podpasowało mind mapping, na pewno spróbuję, jak się będę uczyć na zaległego kolosa! ale to z rozkładaniem sobie poszczególnych tematów na różne dni też nie brzmi źle. za to kompletnie mi nie podpasowała ta metoda z obrazkami i umieszczaniem ich na mapce
no i jeszcze raz dzięki, że mi je podesłałaś!!
Ostatnio zmieniony przez idontcare (23-12-2022 o 19h31)