Czemu udajwsz sowę i nocą hukasz po internetach? Zdarza ci się zostawać, aż do porannej ptasiej operetty? Czy w ogół sypiasz?
To ty pytasz, nie ja dzwonię.
Poza obowiązkami i kiedy nie mam ochoty na swoje zainteresowania, to m.in. dużo czasu poświęcam na naszą teorię furry.
Więc wiemy, że centaury, satyrowie, syreny i inne stworzenia w pół ludzkie nie są furry, natomiast spójrz na kangury.
Gdyby kangur był jeszcze bliżej człowieka, wyglądałby jak napakowany Seba spod bloku z tatuażem wilka (dlatego uważam, że Seby powinny robić sobie tatuaże kangurów, nie wilków, bardziej oddają ich ducha) i wcale nie jest od tego tak daleko, co więcej powiedziałbym, że kangur jest bardziej napakowany i wyglądają bardziej jak chodziliby na siłownie niż większość siłownia świrów.
Anyway uważamy, że kangury to jest idealne furry, ponieważ ma wystarczająco antropomorficzną figurę, żeby być po prostu zwierzęciem. Gdzieś podczas swojej ewolucji zwierzęcy przodek kangura spowinowacił się z człowiekiem i tak powstały kangury, ale brakowało ludzi i poszli bardziej w stronę zwierzęcą, bo brakowało ludzi i z tego wyszły kangury.
Wiem, że to nie ma żadnego sensu, ale o to w tym chodzi.
Ponadto zastanawiamy się nad tym, który rejon jest bardziej furry - Europa czy Azja Wschodnia. Jedno z nas uważa, że Azja Wschodnia, bo tam każda istota, niezależnie od tego kim jest, jest równie inteligentna np. lisy - w wielu mitach i legendach japońskich, chińskich i koreańskich, a nawet wietnamskich można spotkać inteligentne lisy i wiele innych zwierząt, natomiast ja uważam, że Europa, bo nie dość, że antropomorficzne stworzenia z mitologii egipskiej (ja wiem, że Egipt jest w Afryce, ALE bardzo mocno partycypował i miał duży wpływ na kulturę Europejską), to wszystkie storzenia z mitologii greckiej, a na dokładkę Loki z mitologi nordyckiej uprawiał seks z koniem, więc uważam, że jako Europejczycy mamy większe tendencje do bycia furasami, ale druga strona tak nie uważa.
Oczywiście to wszystko to tylko zabawa i głupie interpretacje kultury, które po prostu dostarczają nam zabawy.
Oprócz tego, z okazji black history month zainteresowałem się blackfishingiem klanu Kardashian - Jenner.
Ostatnio zmieniony przez falafel (15-02-2022 o 11h05)