Oglądasz mecz Polski z Argentyną?
Niezbyt. Obejrzę od czasu do czasu jakiś mecz, fanką się nie nazwę.
Ostatnio zmieniony przez Laryisa (01-12-2022 o 00h27)
Strony : 1 ... 1268 1269 1270 1271 1272 ... 1527
Oglądasz mecz Polski z Argentyną?
Niezbyt. Obejrzę od czasu do czasu jakiś mecz, fanką się nie nazwę.
Ostatnio zmieniony przez Laryisa (01-12-2022 o 00h27)
czyż ona niexjest przepiękna? ♡
Ostatnio zmieniony przez lychee (01-12-2022 o 16h15)
jakiego masz pieska? :>
/ urocza <3
// czarna z masą cukru i pigwą <333 (ewentualnie z cytrynką, ale pigwa >>>)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (01-12-2022 o 17h58)
Masz jakiś ukryty talent? Ruszanie uszami też wchodzi w gre :D
Nie miałam nigdy konta na Spotify, ale coraz bardziej kusi mnie podcastami. Muzyke raczej mam zgraną na telefon.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (01-12-2022 o 13h00)
korzystasz ze spotify? jeśli tak, to jak ci wyszło wrapped?
// nie :ooo
na szczęście, moje 100 utworzonych plejek na każdą możliwą okazję i jakieś 2137 zapisanych w bibliotece piosenek są zbyt cenne T^T
Ostatnio zmieniony przez idontcare (01-12-2022 o 09h53)
Straciłaś kiedyś konto na Spoti??
Tak XD i to kilka!! Ostatniego konta już nawet nie używałam, bo mi apka na lapku przestała działać, koleżanka mi napisała czemu mam nazwę typu "jsjsjsjjs" i okazało się że znowu ktoś mi się włamał i ukradł konto XD jakby, nie wiem po co, przecież to nie problem zrobić sobie swoje konto na Spoti, to nie jest gra z itemami, no a ja nawet premium tam nie miałam XD nawet jakby apka na lapku mi zaczęła z powrotem działać, to bym tam nie wróciła, ja nie wiem co oni mają z zabezpieczeniami, wczoraj kolezanka mi pisała że jej też ktoś się ZNOWU włamał na konto (ale na szczęście go nie straciła). No i o ile kiedyś jeszcze dało się używać Spoti bez premium, to teraz jest to praktycznie niemożliwe, zero opcji i milion reklam, tragedia.
// haha luzik, to że apka przestała mi działać raczej nie miało nic wspólnego z włamaniami, bo apka whatsappa też mi nie działa, i znajomej która nie miała żadnych włamań też, to jakiś inny błąd.
Ostatnio zmieniony przez Flower (01-12-2022 o 14h05)
a ty??
/ damn xd jeszcze jakbyś miała premium, to rozumiem, ale dziwna sprawa, teraz się boję słuchać muzy na lapku, bo ja mam premium ze zniżką dla studentów, chyba od teraz dla bezpieczeństwa będę słuchac tylko na telefonie xd
/ ahh, to dobrze xd
// na ten moment -10,5
i team soczewki, noszę je od 2 klasy podstawówki i to dosłownie jeden z najlepszych wynalazków ludzkości, po to własnie wyewoluowaliśmy z małp <3
a właśnie wczoraj zgubiłam jedną soczewkę i dwa dni już się męczę w okularach ;;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (01-12-2022 o 15h40)
Jaką masz wadę wzroku? Team oksy czy team soczewy?
smakowo-czekoladowy z ferrero, wyglądowo- turkosowo-rózowy ze Skye
Ostatnio zmieniony przez Mystification (01-12-2022 o 16h07)
Masz swój ulubiony zrobiony przez siebie torcik?
// nie
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (01-12-2022 o 11h58)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (01-12-2022 o 12h42)
masz ulubiony gatunek muzyczny?
// kiki's delievery service (to bardziej animacja, ale ja prawie nie oglądam filmów i seriali z aktorami)
ocenkę to bym dała tak 32. niby przyjemna animacja ze spokojnym klimatem, plus to od studia ghibli, ale jednak przez pewien aspekt wcale nie była dla mnie taka comforting. ogólnie chyba zrozumiałam tą animację nieco inaczej niż twórcy zamierzali, bardziej negatywnie i trochę źle się czułam oglądając ją. plus mało się tam działo, dlatego ocena poszła trochę w dół.
Ostatnio zmieniony przez idontcare (01-12-2022 o 13h11)
Jaki serial/film ostatnio widziałaś? Możesz go ocenić w skali od 0 do 42?
Kiedyś bardzo lubiłam te od Kryminatorium, ale ostatnio jakoś jestem zbyt zestresowana, żaby ich słuchać. Obecnie śledzę poczynania Janka i Marka z grupy filmowej Darwin. Ich humor zawsze do mnie trafia ❤️
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (01-12-2022 o 13h12)
Czy postać na twojej sygnaturce jest z Boruto? Oglądałaś Naruto? Czy może totalnie się mylę xD
/ Bo skala od 0 do 10 jest zbyt łatwa, a przy innych liczbach trzeba się ciut dłużej zastanowić xD
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (01-12-2022 o 13h34)
skąd skala od 0 do 42? zaciekawiło mnie to, ngl
// granie w gierki, spanie, opieka nad roślinkami, narzekanie, profesjonalne zatruwanie sobie wątroby energolami oraz kawą i nauka norweskiego, ogólnie chyba mozna powiedzieć, że nauka języków (uczę się japońskiego od kilku dni na duolingo i niby to nie jest zbyt owocna nauka, ale dobrze mi się uczy tego języka, na razie)
poza tym nie mam jakichś szczególnie interesujących zainteresowań, jestem nudnym człowiekiem bez ambicji ;;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (01-12-2022 o 14h37)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (01-12-2022 o 14h40)
Jak tam króliczek?
// dzisiaj zdecydowanie doggo numer 8
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (01-12-2022 o 15h27)
którym doggo dziś jesteś?
Ostatnio zmieniony przez idontcare (01-12-2022 o 15h33)
Jakich piosenek słuchałaś najwięcej w tym roku?
Połowa mojego Spotify wrapped to soundrack z mojego ulubionego podcastu, ale to czadowy soundtrack i polecam sobie przesłuchćc album I have been to the future, bo to kozak muzyka jest zwyczajnie
1. Cenotaph - woe.begone
2. I had gay sex with God (it could've gone better) - Juno Lev
3. I wouldn't want to be powerfull (pt.2) - woe.begone
4. Wilderness - woe.begone
5. Rule #21 Momento Mori - Fish in a birdcage
Ostatnio zmieniony przez Noku (01-12-2022 o 15h59)
A Ty?
// yeah…. I do :(
/ it did :< thank you honey <3
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (01-12-2022 o 21h13)
do u want a hug? :c
hope this helps :c
Ostatnio zmieniony przez idontcare (01-12-2022 o 22h02)
Chodzisz lub chodziłaś kiedyś na siłownie?
Nie kojarzę żadnych naprawdę dziwnych komplementów. Chyba tylko komentarz, że mam ładne nogi mnie zdziwił xd
Ostatnio zmieniony przez Noku (01-12-2022 o 16h07)