Jak ci się gra Zhonglim? :D
// W Genshinie? Siłą wciągnęła mnie przyjaciółka xD Nigdy wcześniej nie grałam w żadną tego typu grę, a jak zaczęłam to zanudziłam się na śmierć i musiałam się przemęczyć przez pierwsze 16 poziomów, bo od wtedy dopiero można grać w trybie kooperacji z innymi graczami, a moją motywacją było właśnie to, żeby zagrać razem z tą przyjaciółką, bo bardzo jej zależało, a mieszkamy na dwóch różnych końcach Polski, więc nie miałyśmy za bardzo innych opcji na spędzanie razem czasu w ciekawy sposób. Byłam przekonana, że jeśli jakoś dobiję do tego nieszczęsnego 16 poziomu, to zagramy raz i już nigdy więcej tej gry nie włączę, ale kiedy już tego dokonałam, to zdążyłam zainteresować się fabułą, która się rozwinęła od początku rozgrywki, wylosować parę postaci, zdobyć sporo nagród i stwierdziłam, że tak w sumie, to to nie jest wcale takie nudne, jak myślałam. A tak najbardziej przyciągnął mnie otwarty świat. Nigdy wcześniej nie grałam w grę tego typu, więc kiedy zobaczyłam te przestworza do odkrycia, to spadłam z krzesła xD No i też bardzo ważnym czynnikiem było to, że były wakacje, do tego pandemia, co oznaczało, że nie miałam absolutnie nic do roboty i Genshin okazał się wtedy błogosławieństwem, bo jak się już wciągnęłam, to zapełnił mi wiele, wiele długich godzin, których w innych wypadku nie miałabym czym zabić i w końcu wpadłabym w ogromny dołek z tej zupełnej bezczynności. A dlaczego gram do teraz? W skrócie - dla fabuły, dla postaci i dla otwartego świata.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (29-08-2022 o 22h16)