Czy chcesz zobaczyć moją pracę konkursową, bo umieram, żeby się nią komuś pochwalić? Jak nie to też spoko xD
Motywem pracy miał być film „Diuna” i jego sukces na oscarach
/ ❤️
// Mam diune w 4K to zrzuciłam ją sobie na laptopa, później cały film klatkowałam, co zajęło mi wieczność. Te trzy kadry co sobie wybrałam wrzuciłam do photoshopa. Standardowo jak zaczynam pracę to otwieram dokument i nakładam kolor, pierwszy poszedł Tymek, później to „księżycowe logo” , następnie dodałam to zdjęcie na samej górze. wszystkie mają takie same krycia, żeby było łatwiej, chociaż i tak trzeba było niektóre elementy wymazywać. To była łatwa cześć. W ogóle ta wersja jest czwartą. Trzy pierwsze są w ogóle bez tekstur, czyli tych kwiatów i światełek, różnią się tylko kolorami i tam gdzie jest słońce jest zrobione kółko żeby się kolorem wyróżniało. Jak będę w domu to podrzucę dla porównania. Najtrudniej jest mi zawsze zrobić napis, to moja pięta Achillesowa.
I spoko, pytaj o co chcesz, nie przeszkadza mi, że nie masz wiedzy na ten temat :>
Sorka, ze tak chaotycznie, ale siedzę w tramwaju i się skupić nie mogę xd
/ a to miło, że tak uważasz, ja to się zawsze zadręczam później jeszcze z pół dnia xd a te kropeczki to tekstura, tylko, że rozmyta i ustawiona na krycie ^^ edit: krycie na jaśniej, bo nie wspominałam
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (24-04-2022 o 14h52)
jamie tartt aka my baby boy jack grealish did nothing wrong and i love him