Jaki według ciebie, jest najciekawszy kierunek studiów?
// Chyba najbardziej to etykę.
Ostatnio zmieniony przez Soheila (03-05-2022 o 22h39)
Strony : 1 ... 1127 1128 1129 1130 1131 ... 1527
Jaki według ciebie, jest najciekawszy kierunek studiów?
// Chyba najbardziej to etykę.
Ostatnio zmieniony przez Soheila (03-05-2022 o 22h39)
Który uważasz za najbardziej nieprzydatny?
// Bycie studentem ¯\_(ツ)_/¯
chodzenie na wykłady, bo nie lubię wychodzić do ludzi
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (03-05-2022 o 21h09)
Co najbardziej nie pasuje ci w studenckim życiu?
Mała ilość prac domowych i bardziej ludzkie podejście wykładowców do studentów. No i dużo ludzi z podobnymi zainteresowaniami dookoła ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (03-05-2022 o 18h41)
a tobie co najbardziej w nim odpowiadało?
//lubię rozwiązywać żeby się pośmiać, nie jestem w stanie tego brać na poważnie, te pytania są za bardzo niekonkretne, a wyniki napisane w taki sposób, żeby każdy mógł sobie pomyśleć 'omp to totalnie ja!!'
Ostatnio zmieniony przez chochoł (03-05-2022 o 22h51)
Lubisz rozwiązywać quizy osobowości?
Tak. Montaż fabularny był najfajniejszy, bo faktycznie ćwiczyliśmy montaż i gość który nas uczył dawał dużo dobrych krytyk, szło się czegoś dowiedzieć. Poza tym kolor korekcja była super, bo znowu, dużo konkretnych przydatnych informacji. I co zaskakujące polubiłem historię sztuki, była bardzo ciekawie prowadzona i zwyczajnie miło mi się na tych wykładach siedziało
Ostatnio zmieniony przez Noku (03-05-2022 o 22h59)
Dobrze kojarzę że byłeś na studiach filmowych? Jaki przedmiot wspominasz najlepiej?
//w liceum powiedziałabym, że tęsknię za czasami, w których nie musiałam się uczyć matematyki, bo wszystko na lekcjach ogarniałam, no niestety, potem już musiałam przysiąść :')))
teraz może trochę tęsknię za ziomkami, teraz rozjechaliśmy się po całym kraju i rzadko kiedy się spotykamy, a tak to odstawialiśmy jakieś tarło co przerwę i było superancko, co nie znaczy, że teraz tak nie jest, w sumie teraz wychodzę po zajęciach częściej niż w czasach szkolnych
Ostatnio zmieniony przez chochoł (04-05-2022 o 15h28)
Tęsknisz za czymś ze swoich poprzednich szkół?
Idę do pracy, a potem prosto do spania, bo zupełnie się nie wyspałem dzisiaj
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-05-2022 o 09h59)
Co masz dziś w planach?
// Tak, ale opalam się brzydko, zaraz jestem czerwona jak świnia i schodzi mi skóra :(
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (04-05-2022 o 12h01)
Szybko łapiesz opaleniznę?
Tak, jest ich kilka. Najliczniej tych około przyrodniczych, tj. na pyłki drzew i traw.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (04-05-2022 o 12h40)
Masz jakieś alergie?
Jak byłem dzieciakiem, to nad morzem była taka opcja i wtedy to miałem ochotę. Teraz to już niekoniecznie xd
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-05-2022 o 13h23)
Miałeś kiedyś ochotę zrobić sobie wzór z henny? np mahendi?
Tak, dwa, z czego jeden zrobiłam sama.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (04-05-2022 o 13h02)
Masz jakieś tatuaże?
// Myślę, że ja wybrałabym temat drugi.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (04-05-2022 o 14h12)
Jako, iż właśnie wróciłam z matury - który temat lepszy: "Co tradycja może oznaczać dla człowieka?" czy "Kiedy człowiek staje się szczęśliwy w relacji?" ?
/ Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff, to było BANALNE. Ja się tu napowtarzałam Lalek, Dziadów i innych Wesel, a ci mi dali taki temat, że można podpiąć pod niego dosłownie wszystko. Próbne były znacznie trudniejsze. Jak tak dalej pójdzie, to może nawet i z matematyki dostanę z jakieś 60% O,O
Aż do czterech książek się odwołałam - z czego trzy to nie-lektury, żeby zaznaczyć swoje oczytanie i dominację intelektualną - a mogłabym do większej ilości, gdyby nie ograniczenie ilością stron i czasem. Bułka z masłem i to taka zmiksowana, że nawet gryźć nie trzeba.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (04-05-2022 o 14h35)
Jak tam emocje po-maturalne?
Jestem zmęczona, ale dość spokojna.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (04-05-2022 o 13h21)
Jak się dzisiaj czujesz?
Jaka jest ostatnia piosenka, jakiej słuchałaś?
// Wspaniale. Tylko że teraz zaczęłam się zastanawiać, czy rzeczywiście niczego głupiego nie palnęłam w rozprawce i czy nie zostaną mi odjęte punkty za tezę, bo we wstępie zaczęłam o przedstawieniu relacji w literaturze, a w temacie niczego o literaturze nie było XD Ale jestem pewna, że to normalne > v <
O xD Też temat drugi, łatwiejszego chyba jeszcze w historii matur nie było.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (04-05-2022 o 14h18)
A ty jak tam? (:
Edit; to który temat wybrałaś?
/ no w sumie mogło zostać xD
// Mam, mam, nie pamiętam już nawet, bo to tak dawno było xd
oprócz postawy to zdawałam jeszcze rozszerzony angielski i wos, najłatwiejszy angielski a najtrudniejsza matematyka.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (04-05-2022 o 14h23)
A ty maturkę masz? Jeśli tak, to co zdawałaś? c; Co było dla ciebie najtrudniejsze, a co najłatwiejsze?
// Bałam się, że dostanę pytanie, na które trudno jednoznacznie odpowiedzieć, np. Kto osiąga sukces - marzyciel czy człowiek czynu? Było kiedyś coś takiego i trudno na to odpowiedzieć, bo żeby czynić coś wielkiego, to najpierw trzeba mieć wielkie marzenia, co nie? Ale na taką ewentualność przygotowywałam się też z interpretacji, także nic mi niestraszne c:
Bardziej bałam się, że na rozszerzeniu trafi się tekst teoretyczno-literacki, np. coś o grotesce czy innej tam komedii. Takie teksty są głupie, bo niestety jako licealistka nie czytałam żadnych prac naukowych na temat zabiegów literackich i mogę jedynie napisać, jak ja postrzegam groteskę i podać jej przykłady w literaturze, ale takie "A bo dla mnie groteska to jest..." bez poparcia czymś więcej nie jest zbyt wartościowe. No ale skoro widzę, że będzie łatwo, to już CKE o to nie podejrzewam i mam nadzieję na coś przyjemnego :>
Ostatnio zmieniony przez Cuks (04-05-2022 o 15h00)
Jest cos, czego sie obawialas na maturce z polskiego?
tak, juz dawno haha. bylam na mat-geo, ale ostatecznie rozszerzylam tylko geografie. myslalam jeszcze nad np polskim, ale stwierdzilam, ze nie potrzebuje tego do zycia. a wspominam milo, bylo duzo smiechu i ogolnie fajna atmosfera, zdalam wszystko.
Ostatnio zmieniony przez Flower (04-05-2022 o 18h09)
a ty masz matury już za sobą czy jeszcze nie? co rozszerzałaś i jak wspominasz jeśli tak?
//powinien mieć zakaz pisania jakiejkolwiek matury xD
ale na szczęście oni tego nawet nie sprawdzają, więc może sobie pisać cokolwiek co mu do patyka przyjdzie B))))
Ostatnio zmieniony przez chochoł (04-05-2022 o 22h55)
Jak to jest z chochołem? Powinien mieć maturę z biologii, bo jednak siano, maturę z geografii, bo jednak nie wszędzie siano dostanie... Czy matury w ogóle, bo siano w głowie?
Albo ze wszystkiego, bo nikt się tego nie spodziewał...!
Ulotna, pełna wrażeń? Na pewno bardzo osobista. Dla mnie nie były to jakieś fajerwerki, ale życzę każdemu, by się trafiła- choćby dla samego doświadczenia.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (05-05-2022 o 07h47)
Jakie masz zdanie na temat miłości od pierwszego wejrzenia?
// 470 w ac valhalla
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (04-05-2022 o 21h50)
Jaka część naszej przeszłości najbardziej cię intryguje?
// Myślę, że miasta będą dużo bardziej "ulepszone", będzie więcej różnego rodzaju robocików, pieniądze będą już jedynie elektroniczne, będziemy ubierać się w wirtualne ubrania oraz fryzury. Ludzie będą walczyć o chociaż skrawek zielonych terenów a morza będą wydalać tysiące martwych stworzeń.
Ostatnio zmieniony przez Soheila (04-05-2022 o 23h15)
jak myślisz, jak będzie wyglądał świat w roku 2137?
//jaha B))) chyba nawet wczoraj uskuteczniałam takie ruchy
choć nie jest to mój ulubiony krok taneczny, nie pozwala na dostateczną dominację na parkiecie ale na solo wygibasy nadaje sie ideolo
Ostatnio zmieniony przez chochoł (05-05-2022 o 13h44)