Czego jesteś miłośnikiem?
// Na całe szczęście nigdy albo tak dawno, że nie pamiętam
Ostatnio zmieniony przez Cuks (31-07-2022 o 21h57)
Strony : 1 ... 1210 1211 1212 1213 1214 ... 1527
Czego jesteś miłośnikiem?
// Na całe szczęście nigdy albo tak dawno, że nie pamiętam
Ostatnio zmieniony przez Cuks (31-07-2022 o 21h57)
Jaką książkę ostatnio przeczytałxś?
Trzynasty tomik Overlorda, ale nadal jest w redakcji :/
Ostatnio zmieniony przez Noku (31-07-2022 o 22h04)
Jest jakaś książka, którą chciałbyś przeczytać?
// Nigdy nie tworzę historii do swoich stylizacji, moim celem jest wyłącznie to, żeby wyglądały fajnie i ciekawie :> Inspirację znajduję w taki sposób, że eksperymentuję z różnorakimi elementami i kiedy sklecę coś, co mi się bardzo podoba, to buduję wokół tego stylizację, czyli podobnie jak ty :>
Ostatnio zmieniony przez Cuks (31-07-2022 o 22h13)
Czy często wymyślasz swoim stylizacjom historię? Tworzysz jakąś stylizację i od razu masz do niej opowieść? Dlaczego tak, a nie inaczej, czy inspirujesz się czymś tworząc je?
Często widzę, że tworzysz niesamowite stylizacje i zastanawiam się skąd bierzesz pomysły.
Ja czasami potrafię zrobić całą stylkę do jednego, pojedynczego elementu, bo np. podoba mi się lub rzadko go używam i chce w czymś wykorzystać. Przy okazji wymyślam też historię
//Ogólnie nie lubię poznawać nowych ludzi w realnym świecie. W Internecie to zupełnie inna historia.
Mam problem z tym poznawaniem, ponieważ wolę mieć małą grupkę przyjaciół, niż dużo znajomych. Żebym mogła kogoś nazwać przyjacielem, to naprawdę musimy DUŻO czasu razem spędzić i się poznać. Ciężko mi powiedzieć co sprawia, że od razu kogoś polubię lub nie. Ja to po prostu czuję. Wystarczy jakaś drobna rzecz. Jestem tym typem człowieka, który dostrzega niuanse, których nikt ni zauważa, dlatego wiem kiedy ktoś pała do mnie sympatią, a kiedy nie; czy to lekki grymas na twarzy, niewidzące lub uciekające spojrzenie albo uśmiech. Wolę trzymać się osób, które znam, ale jak już się przełamię i kogoś polubię, a ta osoba mnie, to nie ma już tego napięcia i stresu. Ciężko mi otworzyć się na ludzi w prawdziwym świecie, boję się, że ktoś zawiedzie moje zaufanie, upokorzy mnie albo zrani. Zdarzyło mi się to i nie chce tego powtarzać... Dlatego mam tylko dwoje przyjaciół, którzy nie zawsze mają dla mnie czas, przez co niestety zdarza mi się za dużo myśleć w wolnym czasie...na różne tematy...
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (31-07-2022 o 22h09)
Lubisz zawierać nowe znajomości? Co musi mieć w sobie osoba, którą od razu polubisz, a co taka, do której nie zapałasz sympatią od pierwszego wejrzenia?
/Kiedyś Ava Max - Sweet but psycho XD a teraz nie wiem, nie mam czegoś takiego.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (31-07-2022 o 22h23)
Czy jest jakaś piosenka z którą się utożsamiasz?
Najchętniej komik z dużą ilością scen akcji. Ponieważ są satysfakcjonujące do rysowania.
Ostatnio zmieniony przez unowa (31-07-2022 o 22h39)
Komiksy o jakiej tematyce chciałabyś rysować?
Głównie to chciałbym zmienić swoje mieszkanie i przeprowadzić się na swoje, ale do tego jeszcze trochę. Tu gdzie mieszkam teraz jest git, mógłbym tylko zorganizować sobie nowe zasłonki, bo koty zniszczyły i jakiś fajny obraz na ścianie byłby super
Ostatnio zmieniony przez Noku (01-08-2022 o 13h00)
Czy jest coś co Chciałabyś zmienić w swoim mieszkaniu?
Tak, Encanto to jeden z najlepszych Moim zdaniem filmów Disneya.
Ostatnio zmieniony przez unowa (01-08-2022 o 00h41)
Masz jakiś film, do którego wracanie ci się nie nudzi?
Całe mnóstwo, za dużo by wymieniać, ale jako przykład podam Gucci Gang. Nie wiem nawet, czy to można nazwać mianem piosenki. :vvv
Ostatnio zmieniony przez Cansani (01-08-2022 o 14h12)
Czy jest jakaś piosenka, której popularności nie jesteś w stanie zrozumieć?
W zasadzie to większość muzyki jakiej ostatnio słucham :v
Byłoby świetnie gdyby The Oh Hellos byli popularniejsi na przykład, szczególnie ich "Hello My Old Heart" i "Boreas"
Ostatnio zmieniony przez TheBoxOfPlague (01-08-2022 o 11h00)
A czy jest taka, która według Ciebie zasługuje na większą popularność?
/Raczej popularnych
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (01-08-2022 o 17h55)
Słuchasz popularnych czy mało znanych zespołów?
Lubię. Kiedyś miałem taką książkę z sudoku i sporo nad nią siedziałem. Ogólnie różne łamigłówki są fajne ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (01-08-2022 o 15h50)
Lubisz zagadki logiczne? Jakie znasz?
// I te przeczytane, i te czekające w kolejce :>
Ostatnio zmieniony przez Cuks (01-08-2022 o 18h15)
W wątku "Otwórz (...)" dajesz książki, które już przeczytałaś czy również takie, które są w trakcie lub w planach?
Pizza z pieca do piekarnika Ale z takich rzeczy, które jednak trzeba przygotować to uwielbiam sałatkę z ryżem, paluszkami surimi, anansem i kukurydzą.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (01-08-2022 o 18h18)
Jakie jest Twoje ulubione danie "na szybko"?
/Mam kilka tomów na półce, ale już przestałam kupować - korzystam z subskrypcji internetowej i na maila przysyłają mi co miesiąc nowy egzemplarz. Ale nie, nie czytam, nie mam teraz nawet po co. Pewnie w czasie studiów wrócę do poszukiwania inspiracji w ten sposób.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (01-08-2022 o 18h55)
Dalej czytasz "Architekturę & Biznes"? Co tam ciekawego piszą? Dowiedziałaś się podczas czytania czegoś nowego?
// Tak doskonale to raczej nie, ale na tyle, żeby sobie podśpiewywać duże partie, to wiele :> Zwłaszcza piosenki Sii, bo naśpiewałam się ich na karaoke!
Ostatnio zmieniony przez Cuks (01-08-2022 o 19h57)
Znasz jakiś tekst anglojęzycznej piosenki w całości na pamięć? Jakiej?
/Moment zaręczyn na pewno
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (01-08-2022 o 21h08)
twoje ulubione wspomnienie z tego roku na ten moment? /oo gratki ^^
//
jest bardzo fajnie : )))
granic musku też nie idzie określić opukiwaniem :<<<
Ostatnio zmieniony przez chochoł (01-08-2022 o 23h56)
Słyszałam, że studiujesz medycynę?!?! Który rok? Jak Ci się podobają te studia? Czujesz powołanie? Wiesz już, jaką wybierzesz specjalizację?
/Bez kawy zdecydowanie Bez zrobienia sobie makijażu, bez wykąpania się rano... No i myślę, że ciężko mi też przeżyć dzień, jeśli nie zobaczę choć na chwilę narzeczonego, ale to się niestety czasami zdarza, więc jakoś żyć trzeba!
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (01-08-2022 o 23h38)
Bez czego nie wyobrażasz sobie swojego dnia?
// Wynajęłabym sobie luksusowe mieszkanie w Krakowie i studiowałabym tam japonistykę, to na pewno. Na drugim miejscu wspomogłabym psiapsiego tak, żeby on też mógł wyjechać na swoje wymarzone studia i się utrzymać, bo ma z tym aktualnie duży problem. Po trzecie, odnowiłabym rodzinną chałupę, bo trochę brzydka z zewnątrz. A dalej by się zobaczyło. Na pewno nie chciałabym przetrwonić wszystkiego w dwa lata, bo to żaden interes, no i z pewnością nie chciałabym stać się nagle wielką panią na włościach, jak to się często dzieje z ludźmi, którzy szybko dochodzą do wielkich pieniędzy. Najlepiej byłoby część zainwestować.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (01-08-2022 o 22h30)
Co byś zrobiła jakbyś wygrała taką sumę pieniedzy, że byłabyś ustawiona do końca życia? Jak sobie wyobrażasz swoje życie po takiej wygranej?
Weź musiałam zeedytować posta, bo był przypaU co ja przeczytałam.
A ectsy na szczęście już mnie nie dotyczą. Zgredek się obronił, Zgredek jest wolny.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (02-08-2022 o 00h16)
gdzie się podziały te ectsy? ;-;
Masz coś co możesz nazwać swoim "guilty pleasure"?
Jakoś za bardzo się nie zagłębiałam w temat, ale rzuciło mi się w tytule dramy - fish upon the sky, jako coś niemożliwego do osiągnięcia jak ryby na niebie.
Osobiście bawi mnie to trochę, bo piszę z przyjaciółką RPa, w którym w pairingu występuje Tanatos (ma skrzydła) i Tryton (ewidentnie ryba), a ten pierwszy czasem holuje tego drugiego na niebo. Stąd z przekąsem stwierdzam - ktoś kto wymyślił ten idiom, nie ma pojęcia o Tanatosie i Trytonie.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (02-08-2022 o 09h26)
Czy znasz jakieś ciekawe idiomy w języku angielskim?
/Fluffy Jojo i jest to imię chomika, którego chcieliśmy kupić z narzeczonym jako nasze wspólne zwierzątko, ale ostatecznie nie zdecydowaliśmy się na to
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2022 o 15h14)