Co sprawia ci największą radość?
// Nie, nie wierzę w żadne zabobony
Ostatnio zmieniony przez Qoona (10-02-2022 o 12h12)
Strony : 1 ... 1064 1065 1066 1067 1068 ... 1527
Co sprawia ci największą radość?
// Nie, nie wierzę w żadne zabobony
Ostatnio zmieniony przez Qoona (10-02-2022 o 12h12)
Jesteś przesądna?
Ostatnio nie mam za wiele czasu i zwyczajnie nie będzie mi się chciało robić wyzwań
Ostatnio zmieniony przez Noku (10-02-2022 o 13h00)
Czemu nie ma cię na wyzwaniach ? Tęsknimy
marnie bo nie mam energii na chowańcu xd
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (10-02-2022 o 12h22)
Jak tam narazie drop z eventu?
Ogromnie dużo rzeczy i spraw. Ostatnio były to ćwiczenia na sztucznej skórze, nie udało się równe wypełnienie. nie udała się czcionka.
Nie udało się utrzymać porządku w domu w tym tygodniu. Zaplanować konkretów weekendu w Krakowie. Posprzątać szafki z ubraniami. Bez stresu prowadzić auto. Zmusić lubego do regularnego ogarniania obowiązków domowych. Zmusić kota by nie darł japy nad ranem, akurat pod drzwiami pokoju dziecka. Zmyć z kanapy śladu kredek. Jeść regularnie posiłki...
Mam tego całkiem sporo, jestem daleka od skończenia przebiegu tygodnia.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (10-02-2022 o 12h39)
Co ci się nie udało?
// Najbardziej podoba mi się krzesło z płatnego stołu, bo bardzo mnie rozśmieszyło xD Poza tym nic, ale rozczarowana nie jestem, bo nie miałam oczekiwań c;
Ostatnio zmieniony przez Qoona (10-02-2022 o 12h40)
Jest coś, co Ci się szczególnie podoba w tym evencie czy raczej jesteś rozczarowana?
Lubię, ale najbliższe memu sercu są eventy halloweenowe ze względu na mroczniejszy klimat i stroje.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (10-02-2022 o 13h22)
Lubisz eventy Walentynkowe?
W domu, bez jakiś specjalnych planów. Ale w weekend około tej okoliczności jedziemy do Krakowa. Wyjazd w sobotę rano, powrót w niedzielę koło poludnia.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (10-02-2022 o 13h18)
Jak będziesz spędzać walentynki?
Rozmawianie z obcymi - zwłaszcza proszenie kogoś kto jest ode mnie ważniejszy. Okropieństwo
Ostatnio zmieniony przez Noku (10-02-2022 o 13h32)
Co sprawia ci największa trudność?
Zajączkiem. c:
Ostatnio zmieniony przez Canthra (10-02-2022 o 19h59)
Jakim znakiem jesteś, wg chińskiego zodiaku?
Aktualne? Strój z banku mnie zaskoczył, nawet pozytywnie. Skrzydła są trochę dziwne ale całość jest fajna.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (10-02-2022 o 16h29)
Jakie jest twoje zdanie na temat walentynkowych strojów?
Na pewno jestem zdziwiona, że jest tylko jeden strój do zdobycia za darmo. Chyba się tak jeszcze nie zdarzyło na walentynki? Aczkolwiek mogę być w błędzie. Strój z poszukiwań jest bardzo biedny, a włosy wyglądają prawie identycznie jak startowe włosy Erika z NE... Jak już dawali jeden strój to mogli się trochę bardziej postarać i dorzucić kilka elementów więcej. :v Zestaw za doładowanie kupiłam, bo mam słabość do skrzydeł i rogów, ale szczerze mówiąc nie powala. Skrzydła to właściwie większa wersja skrzydeł Evil Succubus połączona z tymi od Corrupted Oracle. WARIANTY KOLORYSTYCZNE to znowu jakieś nieporozumienie (ale przynajmniej nie będzie mnie kusić, żeby wywalać na nie monety). Biała wersja jeszcze jakoś wygląda, natomiast zawiedziona jestem faktem, że bimuf zdecydował się powrócić do jakiegoś dziwnego odcienia czerni, but oh well XD Chowańce meh. Początkowo pjeski mnie nawet zainteresowały, ale ich dorosła wersja jest jakaś taka pokraczna XD z kolei truskawkowy snejko-podobny stworek zyskuje na wyglądzie w dorosłej formie, lecz nie na tyle, żebym kiedykolwiek wykluwała.
Aha, no i co do samych dziennych misji to wiem, że odgrzewany kotlet i niby niespecjalnie angażujące, ale szczerze wolę takie "na odbębnienie" niż się męczyć i irytować jak na SyFie (chyba sobie całkiem odpuszczę, bo jakoś mi nie idzie i nie umiem znaleźć motywacji, żeby mi zależało XDD).
Także ogółem takie 4/10. Ogromny minus, że taka bieda ze strojami, ale sama forma eventu ok.
EDIT: Aaa, zapomniałam o ilustracjach! Ilu najs ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) Podciągnę aż ocenkę na 5.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (10-02-2022 o 19h56)
Jak oceniasz event?
@down szczerze brzydkie takie są. Pomysł na wskaźnikowego ciekawy ale wykonanie to co innego
Ostatnio zmieniony przez Acerola (11-02-2022 o 12h18)
Jak ci się podobają eventowe chowańce?
W jakim kraju najchętniej byś zamieszkała?
Oglądając filmiki na yt, słuchając podcastów i głaszcząc koty <3
Ostatnio zmieniony przez Noku (10-02-2022 o 20h29)
W jaki sposób się relaksujesz?
/Hmmm, pomyślmy... Na pewno coś jest... Ale w tym momencie nic nie przychodzi mi do głowy! Jak to jest, że gdy chcemy sobie coś przypomnieć, to akurat wtedy jest taka pustka
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (11-02-2022 o 00h45)
Są jakieś pseudonimy znanych osób, które wyjątkowo ci się podobają? Albo wręcz przeciwnie?
Cody Fern z mojej sygny? XD
Bo jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
//jedynie w fabularno-interaktywne gierki na telefon dla relaksacji xdd tak to nie jestem typem gejmerki, aczkolwiek lubię oglądać cudze gameplaye!
Ostatnio zmieniony przez Cansani (10-02-2022 o 20h13)
A kto to jest taki piękny? c:
I w co ostatnio giercujesz?
Nie, ostatnio w nic nie gram, bo nie mam w co. Dalej sobie pluję w brodę, że nie pobrałam sobie Tomb Raidera jak był za darmo na Epiku.
A moją fav gierką od zawsze i na zawsze jest Resident Evil 2.
Teraz próbuję grać w Lol'a, ale marnie mi idzie.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (10-02-2022 o 20h24)
A Ty w coś giercujesz? Masz jakąś fav gierę, która nigdy ci się nie nudzi/często do niej wracasz?
Siemson! Nie, na razie nie mam żadnych konkretnych planów.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (11-02-2022 o 10h22)
Witaj dorga strażniczko! Planujesz coś na walentynki, czy tak nie koniecznie?
Niestety nie robię walentynek. Kiedyś natknęłam się na dość nieprzyjemną sytuację związaną z tym, że postanowiłam zrobić walentynki dla osób, które lubiłam bądź chciała mieć dobre relacje, ale później wynikły z tego pewne nieprzyjemne rozmowy i od tamtej pory nie myślałam o robieniu komukolwiek walentynki.
Ostatnio zmieniony przez Skyeesan (11-02-2022 o 23h07)
Robisz walentynki dla swoich przyjaciół czy tylko dla ewentualnej drugiej połówki? A może w ogóle się w to nie bawisz? :>
// Jedząc! Najbardziej lubię usiąść sobie z psiapsim przy stoliku i gadać jedząc lody UwU Lubię też chodzić z nim do kina, a jeśli nie możemy się spotkać twarzą w twarz, to mamy rozmowy głosowe, podczas których gramy razem w szachy albo kalambury online c:
Ostatnio zmieniony przez Qoona (11-02-2022 o 11h28)
Jak lubisz spędzać czas ze swoimi przyjaciółmi?
Robienie sobie tatuaży XD Większość moich znajomych je ma, a ja jakoś nie mam potrzeby
Ostatnio zmieniony przez Noku (11-02-2022 o 11h35)
Jaką aktywność lubią twoi przyjaciele, ale ty za nią nie przepadasz?
// Tak! Strasznie mnie razi mówienie pół po polsku, pół po angielsku i w takich przypadkach jak teraz na przykład zawsze zastanawiam się, co daną osobę powstrzymało, żeby normalnie, po ludzku napisać "niepopularna opinia" XD
Ale mam nadzieję, że się na mnie nie obrazisz! To nic przeciwko tobie :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (11-02-2022 o 12h15)
Masz jakąś "unpopular opinion" odnośnie czegokolwiek?
//no spoczko, tak mi się wtrąciło jakoś naturalnie. nie piszę/nie mówię tak przez cały czas XD
oj, dużo mam takich
np. nie każde małżeństwo do pełni szczęścia potrzebuje dziecka. a decydowanie się na takie tylko dlatego, że czuje się presję ze strony rodziców, znajomych, ogółem społeczeństwa, do niczego dobrego nie prowadzi.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (11-02-2022 o 13h43)
a na temat czego ty masz unpopular opinion?
@down lubię i najczęściej pije kawę rozpuszczalną
Ostatnio zmieniony przez Acerola (11-02-2022 o 12h56)
Lubisz kawę? Jeśli tak to jaką najczęściej pijesz?
Nie, chyba nie ma takiej.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (11-02-2022 o 13h02)