w ilu językach potrafisz się porozumieć?
// wolę zachowywać takie sprawy dla siebie, niejednokrotnie się przejechałam i teraz nic nikomu nie mówię.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (18-04-2022 o 18h59)
Strony : 1 ... 1117 1118 1119 1120 1121 ... 1527
w ilu językach potrafisz się porozumieć?
// wolę zachowywać takie sprawy dla siebie, niejednokrotnie się przejechałam i teraz nic nikomu nie mówię.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (18-04-2022 o 18h59)
Dzielisz się swoimi problemami/zmartwieniami z innymi czy wolisz to zachowywać dla siebie?
// Przede wszystkim czyny świadczące o tym, że pełnię istotną rolę w czyimś życiu. Bardzo cenię sobie, gdy mogę opowiedzieć komuś o szczegółach ze swojego dnia, a ten ktoś opowie mi o swoich, proponowanie spędzenia czasu razem na świeżym powietrzu, wzajemne zainteresowanie swoją pasją/ hobby, pytanie o samopoczucie, wspólna chęć rozwiązania problemu jeśli takowy jest, dbanie o bezpieczeństwo drugiej osoby, ogólne zainteresowanie nią. Fajne jest też, gdy osoba pamięta z rozmów co lubię robić bądź gdzie spędzać czas, gdzie mam ochotę się wybrać, co jeść i za jakiś czas to proponuje. Takie delikatne gesty związane z dotykiem jak chwytanie za rękę czy bawienie się włosami również do mnie przemawia.
Ostatnio zmieniony przez xAddie (18-04-2022 o 19h19)
Jaki jest twój język miłości?
Ja okazuję miłość słuchając drugiej osoby, odbierając telefony w środku nocy i będąc dostępnym po prostu. Jeśli kogoś lubię to też sam jestem bardziej otwarty i dzielę się tym, co uważam za ciekawe i fajne
Ostatnio zmieniony przez Noku (18-04-2022 o 19h11)
a twój?
// Kiedyś dawałam i drugie i trzecie i pięćdziesiąte ósme, teraz już nie, zmęczyło mnie to.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (18-04-2022 o 19h16)
Dajesz ludziom drugie szanse?
Siedzę w kucki na krzesłach, używam telefonu brzegiem palca, w sensie przy paznokciu, ale nie od frontu, nie jem śniadań i zawsze robię poranną toaletę w tej samej kolejności
Ostatnio zmieniony przez Noku (18-04-2022 o 20h42)
Jakie masz nawyki?
// Niee, sama Selena mnie nie interesuje, po prostu lubiłam serial :>
Ostatnio zmieniony przez Cuks (18-04-2022 o 20h28)
Lubisz Selenę Gomez? Słuchasz jej czasem? Pytam w nawiązaniu do Twojej odpowiedzi a'propos seriali disneya
/No pada u mnie dzisiaj śnieg cały dzień. Więc raczej tak średnio z tą wiosną Ciekawe, czy w końcu przyjdzie.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (18-04-2022 o 20h33)
Czujesz już wiosnę czy nadal króluje zima? ;p
// Oglądałam jedynie Naruto, do Boruto nadal nie mogę się przemóc przez to, że na rzecz "Boruto" Naruto i Sasuke strasznie stracili na sile. Rozumiem sam zamiar tego, ale i tak nie mogę tego przetrawić.
Ostatnio zmieniony przez Soheila (18-04-2022 o 20h44)
Wnioskuję po sygnie, że oglądasz Naruto/Boruto. To zapytam: jesteś aktualnie z odcinkami?
/Hmm, o kurczę, nie pamiętam. Animowany się liczy? To Zasoby Ludzkie, kontynuację/dziejącą się w Uniwersum Big Mouth.
A z filmowych to naprawdę nie pamiętam, próbowałam oglądać Bridgetonów, ale totalnie mi nie podszedł pierwszy odcinek, więc to się raczej nie liczy.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (18-04-2022 o 20h47)
Jaki serial ostatnio oglądałaś?
Jak najbardziej, jeszcze do tego trochę słodkości i mógłbym zostać detektywem XD
Ostatnio zmieniony przez Noku (18-04-2022 o 21h58)
Czy podczas siedzenia w kucki twoja inteligencja zwiększa się o 40%???
// Nie, nigdy nie próbowałam
Ostatnio zmieniony przez Cuks (18-04-2022 o 20h59)
Umiesz zasypiać na siedząco?
// Zazwyczaj próbuję się dostosować i ułożyć plan dnia tak, żeby wszystko się udało. Osobiście wolę mieć wszystko pod kontrolą, czuję się wtedy lepiej i pewniej. Jednak czasami zdarzają się wyjątki kiedy robię coś spontanicznie, wtedy przez następne kilka dni muszę koniecznie mieć już wszystko poukładane i pod kontrolą żeby się zrównoważyło hah.
Ostatnio zmieniony przez Soheila (18-04-2022 o 21h08)
Jak radzisz sobie z rozbiciem twojej rutyny? Lubisz spontaniczność czy denerwuje cię, kiedy rzeczy nie biegną przewidywanym torem?
// Siedzenie do późna. Życie byłoby znacznie prostsze, gdybym chodziła spać i wstawała codziennie o tych samych godzinach, ale to nierealne - próbowałam wiele razy, ale mój rekord to tydzień regularnego snu, a później wszystko się wali, bo nie mogę zasnąć, choćbym chciała.
Złym nawykiem jest też obżeranie się słodyczami. Jeśli jest coś słodkiego w domu, to zjem na raz. Nie rozumiem jak można kupić sobie tabliczkę czekolady i jeść po okienku, ja wchłaniam całą.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (18-04-2022 o 21h16)
Jakie masz złe nawyki?
// Jeśli coś krzywdzi ciebie lub innych wtedy jest złym nawykiem, ja np już nawet podchodzącą w nerwicę natręctw ciągłą dezynfekcję dłoni *emoji klauna tutaj* no ręce to mam jak poparzone także no xd
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (18-04-2022 o 21h18)
Jakie nawyki uważasz za złe?
// Dzisiaj uszczęśliwił mnie ostatni kawałek mojego ulubionego ciasta c:
Ostatnio zmieniony przez Soheila (18-04-2022 o 21h32)
Co cię ostatnio uszczęśliwiło?
// Życie, nawiązywanie relacji, pogodzenie się ze śmiercią babci, praca, bo mam stały kontakt z klientem a mnie męczy i stresuje rozmowa z drugim człowiekiem (chociaż pociesza mnie fakt, że przynajmniej aspekt pracy w drukarni i głównie robienia grafik jest czymś co sprawia mi przyjemność i jestem w tym dobra), twarzą w twarz i na bliskim dystansie, mówienie o swoich uczuciach, mówienie innym "nie", przytulanie i każdego rodzaju kontakt fizyczny.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (18-04-2022 o 21h42)
Co jest dla ciebie trudne?
// Klasyczek - Milka mleczna uwu Bardzo też lubię taką fikuśną Collage owo
Ostatnio zmieniony przez Cuks (18-04-2022 o 21h41)
widzę, że ty również fanka wchłaniania czekolad na raz, wiadomo, zżera sie tą co akurat jest w domu, ale jaka jest taka twoja ulubiona ulubiona?
//pytasz się człowieka, który w liceum powtarzał tylko 'polski na 30%' xD
jeszcze jakbym pamiętała o co biegało w interpretacji, chyba wybieram rozprawkę, bo pamiętam, że czułam się bardzo mądra, gdy swoją tezę stawiałam tak, że każdy może temat zinterpretować inaczej i jak się wypowiedzieć nie mówiąc nic konkretnego przez całą pracę B))))
+ cykałabym się, że nie interpretuję dzieła tak jak autor miał na myśli, chociaż ustawa to już chyba przewidziała, ale to nadal niezbyt znane grunty dla mnie, więc bezpieczna opcja dobry wybór
Ostatnio zmieniony przez chochoł (18-04-2022 o 21h52)
Rozprawka czy interpretacja?
// Karmelki Werther's Original, Lindtorki mleczne i owocowe Bim Bom c:
Ostatnio zmieniony przez Cuks (18-04-2022 o 21h47)
Jakie masz ulubione cuksy?
// Puzzle z Peaky blinders, które dostałam w prezencie na urodziny.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (18-04-2022 o 22h01)
Jaki jest twój ulubiony przedmiot, który posiadasz? Żeby nie było nudno, to pomińmy elektronikę.
// Tylko "Garnek - X", gdzie X to numer stylizacji
Ostatnio zmieniony przez Cuks (18-04-2022 o 21h51)
Twoje stylizacje mają jakieś nazwy?
Dzieciństwo. Czuję, że jestem wiecznym dzieciakiem i nadrabiam zaległości w tym czego mi wtedy brakowało, a niestety odnoszę wrażenie, że jest trochę na to późno...
Ostatnio zmieniony przez Vandea (18-04-2022 o 21h54)
Co chciałabyś, żeby wróciło?
// Mam ogromną nadzieję, że nie ~ v ~ Bardzo boję się przemijania i tego okropnego procesu tetryczenia na starość i odrywania się od rzeczywistości. Dzisiaj na każdym kroku kontruję pesymistów, którzy narzekają na to, że moje pokolenie jest takie i owakie - nie na zasadzie "nie, nie, jesteśmy super", ale uświadamiam im, że patrzą przez pryzmat swojego wyidealizowanego dzieciństwa, a natura ludzka na przestrzeni wieków zawsze była taka sama i świat się dalej kręci. Z drugiej strony jednak mnie samej często jest bardzo trudno pogodzić się z tym, co moi rówieśnicy wyprawiają, więc nie wiem, co będzie jak się zestarzeję i moja tolerancja w naturalny sposób spadnie jeszcze bardziej...
Ostatnio zmieniony przez Cuks (18-04-2022 o 21h58)
myślisz, że na starość będziesz boomerem, który będzie mówił kiedyś to było?
//żadnych nie mam B)))) jakie lęki mogą mieć patyki duh
trzeba się zająć nic nieznaczącym nonsensem, żeby oderwać myśli od bezcelowości życia, dopóki nie nadejdzie słodka ulga śmierci
Ostatnio zmieniony przez chochoł (18-04-2022 o 22h06)
A jakie lęki egzystencjalne ma chochoł? T v T
/ +1
// "UwU". Ja i mój psiapsi najczęściej śmiejemy się z kotków i innych uwuwców c:
Ostatnio zmieniony przez Cuks (18-04-2022 o 22h08)