nosisz sie czasem w koszulach typu twuj stary wakacje mielno 1995?
//może być
lubię brwi, dostałam kiedyś za nie komplement od człowieka, którego zdanie dużo dla mnie znaczyło
lubię moje żylaste łapy, bliznę na prawej ręce, jest w tym samym miejscu co ta, którą mieli w fight club, tylko, że ja moją zdobyłam po wyłożeniu się na desce xD
oczy i to, że bardzo dużo po nich widać, w sensie ludzie mi mówią, że mam bardzo duże źrenice a ja wtedy mogę powiedzieć, że powiększają się kiedy patrzy się na coś co się lubi, polecam tekst na podryw ( ͡~ ͜ʖ ͡°) albo że są bardzo małe
dwa pieprzyki pod lewym okiem, nie są za wielkie, powiedziałabym że umiarkowanej wielkości, a dodają uroku moim zdaniem i nie widziałam czegoś takiego u nikogo innego
włosy, szczególnie przednie pasemka rozjaśnione przez słońce, bo końcówki to nadają się na ścięcie, zrobiły się zbyt chrupiące ale to sie wyklepie xD
i jeszcze wory pod oczami, jestem wory endżojer
a jeszcze miałam powiedzieć co mi sie nie podoba xD opadająca powieka, bo nie mogę się normalnie pomalować tylko uskuteczniać jakieś triki przez co zazwyczaj jest rezygnacja z jakiejkolwiek tapety
Ostatnio zmieniony przez chochoł (26-07-2022 o 21h25)
cracking open a cold one while chilling in basen prosektoryjny