1. Cień
@C4RMEN Ooo to żałuję, że nie trafiłam na te eventy, bo brzmią fajnie. Ale w 2018 jeszcze nie słyszałam w ogóle o Beemoovie, więc ominęły mnie najlepsze rzeczy i z Syfku, i z Eldki
@Vandea Kurczę, współczuję doświadczeń mam nadzieję, że już się wszystko zagoiło.
Też mam nadzieję, że nie zawiodą na Black Friday i dostaniemy coś atrakcyjnego.
Strony : 1 ... 1322 1323 1324 1325
#33076 27-11-2024 o 00h14
#33077 27-11-2024 o 13h36
1. Obsydian
@aniewiem, już zdążyłam o tym zadrapaniu zapomnieć.
Sama jestem ciekawa co dadzą na Black Friday. I ogólnie z jednej strony jak tylko zobaczyłam strój anioła to miałam takie, że must have, ale jak trochę emocje opadły... To już nie jestem taka pewna czy chcę wydać ponad 5 dych...
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#33078 27-11-2024 o 20h01
1. Cień
To dobrze:D oby już się tacy drapieżni pacjenci nie trafiali.
Ładne te stroje anioła i demona. Podoba mi się jeszcze "alien", ale ciągle mnie te ceny odstraszają. Gdyby dodali coś poza strojem, np. jakieś dodatkowe ilustracje z WSami, które można by było kolekcjonować, może bym się skusiła.
Od niedawna gram jeszcze w inną grę, w której kupuję pakiety (i tam się więcej dostaje), więc sumując to już by były zbyt duże wydatki na gry.
#33079 29-11-2024 o 11h59
1. Obsydian
Obawiam się, że to dopiero początek.
Słaby ten BlackFriday. Pakiet ma w końcu przyzwoitą cenę, ale po prostu mi się nie podoba.
Z tymi ilustracjami to były spoko pomysł.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#33080 29-11-2024 o 14h43
1. Cień
@aniewiem prawda? Ja uwielbiałam dodatkowe ilustracje na każdym możliwym evencie. No ale new gen trochę utrzymuje się właśnie z ubrań. Mi bardzo wiele osób mówiło, że gra tylko i wyłącznie dla przebieranek.
Ale skoro poruszyłyście ten temat, to przyznam, że ja bardzo nie lubię ilustracji w new gen. Teraz wszystkie wyglądają prawie tak samo Po prostu yska obściskująca się z WS'em w każdym odcinku.
O wiele bardziej mi pasowały te, w których skład wchodziły też inne postacie z gry, były o wiele ciekawsze i dzięki temu ilustracje z naszym wybrankiem wzbudzały o wiele większy entuzjazm do skończenia odcinka - przynajmniej ja tak zawsze miałam.
A co do black friday, to ja jestem zadowlona. Może i new gen to porażka, ale na starym sf'ie i eldaryii jestem gotowa się obkupić w strojach xD
#33081 29-11-2024 o 17h34
⭑ ☽ ⛦ ☾ ⭑
1. Cień
Eh, ja mam praktycznie wszystkie te stroje co proponują, z każdym eventem coraz bardziej przykro :<
Właśnie @C4RMEN, nie szkoda Ci hajsu na grę gdzie w każdej chwili mogą serwery zamknąć?
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (29-11-2024 o 17h35)
#33082 29-11-2024 o 20h54
3. Cień
Niespodziewanie wpadła nam wygrana 738
@Kalipso noo szkoda, że już nie dodają nic nowego do Eldki. Ładne te stroje robili.
@C4RMEN nie zwróciłam wcześniej uwagi na to, ale faktycznie, jak na razie w każdej ilustracji mamy tylko Su i WSa, którzy sobie patrzą w oczy
To też częściowo wina tego, że fabuła tam jest taka... jak by to powiedzieć... nieskomplikowana (żeby nie powiedzieć głupiutka ). Niedługo przed NG grałam w Uniwersytet i Love Life, i mimo, że scenariusz miał sporo dziur logicznych, to zawsze coś się tam działo. Fakt, że często zbyt mocno odbiegali od wątku romantycznego, a Love Life, to był bardziej Work Life niż Love ale choćby same dialogi były dojrzalsze, można było się podroczyć z WSami, to było takie bardziej żywe. W NG jak czytam dialogi, to zastanawiam się czy oni tam mają po 10 lat.
No chyba, że się jeszcze odkują w następnych odcinkach.
@Vandea mnie też nie poniósł ten strój z NG. Eh, nie wiem dlaczego, ale ja sobie ubzdurałam, że pewnie będzie można taniej kupić te zestawy, które do tej pory wypuścili a tu klops
#33083 29-11-2024 o 21h48
1. Cień
Ooo, nie pamiętam kiedy ostatnio była tu jakaś wygrana haha.
@Kalipso Nie wydaje mi się aby mieli w planach zamykać serwery, bo francuski jest dalej bardzo aktywny. A nawet jeśli, sześć złoty to też nie pieniądze Miałam w planach wydać więcej na słodki flirt, ale nie zachwyciły mnie te stroje których jeszcze nie mam.
Miałam już kupować ten z Natanielem, bo poluję na niego od kiedy wyszedł, ale stwierdziłam że do lutego (jego urodzin) nie zostało długo i cierpliwie poczekam xD
@aniewiem Ja to właściwie zauważyłam teraz, podczas przechodzenia siódmego odcinka. A szkoda, bo chętnie bym przygarnęła ilustrację z Elendą, bardzo ją lubię
Zachowania tych postaci rzeczywiście są bardzo dziecinne. Ja wręcz kocham taką tematykę rywalizacji, a możliwość "zdrady" swojej firmy to w ogóle świetny pomysł, ale moim zdaniem źle się za to zabierają. Mi to w ogóle takie wojny bardziej pasują do jakiś grupek w gimnazjum niż do dorosłych ludzi z pracą, ale cóż.
Przechodzę love life na innym serwerze i bardzo dobrze to nazwałaś - "work life". Nie są to moje klimaty, ale odcinki są na tyle krótkie że jakoś mi to nie przeszkadza.
A uniwersytet za to uwielbiam! Ja mam trochę z górki, bo Nataniel to mój wybranek, a wiele osób bardzo marudziło że relacja z nim jest wpychana na siłę do odcinków. Mi to nie przeszkadza więc bawię się świetnie
Ale i tak przeszkadza mi nadmiar Rayana i niedobór Kastiela. Liceum może i było dziecinne ale napewno bardziej fair jeśli chodzi o rozbudowanie historii WS'ów i ich ilość w odcinkach.
#33084 30-11-2024 o 17h50
1. Obsydian
@aniewiem, ja chciałabym, żeby normalne zestawy były tańsze, ale podskórnie czułam, że nie będą, bo to byłoby nie fair w stosunku do osób, które kupiły stroje w normalnych cenach (chociaż nie byłby to pierwszy raz jak Bimuf pluje w twarz płacącym graczom).
Ja na Eldaryi, ani SFie nic nie kupowałam, bo tu mam już wszystko. A jakieś resztki ZM na ewentualne chciejki jeszcze mam.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#33085 04-12-2024 o 16h13
1. Cień
@Vandea Właściwie racja, nie pomyślałam o tym, że to byłoby średnio w stosunku do osób, które kupiły te zestawy po regularnych cenach.
Ja w rezultacie też nie skorzystałam z Black Friday.
I nie tylko jeśli chodzi o gry. W ogóle jakoś w sklepach nie było za szczególnych promocji (przynajmniej w tych, w których robię zakupy).
@C4RMEN dokładnie, poziom rywalizacji gimnazjalny ja zaraz zabieram się za 10 odcinek, zobaczymy co z tego będzie
W SF też wybrałam Nataniela I o ile na początku Uniwersytetu wkurzyłam się, że zrobili z Nata to co zrobili (była pewna, że chodziło im o takie tanie szokowanie fabułą, jako zupełna odwrotność tego co było w liceum), to w Love Life bardzo mi się podobało jak to wszystko wypośrodkowali. I o dziwo, miało to wszystko sens, więc Nat ze wszystkich postaci ma najbardziej ciekawy "character arc"
Daj znać jak skończysz, jak wrażenia. Ciekawa jestem czy Ci się Love Life spodoba jako całość
Ja jeszcze planuję pozbierać trochę PA i zrobić też ścieżkę z Kastielem na UNI i LL. (Też uważam, że Ryana było dużo za dużo )
#33086 04-12-2024 o 16h18
1. Obsydian
Ja w sumie też nie, jedyny Black Friday z jakiego skorzystałam to było na mojej grze o konikach, a tam nawet nie wydawałam realnej kasy, bo polegał na kupowaniu koników za walutę w grze, którą miałam odłożoną.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#33087 04-12-2024 o 17h59
1. Cień
O widzisz, no to nie trafiły nam się żadne szalone zakupy w tym roku (a miałam nadzieję, że chociaż uda się trochę taniej kupić część prezentów gwiazdkowych) no cóż, może w przyszłym roku będzie lepiej
#33088 04-12-2024 o 21h40
1. straż Absyntu
Ja prawdę mówiąc na Black Friday się skusiłam, choć początkowo miałam do tego stroju mieszane uczucia, acz bardzo, ale to, bardzo spodobała się mi ta kurtka z kapturem i włosy i to, dla nich się głównie skusiłam, bo cena była przyzwoita w przeciwieństwie do strojów kosztujących 56 złotych. aniewiem dziękuję z całego serca za troskę i wszystko ma się już ku lepszemu, wróciłam do pracy i pracuję jak mróweczka i dookoła wszyscy mówią mi, że nie jestem tą samą osobą, co sprzed zwolnienia tak śmigam i z taką energią wykonuję powierzone czynności i bardzo, bardzo, ale to, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo takiego właśnie energicznego nastawienia mi brakowało i nawet już przyjmuję zwróconą uwagę czy to, będąc w pracy czy w domu przyjmuję na klatę i robię to, co zrobione prawidłowo być powinno!!!!
#33089 06-12-2024 o 17h53
1. Cień
@lychee To świetnie! Bardzo się cieszę, że udało Ci się zresetować I trzymam kciuki, żeby ta energia towarzyszyła Ci już ciągle, a przynajmniej zawsze kiedy będziesz tego potrzebować (no bo odpoczywać też trzeba)
#33090 08-12-2024 o 16h09
1. Obsydian
Ja za to kupiłam sobie w rzeczywistości kieckę, nie w promocji, ale jestem z niej zadowolona
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#33091 18-12-2024 o 23h28
1. Cień
A to i tak fajnie, ważne, że była frajda z zakupów
No ja teraz czekam czy pojawią się jakieś promocje poświąteczne. Mam kilka rzeczy na oku, więc będę polować
#33092 20-12-2024 o 10h57
1. Obsydian
Więcej było frustracji, bo żadna inna na mnie nie pasowała, znalazłam ją w ostatnim sklepie A kupiłam trochę przymusowo, bo impreza rodzinna. Na szczęście mam do niej buty i torebkę.
Zawsze się człowiek łudzi, a potem ni mo tych promocji.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#33093 21-12-2024 o 00h13
1. Cień
Też uważam, że bez sensu tak na promocje czekać, bo nigdy nie pojawiają się wtedy kiedy trzeba Nie wiem jak te ubraniowe, bo dawno na takich zakupkach mnie nie było, ale na wszystko inne to promocje są od dwóch tygodni
#33094 21-12-2024 o 12h27
1. Obsydian
A potem tylko człowiek żałuje, że nie kupił, bo towaru nie ma.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#33095 21-12-2024 o 18h57
1. Cień
To prawda, że teraz w te promocje dość ciężko utrafić. A jeśli są, to nie aż tak atrakcyjne.
Szczególnie od kilku lat tak jest. Wcześniej pamiętam, że były takie okresy (szczególnie jesienią i właśnie po nowym roku), kiedy np. ciuchy i elektronika były w świetnych promocjach (nawet 50 - 80%). Zawsze dało się coś upolować fajnego.
#33096 21-12-2024 o 18h59
1. Obsydian
Życie jest takie, że jak nie miałam hajsu było co kupować, teraz mam hajs i nie mam co kupować.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#33097 21-12-2024 o 20h08
1. Cień
Vandea chyba zawsze tak jest, człowiekowi tylko wpadnie trochę pieniędzy na konto to nagle wszystkie promocje i okazje idą w zapomniane.
Ale poza tym to uwielbiam tą nową stylizacje! Miło widzieć trochę świątecznego klimatu też tu na eldzi
aniewiem prawda? Kiedyś to wszędzie takie fajne promocje robili, a teraz to postawią stertę rzeczy na półce, dadzą wielki napis "od 10zł" i tyle. A co z tego, że ceny zaczynają się od dziesięciu złoty skoro za tą cenę znajdzie się jeden grat a reszta po 40
#33098 21-12-2024 o 21h26
1. Obsydian
@C4RMEN, aj no... I potem to jest taki przykry moment kiedy jedyne co sobie kupisz na zakupach to obiad na mieście...
I w dodatku coraz dziwniejsze te rzeczy, szukasz ciucha pod tytułem "zwykły sweter do pracy" i wszystko jakieś nie teges, a jak już Ci wpadnie w ręce to cena 60+ i masz takie "no nie no swetra do pracy sobie nie kupię za tyle".
Dziękuję To w zasadzie gotowy komplet z butiku, kupiłam jeszcze rok temu i uznałam, że sobie założę właśnie dla świątecznego klimatu już teraz, bo pewnie potem nie będzie czasu na takie głupoty.
Ale za to na zwykłym SyFku nie mam żadnej motywacji by przebrać sukretę, tkwię w stroju kitsune już chyba od dwóch lat.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#33099 23-12-2024 o 20h28
1. Cień
@Vandea faktycznie śliczna ta stylizacja ja się zbieram od kilku dni, żeby swoją przebrać jakoś zimowo, ale coś weny nie mam.
A na Syfku moja Su to już się zakurzyła totalnie
@C4RMEN dokładnie
#33100 24-12-2024 o 14h50
1. Obsydian
@aniewiem, mam jeszcze jedną świąteczną stylkę, ale ubrałam tę, bo jak już wybuliłam maanę w butiku... (swoją drogą w moim przypadku powoli już nie ma na co wydawać - zaczynam się zastanawiać czy nie zacząć się bawić w alchemię)
Niech każda chwila wypełniona będzie szczęściem, pięknem i radością. Cieplutkich, pełnych miłości i spokoju Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku. ♥
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor