Gdzie trzymasz największe skarby w tej wiosce? Bo wiesz, nie chce tracić czasu na ich szukanie XD
@down Mam od tego ludzi. To oni o nią dbają.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (01-09-2022 o 22h54)
Strony : 1 ... 1227 1228 1229 1230 1231 ... 1527
Gdzie trzymasz największe skarby w tej wiosce? Bo wiesz, nie chce tracić czasu na ich szukanie XD
@down Mam od tego ludzi. To oni o nią dbają.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (01-09-2022 o 22h54)
Ile czasu zajmuje ci pielęgnacja takiej okazałej brody?
Joannę D'arc, może zostałaby moją partnerką (n˘v˘•)¬
Lubię takie dzielne i waleczne kobiety
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (01-09-2022 o 23h50)
Gdybyś miała taką moc, to jaką postać historyczną przywróciłabyś do życia?
// Z Osamu Dazaiem, bo miał bardzo intrygujący życiorys i chętnie bym z nim o tym porozmawiała. Pomijając to, że przez jego lęk społeczny rozmowa przy kawusi z jakąś obcą babą byłaby dla niego koszmarem :'D
Ostatnio zmieniony przez Cuks (03-09-2022 o 04h23)
A ty z kim z postaci historycznych chętnie byś zjadła kolację? Dlaczego?
Choć jestem umysłem dosyć mieszanym, to lepiej odnajduję się w zagadnieniach humanistycznych - dlatego uważam, że może językoznawstwo, ewentualnie coś ekonomicznego - geografia społeczno-ekonomiczna lub ekonomia : )
Gdybyś miała zostać naukowcem to w jakiej dziedzinie?
Pewnie jakiś tysiąc. Miałem dawno temu powieszone w ramce puzzle które ułożyłem i były całkiem spore, ale nie pamiętam ile elementów. No a potem mi się to zupełnie znudziło
Ostatnio zmieniony przez Noku (03-09-2022 o 00h32)
Jakie największe puzzle udało ci się ułożyć?
Na całe szczęście nie. Najwięcej czasu zajmuje mi zawsze sprawdzanie sklepów, w których kupuję, reszta trwa dosłownie pięć minut XD. Poza tym nie wierzę w fajne rzeczy "za grosze" wolę zapłacić więcej i mieć spokojną głowę.
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (02-09-2022 o 20h15)
Dajesz się przekonać reklamom?
Ostatnio kupiłem sobie takie śmieszne oczy, te takie białe z czarnym kółkiem w środku co tak śmiesznie lata i nakleiłem na swój laptop. Zakup 10/10
Ostatnio zmieniony przez Noku (03-09-2022 o 11h47)
Zdarzyło ci się kupić coś bardzo podejrzanego, co ostatecznie okazało się fantastycznym produktem?
// A dzięki, dzięki :D Inspiracja przyszła z tego samego miejsca, co zwykle - z eksperymentowania z losowymi elementami i taki jest efekt!
Ostatnio zmieniony przez Cuks (04-09-2022 o 18h52)
Skąd pomysł na dzisiejszą stylizację? Wygląda świetnie!
Nie mam "ulubionych" lub "znienawidzonych" słów. Po prostu ich używam, więc no siłą rzeczy wszystkie mi się przydają; jedne częściej inne rzadziej.
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (06-09-2022 o 19h58)
Jakie słowa ci się podobają, a które nie?
// Odpoczywałam po wyczerpującym śnie XD
Ostatnio zmieniony przez Cuks (05-09-2022 o 15h31)
Co robiłaś tak wcześnie? :0
Komedii romantycznych XD ogólnie komedii, romansów, bajek, sci-fi. Konkretnych pozycji nie podam, bo rzadko coś oglądam i czytam, więc zanim się za coś zabiorę robię research i nie pamiętam kiedy ostatni raz się zawiodłam.
Ostatnio zmieniony przez Flower (05-09-2022 o 15h54)
Czego nie poleciłabyś komuś o podobnym guście do twojego?
// Zdecydowanie na żywo. Kiedy ktoś jest schowany za ekranem, to nie wiadomo tak naprawdę, z kim ma się do czynienia. Nie mówię tu o tym, że każdego trzeba podejrzewać o bycie 40-letnim kryminalistą, po prostu znając kogoś tylko z tego, co on sam zdecydował się nam powiedzieć, nie poznamy go tak dobrze, jak przebywając z tą osobą we wspólnym środowisku. Ponadto, jeśli znajomość się rozwinie i osoba poznana przez internet stanie nam się bliska, to fizycznie nadal będzie daleko i to jest problem, bo mając przyjaciela chciałoby się spędzać z nim czas, dzielić z nim doświadczenia, świętować z nim urodziny itd., ale dystans sprawia, że jest to trudne, jeśli nie niemożliwe.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (05-09-2022 o 16h04)
Wolisz poznawać ludzi w Internecie czy na żywo?
Z tego co pamiętam to jak byłam mała nie miałam zbyt oryginalnego planu na siebie. Chciałam być chyba piosenkarką albo aktorką xd No dzisiaj to raczej nie ma racji bytu, chociaż czasem nachodzi mnie myśl jak by to było xD
Śpiewać nie umiem, ale udaję, że umiem xDD Aktorką dość długo chciałam być, ponieważ od małego bawiłam się z kuzynką w "udawanie". Dzisiaj ma to swoją nazwę. Roleplay. Uwielbiałam to robić nawet jak byłam nastolatką xD To było jedno z moich ulubionych zajęć, wymyślanie historii i odgrywanie ich <3 Dzisiaj nie sądzę by była to realna ścieżka rozwoju jaką bym podążała (chociaż częściej myślę o aktorstwie dubbingowym). Niemniej jednak miło wspominam te zabawy.
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (05-09-2022 o 16h14)
Kim chciałaś zostać, kiedy byłaś mała i jak bardzo różni się to od planu na przyszłość, który masz teraz?
// Uwielbiałam głuchy telefon, pomidor też był fajny, ale zawsze przegrywałam już przy pierwszym pomidorze XD Lubiłam chowanego, chociaż rzadko kiedy potrafiłam znaleźć dobrą kryjówkę. Kiedy chodziłam do podstawówki, to na przerwach bawiłyśmy się z koleżankami w naszą własną, oryginalną zabawę, która nazywała się Myszka Pipi. Na korytarzach w naszej szkole był gumolit, który był niebieski na środku i żółty przy krawędziach stykających się ze ścianami. Zabawa polegała na tym, że jedna osoba była kotem, a cała reszta była myszkami. Kot mógł się poruszać tylko po niebieskiej części, a myszy mogły chodzić wszędzie, tylko że jeśli zostały dotknięte przez kota na niebieskiej części, to przegrywały i to one stawały się kotem, a na żółtej części były bezpieczne. Bawiłyśmy się w to całymi dniami. Minus był taki, że wszyscy chcieli być myszkami i nikt nie chciał być kotem, łącznie ze mną, ale w tym wieku miałam bzika na punkcie kotów, o którym wszyscy wiedzieli, więc zostałam ochrzczona jako kot w zabawie w Myszkę Pipi po wsze czasy x'D Ewentualnie aż do momentu, kiedy kogoś złapię, ale siłą rzeczy znacznie częściej byłam kotem niż nie :')
Ostatnio zmieniony przez Cuks (05-09-2022 o 16h35)
W co najbardziej lubiłaś się bawić w dzieciństwie?
Na początku przeczytałam "Co cię cieszy?" i chciałam napisać "jedzenie" xDDD
Niezmiernie śmieszy mnie śmiech dzieci. Czasem jak mi smutno to na YT włączam sobie jakieś randomowe śmieszne dzieci. Ich śmiech zazwyczaj sprawia, że samoistnie zaczynam się śmiać xDDD Czasem śmieszy mnie jak dzieci upadają xDDD Jeśli śmiesznie upadły xDD
Ja przysięgam, lubię dzieci, naprawdę xDDD
(Żeby nie było, NIE ŚMIESZY mnie, gdy dzieciom dzieje się krzywda! NIE! Śmieszy mnie jedynie, kiedy śmiesznie upadają)
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (05-09-2022 o 17h17)
Co niezmiennie cię śmieszy?
// Niee, nie sądzę
Ostatnio zmieniony przez Cuks (05-09-2022 o 17h22)
Czy masz specyficzne poczucie humoru?
Rzadko używam sarkazmu, częściej ironii, ponieważ z definicji sarkazm jest szyderą. To coś innego niż ironia, która jest bardziej kulturalna. Ogólnie polecam filmik o tym na kanale Mówiąc Inaczej. Paulina świetnie tłumaczy jaka jest różnica między sarkazmem a ironią Ja długo nie wiedziałam, myślałam, że to to samo tylko nazwa inna xD
@down Nie ma za co!
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (06-09-2022 o 14h53)
Czy sarkazm to Twoje drugi imię? Czy rzadko używasz? ;P
@up o kurczaki też tak myślałam XD Dzięki <3
// za poczucie humoru najczęściej
Ostatnio zmieniony przez Elinorka (06-09-2022 o 14h20)
Za co dostajesz komplementy?
// W domku jednorodzinnym na przedmieściach dużego miasta, żeby i mieć spokój we własnym, osobistym domku, i mieć stosunkowo blisko do miejsc rozrywki albo takich, do których idzie się, żeby pozałatwiać różne sprawy, typu urzędy, szpitale itp. To oznacza, że chciałabym mieszkać bardzo daleko od mojego obecnego miejsca zamieszkania, bo nie dość, że do miasta jedzie się 40 minut autobusem, to jeszcze nie ma w nim nic ciekawego. W innych miastach są jakieś centra rozrywki i atrakcje, a u nas można robić tylko dwie rzeczy - jeść i oglądać filmy. Są trzy kina i poza tym same restauracje. Nudno tu jak flaki z olejem.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (06-09-2022 o 14h55)
Gdzie chciałabyś mieszkać?
Za wakacjami, co to za pomysł żeby dorośli nie mieli dwóch miesięcy wolnych od pracy </3
Ostatnio zmieniony przez Noku (06-09-2022 o 15h47)
Za czym najbardziej tęsknisz z lat dziecięcych?
// kiedyś może tak, ale na razie inne chowańce czekają w kolejce ;p
Ostatnio zmieniony przez Elinorka (06-09-2022 o 16h54)
Zamierzasz kluć tego chowańca z paczki?
Wizyty lekarskie, moja zmora...
Ostatnio zmieniony przez Vandea (06-09-2022 o 15h03)
Co wiecznie odkładasz na później?
// Nie, żaden szanujący się Wiking nie wyszedłby z domu bez brody.
Ale za to wtedy... Tylko rogów mi brakowało
Ostatnio zmieniony przez Cuks (06-09-2022 o 15h05)
Też jesteś wikingiem?
@down Nie wiem, musiałabym sprawdzić, a mi się nie chce XD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (06-09-2022 o 15h29)