Kiedy Kaeya będzie usatysfakcjonowany życiem?
// @Vandea Aktualnie Zapytaje, bo jest na nich największy ruch, można pogadać o wszystkim, jak się jest w humorze na dysputy filozoficzne albo o niczym, kiedy chce się tylko miło spędzić czas. Świetne jest też to, że można się wbić w każdym momencie z jakimkolwiek pytaniem, a nie tak, jak na Bitwach, gdzie jednak należy się odnieść do tego, co zostało już napisane albo przynajmniej zaoferować nowy temat do rozmowy, na który inne osoby też będą miały coś do powiedzenia.
Kiedyś było to natomiast "Tworzenie historyjki", bo zanim ten wątek kompletnie opustoszał, to fantastycznie się bawiłam, kiedy nikt nie próbował stworzyć spójnej historii, tylko memlał, co mu ślina na język przyniosła i wychodziły z tego przezabawne rzeczy, przy których nie można było się nudzić. Bardzo to przeżyłam, kiedy ludziom się znudziło i wszyscy mnie opuścili T v T
@Canthra
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Najlepsza historia w całej grze, przystojny i czy ty widziałaś tę c000000l opaskę??? Ukoronowałam go trzy razy i podarowałam mu Mistsplitter Reforged w ramach uznania, do tego mam go na piątej konstelacji (⌐■_■) Wszystko co najlepsze dla mojego mężczyzny.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (26-06-2022 o 22h39)