Jaką spośród 12 potraw wigilijnych lubisz najbardziej?
// Będę pisać wypracowanie z fitoterapii, skoczę po zakupy i zrobię sobie pożywny obiad C;
Ostatnio zmieniony przez Lythan (17-12-2022 o 11h14)
Strony : 1 ... 1288 1289 1290 1291 1292 ... 1527
Jaką spośród 12 potraw wigilijnych lubisz najbardziej?
// Będę pisać wypracowanie z fitoterapii, skoczę po zakupy i zrobię sobie pożywny obiad C;
Ostatnio zmieniony przez Lythan (17-12-2022 o 11h14)
Ostatnio zmieniony przez lychee (17-12-2022 o 11h07)
Umiesz jeździć na łyżwach?
Nie lubię gotować. Lubię takie gotowe wegetariańskie kotlety, bo można szybko je podgrzać i wystarczy ugotować ryżu do nich. Generalnie im prostsze i szybsze tym lepiej
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-12-2022 o 11h15)
Ostatnio zmieniony przez lychee (17-12-2022 o 11h16)
Kiedy obchodzisz urodziny?
// 22 kwietnia, w Światowy Dzień Ziemi <3
Ostatnio zmieniony przez Lythan (17-12-2022 o 11h25)
Ostatnio zmieniony przez lychee (18-12-2022 o 18h45)
Jakie 3 cechy charakteru lubisz w sobie najbardziej?
// Hmmm, wydaje mi się, że żadne na mnie nie działają ;-; nigdy nie kupiłam czegoś, co wcześniej widziałam w tv czy gdzieś w mediach społecznościowych. Chyba, że są to innego rodzaju reklamy, np. recenzje - w przypadku, np. kosmetyków lubię wiedzieć czy coś działa zgodnie z jego przeznaczeniem. Ale w większości rzeczy i tak nigdy nie kieruje się reklamami, bo nawet jak czegoś nie znam to wolę przetestować na sobie C;
Ostatnio zmieniony przez Lythan (17-12-2022 o 11h38)
Jakie reklamy na ciebie działają, a jakie nie?
Teraz już mniej, ale bardzo lubię na przykład Sandmana. Ajina czytałem i był super, Monster, Pluto. Internetowo czytam Seed. Jeszcze UnOrdinary i Fluidium, ale ostatnio nie nadrabiałem najnowszych odcinków. I z Not Even Bones jestem w miarę na bieżąco
I komiksiki, które Dębski wrzuca u siebie na fb lubię :D
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-12-2022 o 11h52)
Czytasz komiksy? Jakie lubisz najbardziej?
// Raczej nie. Lubię poszczególne książki od różnych autorów C;
Ostatnio zmieniony przez Lythan (17-12-2022 o 11h57)
masz ulubionych autorów?
// k-pop (i ogólnie pojęta muzyka koreańska, np. k-rock, k-rnb, etc.), ostatnio mam fazę na hyperpop i w sumie często go słucham, dreampop, edm, electropop, dużo tych gatunków jest. no, ale głównie k-pop
Ostatnio zmieniony przez idontcare (17-12-2022 o 12h00)
Jakiego gatunku muzyki słuchasz najczęściej?
// To zależy ;D jeśli masz na myśli sport to wolę drużynowe, zwłaszcza koszykówkę - ale równie bardzo lubię indywidualne typu joga. Ciężko byłoby mi powiedzieć, które lubię bardziej, bo to też zależy od tego z kim gram. Jeśli chodzi o zabawę samą w sobie to na pewno paczka przyjaciół i gry zespołowe.
Ostatnio zmieniony przez Lythan (17-12-2022 o 12h04)
Wolisz gry zespołowe, czy takie, których każdy gra dla siebie?
Bardzo lubię Atlantydę, Planetę Skarbów, a z nowszych Encanto jest super. Ale jednego ulubionego filmu nie mam, ciężko by było wybrać
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-12-2022 o 12h09)
masz ulubioną animację disneya?
// kurde, ciężkie pytanie mi zadałaś, bo moje ulubione animacje nie są z księżniczkami xd ale tak myślę, że chyba roszpunka, lubię jej ciekawość świata i odwagę, zazdroszczę jej tego trochę. no i podziwiam ją za to, że potrafiła się wyrwać z toksycznej relacji z tą babką, która ją porwała, tą jej "matką", bo jednak trzeba pewnej siły, żeby być w stanie się wyrwać z takiej relacji, zwłaszcza jak kobieta była dla niej właśnie jak matka przez praktycznie całe życie, bo czasem nawet jeśli wiemy, że ktoś nas krzywdzi, to mimo wszystko nasze przywiązanie do takiej osoby może nam utrudniać odpuszczenie jej sobie. no i jest po prostu taką comfort postacią i pozytywną babką xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (17-12-2022 o 12h16)
A ty, masz ulubioną księżniczkę Disneya? ;D z uzasadnieniem! <3
// Tak jak ty i z tych samych powodów, co ty lubię Roszpunkę, ale jednak najbardziej zawsze czułam sympatię do Mulan, która była zagubiona w swoim świecie. Na początku niezdarna i niedelikatna. Mimo zakazom rodziny wstąpiła do wojska, gdzie była najsłabsza i wszyscy nią pomiatali. I nawet, jeśli nic się jej nie udawało to dzięki wytrwałości stała się świetnym wojownikiem. Była zarazem silna i łagodna. Zawsze przypominała mi mnie i w pewnym sensie uważałam jej historię za metaforę mojego życia. No i jej Mushu - najlepsza postać bajkowa ever XD
Ostatnio zmieniony przez Lythan (17-12-2022 o 13h28)
w takim razie która księżniczka jest twoją faworytą i dlaczego? ;p
// yep, niedawno mi 12 tysi postów stuknęło
Ostatnio zmieniony przez idontcare (17-12-2022 o 13h50)
Korzystasz z forum Syfa?
sprzątanie, może jeszcze więcej sprzątania, coś podłubię przy materiałach na zaliczenie semestru zimowego i może pojadę na jedzonko jakieś
Ostatnio zmieniony przez Mystification (17-12-2022 o 13h27)
Jakie plany na dziś?
To całkiem dużo sprzątania i ambitnie dość, tu sprzątanie tu nauka, więc powodzenia~
/Jak przystało na moją wybitną organizację tylko dwie rzeczy są pewne z moich planów:
- nie zasnąć w dzień
- pojechać do babci wieczorem
Powinnam chyba przysiąść i wymyślić coś do roboty, bo inaczej skończę na jutubie zajadając się korsarzami. xD
Ostatnio zmieniony przez Hisari (17-12-2022 o 13h32)
A twoje?
Jakie jest twoje popisowe danie?
// Tak, to zdecydowanie croissant plus kawa z mlekiem <3
Ostatnio zmieniony przez Lythan (17-12-2022 o 14h04)
masz swoje comfort food?
// serial bbc, ale już dawno go oglądałam i niektórych rzeczy już nie pamiętam, poza tym, że uwielbiam sherlockowy humor i samą postać sherlocka </3 co nie zmienia faktu, ze to jeden z nielicznych seriali, które lubię xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (17-12-2022 o 14h11)
Wnioskuję z twojego dziennika, że lubisz Sherlocka. Masz na myśli filmy czy ksiażki? Bo wielki fan Sherlocka z BBC here.
W zależności od nastroju. Pistacjowe, mięta z czekoladą, słony karmel.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (17-12-2022 o 14h12)
Jaki jest twój ulubiony smak lodów?
// Nie lubię disco, "radiowego" popu i rapu/hip-hopu.
Ostatnio zmieniony przez Lythan (17-12-2022 o 14h22)
są jakieś gatunki muzyczne, za którymi nie przepadasz?
// jak zaczynałam 3 klasę gimnazjum, to chcieliśmy przygarnąć kotka, bo u nas w domu nigdy żadnego nie było, więc mama poszukała na olx i jakaś kobieta wrzuciła, że ma małe kocurki, w tym naszego goblina, no i się od razu zakochałyśmy w puchaczu i po niego pojechałyśmy kilka dni później. teraz już jestem bardziej świadoma, że to była w zasadzie pseudohodowla, bo w końcu to mieszaniec dwóch ras, i teraz na pewno nie wzięłabym kitka z takiego miejsca, ale czasu nie cofnę a mojego nietoperka kocham nad życie <3
bonusowe zdjęcie puszka z dzisiaj, jak zwykle bardzo zadowolony z życia
Ostatnio zmieniony przez idontcare (17-12-2022 o 16h05)
Pieska dostałaś od rodziny, a jak trafił do was kotek?
// haha wygląda kozacko
Tak, już jest wszystko w porządku! Właśnie sobie hopsa po łóżku i robi mi przemeblowanie a dostałam ją w prezencie od cioci, w wakacje opiekowałam się jej królikami bo była na wyjeździe, i wysyłałam jej wtedy zdjęcia co robią itp, bo jej córeczka za nimi tęskniła. Ciocia stwierdziła że spodobało mi się opiekowanie króliczkami, więc jakiś czas później przyjechała do mnie z jednym (nowym, nie rozdzielała swoich), a on był taki malutki jak kurczaczek, że nie miałam serca odmówić ;; ogólnie jest przekochana, ale przez 17 lat z psem nie byłam tak podrapana i posiniaczona jak przez te 4 miesiące z królikiem XDD
// no wiadomcia B)a tutaj kilka zdjęć jak była mała i już dorosłej pannicy
Ostatnio zmieniony przez Flower (17-12-2022 o 18h28)
a jak twoja judy? lepiej już? :c i skąd pomysł na takie zwierzątko?
/ ojej, jaka urocza!! (❤ω❤)
// pierwsze co mi przychodzi do głowy, to jak kiedyś zastawił na mnie pułapkę!! ubierałam się rano i rzuciłam skarpetki na ziemię, to mi je ta menda wzięła i zaniosła do pokoju brata, położył je na środku i sam się schował za łóżko. jak po nie przyszłam, to wyleciał z kryjówki i się na mnie rzucił xddd
no i też kiedyś chciał się na mnie czaić za drzwiami, ale mamy w domu taki pokój, w którym są dwa wejścia, więc go zaszłam od tyłu i stoję za nim, a on tak czeka aż będę przechodzić. po chwili się obrócił i patrzy na mnie z takim wtf na pyszczku, jak chwila realizacji tego, co nastąpiło przeminęła, to uciekł zawstydzony xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (17-12-2022 o 17h22)