Ilustracja jest bardzo ładna, tylko Gard ma na niej jakąś derpowatą twarz. Poza tym naprawdę mi się podoba i nie mam się do czego przyczepić. Jeśli mamy wybierać, to ja jednak wolę jedną ładną ilustrację i więcej strojów, niż na odwrót. Na SF za każdym razem mamy 5 randek i 5 ilustracji i nawet nie chce mi się ich już zbierać, bo wszystkie wyglądają podobnie.
Forma eventu jest okej, lubię stare dobre kryształki. Chociaż mimo wszystko wolałabym, gdyby Beemoov pokazał jeszcze jakieś minimalne pokłady kreatywności jak za starych dobrych lat i wrzucił przynajmniej raz na rok jakąś nową formę eventu.
Stroje są bardzo ładne no i jest ich aż cztery! Najfajniejszy jest chyba ten za doładowanie, ale w każdym tak naprawdę znajdę coś dla siebie. Te stroje wypadają o niebo lepiej niż ta bieda, którą nam zafundowano na SyFie. Cieszę się, że przynajmniej tutaj będzie co zbierać. Żałuję, że nie ma żadnego nowego na mapce, bo jednak mapa w tym roku to istnieje chyba tylko po to, żeby zbierać nasiona i ewentualnie złapać chowańca. Nie wiem czy dobrze liczę, ale na mapie są tylko 3 stare stroje...? W tym ten z ubiegłego roku, który jest jednym z najsłabszych setów jakie widziałam w tej grze... Liczyłam, że przynajmniej wrzucą jeszcze jakieś stare stroje walentynkowe na mapkę coby nie było pusto, albo jakiś jeden z nowych, a tu klops :< Dobrze, że przynajmniej są w butiku i można sobie coś dokupić, ale jednak boli mnie ta pusta mapka. Równie dobrze po złapaniu chowańca i zakończeniu eventu można posyłać chowańca za zwykłe mapy, ale gdzie w tym zabawa? :<
Chowaniec z mapki jest przesłodki! ♥ Gdyby nie forum, to nawet nie zauważyłabym, że to mały pajączek, bo w poście nie pokazali dorosłej formy. Chętnie go przygarnę <3 Zwierzaczek za licznik też bardzo mi się podoba, mam nadzieję, że go dostaniemy.