Stylizacje w jakim kolorze podobają Ci się najbardziej? :>
//Spring-Kissed ^^
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (16-04-2022 o 20h47)
Strony : 1 ... 1115 1116 1117 1118 1119 ... 1527
Stylizacje w jakim kolorze podobają Ci się najbardziej? :>
//Spring-Kissed ^^
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (16-04-2022 o 20h47)
jak się nazywa aktualna stylka?
//pójde do lidla, on jak nie mandaryną to kostką poratuje
Ostatnio zmieniony przez chochoł (17-04-2022 o 15h17)
i co teraz zrobisz jak wszystkie kostki do kibla zjedzone?
//o miano pierwszego miejsca dzielnie konkurują pasztet i paprykarz ale do tej pory spór ten nie został rozstrzygnięty. polish burger też chciał wyciągnąć piąstki ale on to raczej za danie główne robi.
Ostatnio zmieniony przez starywiniary (19-04-2022 o 17h26)
jaka jest twoja ulubiona przekąska?
//Telefon, nie mam go przy sobie głównie gdy idę gdzieś na chwilę jak do łazienki czy kuchni. Na zewnątrz bez telefonu czuję się jak bez ręki.
Poza tym zawsze mam na sobie medalik od mamy, rzadko go ściągam, nawet się w nim myję (ale to już raczej z lenistwa).
Ostatnio zmieniony przez Nanoko (17-04-2022 o 11h39)
Co zawsze ze sobą nosisz?
Tak średnio, jestem zmęczony, a nie mam za bardzo jak odpocząć
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-04-2022 o 12h14)
Jak tam samopoczucie dzisiaj?
// Kevin de Bruyne i John Stones, piłkarze Man City a wybrałam ich dlatego, że bardzo lubię obu panów :3
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (17-04-2022 o 10h12)
Co to za panowie na Twojej sygnie i dlaczego akurat ich wybrałaś?
/Nie jadłam i w sumie nie mam jakiegoś parcia, by spróbować, bo ogólnie gotowane jajko to totalnie nie są moje smaki. Ale jakby już było na stole, to bym sobie z ciekawości spróbowała.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (17-04-2022 o 10h18)
Jadłaś kiedyś faszerowane jajka? Jak ci smakowały i z czym były jeśli tak?
// Własne zdjęcie z gry uncharted the lost legacy, nadine i chloe na słoniu, już zdarte mocno, ale dalej moje ulubione, no i na samym dole mam przyklejone też już wytarte serduszko z orkiestry.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (17-04-2022 o 11h15)
Jakie masz etui na telefon?
/Jak już noszę, to są to wsuwki lub spinki ozdobne. Mam swoją ulubioną spinkę, a nawet dwie! Oto one:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (17-04-2022 o 11h52)
Nosisz czasem jakieś ozdoby do włosów/na głowę jak spinki, wsuwki ozdobne, opaski, przepaski itd? Masz swoje ulubione?
// Jest znośny. Na ilu mi nie zależy, połowa rzeczy z wypraw mi się nie podoba, ale też są perełki, strój za doładowanie jak dla mnie jest co najmniej dziwny, chętnie przygarnęłabym ten strój z butiku, ale nie stać mnie... taki meh ale i bez większej irytacji to jakieś 6/10 powiedzmy
Ostatnio zmieniony przez Nanoko (17-04-2022 o 13h09)
Jakie masz zdanie na temat eventu?
// Święconką, sałatki, jaka, chleb jakieś picie i to chyba tyle.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (17-04-2022 o 13h41)
Co zwykle znajduje się na Twoim wielkanocnym stole, jeśli chodzi o śniadanie?
/Nie, nigdy się w to nie bawiłam
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (17-04-2022 o 22h02)
Słyszałaś kiedyś plotki na swój temat?
Nie lubię, jak chcę się o kimś czegoś dowiedzieć to wolę to usłyszeć bezpośrednio od tej osoby. Ale zwykle po prostu nie obchodzi mnie cudze życie
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-04-2022 o 16h40)
Lubisz plotkować?
// Siemson.
To co mam w podpisie aktualnie wczoraj a tak to grafikuje codziennie q pracy dla klientów xd
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (17-04-2022 o 21h40)
Heja.
Grafikowałaś coś ostatnio?
Tak, kupiłam. Dwa kolory włosów od stroju Pimpla i ciuszki.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (17-04-2022 o 21h56)
Kupiłaś coś z wielkanocnego butiku Purriry? Jeśli tak, to co?
// Dwie nowe stylki UwU
Ostatnio zmieniony przez Cuks (17-04-2022 o 20h24)
Co kreatywnego ostatnio zrobiłaś?
Obecna jest bardzo ładna!
Udziela mi się. Mam dużo energii i jest ładnie i miło i super
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-04-2022 o 22h47)
Udziela Ci się wiosenny nastrój czy nie za bardzo?
Mam starszego brata, który mieszka już z żoną. Wiem, że mogę na niego zawsze liczyć, chociaż nie mamy takiej potrzeby żeby często rozmawiać np. przez telefon czy messenger, chociaż kontakt oczywiście utrzymujemy.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (17-04-2022 o 21h44)
Masz rodzeństwo? Jak się z nim dogadujesz jeśli tak?
// Mam siostrę bliźniaczkę do czego się raczej nie przyznaje jak nie muszę, starszą o pare minut, Ci którzy nie maja, bo przynamniej całe życie nikt im nie wytyka jak kto ktoś jest od nich lepszy i nie musza rywalizować o niczyje względy. W ogóle to całe życie słyszę, że bliźniaki mają specjalna więź co jest absolutnie bzdurą, obce osoby zrobiły dla mnie więcej niż własna siostra, równie dobrze mogłabym być jedynaczką.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (17-04-2022 o 21h57)
A ty masz? Generalizując, jak myślisz, kto ma lepiej - osoby z rodzeństwem czy jedynacy?
/ Zgodzę się, porównywanie z innymi jest okropne, a i więzi rodzinne w większości przypadków wcale nie są jak z obrazka, ale to jest temat tabu : /
// Nie za bardzo ~ . ~ Dalej się uczę gotować zjadliwie :')
Ostatnio zmieniony przez Cuks (17-04-2022 o 22h00)
Lubisz gotować?
Jaki jest według ciebie najbrzydszy ciuch na Eldaryi?
// Mam. Jakieś małżeństwo, które znam tylko z widzenia (nie mam nawet pojęcia, jak jesteśmy spokrewnieni, ale ewidentnie jakoś jesteśmy), które mieszka w Anglii. Łatwo się domyślić, że ich nie odwiedzam. Jest też moja znienawidzona ciotka z jeszcze bardziej znienawidzoną siostrą cioteczną, które mieszkają w Niemczech. Raz mama mnie wypchnęła do nich na trzy tygodnie na wakacje. Przystosowałam się wtedy i sam pobyt był całkiem w porządku, ale one jako ludzie były takie, jak zwykle - manipulantki i hipokrytki. Przykład: postanowiłam pójść wtedy do fryzjera, żeby podciąć sobie same końcówki. Ciotka natomiast miała inne plany, więc wykorzystała fakt, że nie umiem mówić po niemiecku i powiedziała fryzjerowi, żeby obciął mi połowę włosów. Samą utratę włosów przeżyłam, bo w sumie to nie wyglądałam nawet mocno inaczej niż wcześniej, ale sam fakt, że wykazała się brakiem najmniejszej krzty szacunku w stosunku do mnie i moich decyzji i to poczucie, że może decydować o mnie za mnie są dla mnie niewybaczalne. Nigdy więcej się tam nie wybieram i już nigdy nie będę dawała im poczucia, że je lubię ani nawet toleruję.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (17-04-2022 o 22h30)
Masz jakąś rodzinę za granicą? Jeśli tak, to gdzie? I czy odwiedzasz ich czasem?
/Mam trochę na pieńku z rodziną od strony mamy, właściwie to się do siebie nie odzywamy. Żona mojego chrzestnego miała jakiś mocny problem do mnie i mojej mamy, więc jak się tylko pojawiła, to postanowiłyśmy nie drzeć jakoś kotów, bo nie było nawet o co i urwać kontakt xDD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (17-04-2022 o 22h38)
A czy ty masz jakąś rodzinę z piekła rodem?
// Posiadam. Nie przeglądam ich często, bo wszystkie zdjęcia znam na pamięć xD No i raczej nie pokazuję, bo mam świadomość, że takie rzeczy są interesujące tylko dla mnie ;> Prawie cały czas za to wysyłam swojemu przyjacielowi aktualne zdjęcia mnie i mojego kotka UwU Ma ich zapisanych w galerii więcej niż ja XD
Ostatnio zmieniony przez Cuks (17-04-2022 o 22h47)