Jak nazywa się Twój chowaniec i skąd pomysł na nie?
Aktualnie wstaję bez budzika.
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (03-08-2022 o 20h24)
Strony : 1 ... 1211 1212 1213 1214 1215 ... 1527
Jak nazywa się Twój chowaniec i skąd pomysł na nie?
Aktualnie wstaję bez budzika.
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (03-08-2022 o 20h24)
Ile ustawiasz sobie alarmów rano? A może budzisz się bez budzika?
Na ból narzekam, kładę się pod kołdrę i narzekam jeszcze bardziej. A z chorobą to zwykle łagodnie wszystko przechodzę i po prostu czekam aż mi przejdzie, jem leki, piję herbatę z miodem i gram w gierki żeby się nie nudzić
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-08-2022 o 18h16)
Czego chciałbyś się nauczyć?
Na spotkania z fajnymi ludźmi
Ostatnio zmieniony przez Noku (03-08-2022 o 01h30)
Na co warto czekać?
// Tak! Bardzo lubiłam :D
Ostatnio zmieniony przez Cuks (02-08-2022 o 23h19)
Oglądałaś Hanne Montane jak byłaś mała?
@down Tak, już pierwszego dnia XD Wydałam 20600 Golds xD Tak. Jestem teraz biedna XD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (02-08-2022 o 23h52)
Obrabowałaś już butik na SyFie?
Lubię! Nie mam takiego poczucia, że coś musi być unikatowe - dla mnie takie są stroje za doładowanie.
Z czasem dochodzę do wniosku, że jakaś rzecz mi teraz by się przydała, a nie kupiłam jej wcześniej, więc taki butik to najlepsza okazja by uzupełnić szafę o brakujące itemy. Czasem żałuję, że do butików eventowych na Eldaryi nie dodają zeszłorocznych strojów za doładowanie (oczywiście dla osób, które je kupiły), bo już mi się uzbierała lista itemków, które jeszcze bym chciała dokupić... Więc liczę, że kiedyś dostaniemy butik ze strojami za doładowanie, ale szczerze w to wątpię.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (03-08-2022 o 13h18)
Zdarza Ci się "oglądać" reklamy na kanałach na youtube, żeby wspierać to co oglądasz?
Nigdy nie wpłacałam, bo sama jestem biedna jak mysz kościelna. Osobiście nie mam nic przeciwko takiemu zarabianiu w ten sposób - jest popyt to jest podaż.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (03-08-2022 o 16h16)
Wpłaciłaś kiedyś pieniądze na czyjegoś patreona? Co myślisz o takim sposobie zarabiania?
A różnie. Często muzyka, ludzie, otaczający mnie świat i no sztuka po prostu daje mi inspirację
Czasem jak się wkręcę w serial czy podcast to aż się chce robić fanarty
Ostatnio zmieniony przez Noku (03-08-2022 o 20h23)
Z czego czerpiesz wenę/natchnienie do swoich pasji?
krzyczę na wszystkich, żeby pracowali
najczęściej prezentuję projekty/prezentacje, ogólnie nie mieliśmy zbyt wiele prac grupowych, ale jestem w sumie od wszystkiego
Ostatnio zmieniony przez Rissie (03-08-2022 o 17h12)
Jaką rolę pełnisz podczas pracy grupowej?
// Pamiętam tylko jeden i byłam na nim księżniczką Dżasminą OwO
Ostatnio zmieniony przez Cuks (03-08-2022 o 17h05)
Jakie miałaś stroje na balu przebierańców w przedszkolu/szkole?
Myślę, że ciekawie byłoby się zająć fotografią - ostatnio byłm na wystawie i mnie to zaintrygowało. No niestety nie mam sprzętu, żeby spróbować.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (04-08-2022 o 16h28)
Jest jakieś hobby/zajęcie, którego chętnie byś spróbowała ale jeszcze nie miałaś okazji?
/To se wybrałaś osobę do tego pytania xDD Jestem beznadziejna w wymyślaniu imion (albo nicków do gier etc), zawsze jak mogę zwalam tą odpowiedzialność na innych xD
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (04-08-2022 o 16h37)
Pijesz liściaste herbatki? Jeśli tak to masz jakieś godne polecenia?
Lubię owocowe herbaty, szczególnie z cytrusami. Nie przepadam za mocną czarną herbatą.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (04-08-2022 o 19h39)
Jakie herbaty lubisz, a jakich niekoniecznie?
Przeskakuję nie ma co oglądać dwa razy tego samego. Chyba że serial właśnie wychodzi i nie mogę od razu zobaczyć kolejnego odcinka, wtedy jeśli jestem zainteresowany to zobaczę zajawkę
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-08-2022 o 20h19)
Oglądasz te zajawski "w następnym odcinku" czy od razu przeskakujesz do następnego odcinka?
Jedno, żeby móc się całkowicie skupić na jego potrzebach.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (04-08-2022 o 20h28)
Ile zwierząt domowych to idealna ilość?
Uznałem, że spróbuję linorytu, ale okazuje się, że to trudne :v Zacząłem dłubać, może coś z tego będzie
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-08-2022 o 20h55)
Masz aktualnie na warsztacie jakiś projekt artystyczny?
// Nie, nie lubię, nawet na wyjątkowe okazje wolę założyć garnitur :D
Ostatnio zmieniony przez Cuks (04-08-2022 o 21h55)
Lubisz chodzić w sukienkach?
Jest ich bardzo dużo, więc wymienić każdą z tytułu będzie trudno. Z ulubionych zapewne będzie Donaukinder Rammsteina i na pewno kilka innych piosenek tego zespołu. Najwięcej z płyty Liebe is fur alle da. O wiele łatwiej byłoby mi powiedzieć gatunkami, gdzie najwięcej jest industrial metalu, metalu, rocka, popu i elektro.
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (04-08-2022 o 21h59)
Jakie piosenki znajdują się na tej twojej gigantycznej spotifyowej playliście?
// Oczywiście, co jakiś czas się to zmienia, ale moja generalnie ulubiona drużyna to Jean, Kaeya, X, Xingqiu/Bennett - gdzie X to zmienna.
A moja aktualnie ulubiona to Jean, Kujou Sara, Shikanoin Heizou i Mona.
A drużyna, którą zabieram ze sobą, żeby zrobić jak największą rzeź w Otchłani to Kokomi, Diluc, Raiden Shogun i Ganyu.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (05-08-2022 o 17h04)
Jak wygląda twoja główna drużynka?
Nie znam wszystkich, właściwie znam tylko te podstawowe i te z fabuły, a w fabule nie jestem jakoś super daleko, tak samo nie mam zbyt wielu postaci, bo gram chyba od tygodnia, haha. Ale z tych co mam, to najlepiej mi się walczy Kaeyą, na drugim miejscu jest Amber (chociaż to przez to, że jest pyro, a nie mam innej postaci pyro. Samej Amber z charakteru ani wyglądu nie lubię).
Ostatnio zmieniony przez Flower (05-08-2022 o 18h17)
Są jakieś postacie, które ci się marzą? Która jest twoją ulubioną z tych, które już masz?
// Antoneus
Ostatnio zmieniony przez Cuks (05-08-2022 o 17h28)
Jakiś pomysł na imię dla postaci anioła-szpiega? Głowię się nad tym.
Sama się dziwię, że ja dożyłam dorosłości. Potrącił mnie samochód, spadłam z materaca i się topiłam, zgubiłam się w dużym mieście za granicą bez numeru do kogokolwiek z grupy i bez pieniędzy na koncie.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (05-08-2022 o 18h00)