Jakie jest twoje top 5 gwiazd z najlepszymi fryzurami?
// Założyłam konto na Eldaryi w 2018 roku w wakacje po tym, jak skończyły mi się Punkty Akcji na Słodkim Flircie i nie miałam co robić, bo przyjaciół brak xD Coś tam poklikałam, przeszłam pierwsze odcinki, nie spodobało mi się i porzuciłam je na rok. Później wróciłam i zaczęłam zbierać maaniszę, bo znowu nie miałam nic lepszego do roboty, co sprzyjało rozglądaniu się po kątach. W ten sposób odnalazłam ukryte na samym spodzie strony *forum*. W ogóle, to beznadziejna była ta poprzednia strona gry, forum było tak ukryte, że dzień po tym, jak je odkryłam, nie potrafiłam go znaleźć drugi raz xD Na początku jako nowo narodzona forumowiczka byłam pewnie dla innych irytująca, bo nie wiedziałam, jak grać w gry (niestety wolno kojarzyłam zasady ; v ;) i np. do dzisiaj pamiętam, jak w "Czy znasz osobę powyżej...?" napisałam pod Faren (?) jednozdaniowo "Znam stąd, że chyba też urządziła sobie maraton po forum, tak jak ja :)", bo widziałam, że akurat była aktywna w paru wątkach. Pewnie była tym rozczarowana, ale musiała mi wybaczyć T v T Myślę, że pamiętam to tak dobrze, bo udzielanie się w nowych wątkach wiązało się dla mnie wtedy z ogromnymi emocjami, moje pierwsze kroki w nowej społeczności, czaisz. Pod moim postem ktoś napisał, że mnie nie zna, pewnie przez małą liczbę postów (pamiętam doskonale, że było ich 13), ale po sposobie w jaki się wypowiadam wydaję się miła i wesoła. Jaka ja byłam szczęśliwa, jak to przeczytałam xD Wstałam od kompa i zaczęłam chodzić po pokoju w kółko, że robię takie dobre wrażenie i że tak mnie lubią XD Piękne czasy! :D
Ostatnio zmieniony przez Cuks (29-06-2022 o 14h55)