Róże, uwielbiam te kwiaty w każdym kolorze.
Robić zdjęcia czy pozować do nich?

Strony : 1 ... 97 98 99 100 101 ... 129
Róże, uwielbiam te kwiaty w każdym kolorze.
Robić zdjęcia czy pozować do nich?
Robić zdjecia, jestem bardzo niefotogeniczna.
Gofry czy lody?
Wybieram lody, ponieważ są lżejsze i nie czuję się po nich taka ociężała
Czytanie książki w domu czy w plenerze podczas ładnej pogody?
W plenerze, najlepiej czyta mi się w autobusie, bo nic mnie nie rozprasza i to już nawyk.
Liceum czy technikum?
Liceum, je wybrałem i bardzo dobrze wspominam ^^
Słuchawki czy głośniki?
Głośniki, słuchawki kupiłam tylko dlatego, że były potrzebne do kursu online i od tamtej pory nie używam xD
Podpórki do książek czy niewidzialne półki?
Musiałam wygooglować niewidzialne półki, bo nie wiedziałam co to jest XD Ale wybieram zwykłe podpórki, lubię oglądać swoje książki w pozycji pionowej. No i łatwiej mi się do nich dostać.
Zachować przeczytaną już książkę czy oddać/sprzedać dalej?
Ojejku to bardzo zależy ale jako że ja lubię czytać książki po parę razy to wolę zachować.
Zbiory opowiadań czy powieści?
Powieści. Zbiory mają to do siebie, że opowiadanie opowiadaniu nierówne, jedne się podobają, inne nie, a z powieściami jest o tyle łatwiej, że szybko wiadomo, czy książka nam pasuje, czy nie i czy warto czytać dalej.
Krótkie spodenki czy spódniczka?
Krótkie spodenki, w spódniczkach czuję się dziwnie.
Karnawał w Rio czy karnawał wenecki?
Wenecki, od dziecka chciałam stamtąd maskę!
Szpilki czy koturny?
Szpilki. Koturny nigdy mi się nie podobały i chyba nie spodobają
Używanie filtru przeciwsłonecznego czy zwykłego balsamu do ciała?
Zdecydowanie filtr słoneczny. Zawsze go nakładam przed wyjściem na zewnątrz.
Schody ruchome czy winda?
Schody ruchome, często mniej tłoczne.
Linijka czy ekierka?
Linijka nigdy nie potrafiłam korzystać z ekierek.
temperówka czy strugaczka?
Strugaczka...? Nie wiem, czy miałam okazję z takiej korzystać. Wybieram temperówkę.
Spanie w namiocie czy hamaku?
Jestem w sumie ciekawa jak spałoby się w hamaku, więc wybieram hamak. Nigdy nie miałam okazji
Pizza czy sushi?
Wybieram sushi, bo choć oba bardzo lubię, to jednak to, że jem sushi jest dla mnie wyrazem jakiegoś ważnego wydarzenia - zwykle nagradzam się tym za coś, czego dokonałam lub świętuję np. rocznicę.
Posiadać w domu barek z różnymi rodzajami alkoholu w domu - tak czy nie?
Nie, głównie dlatego że nie piję alkoholu.
Malowanie na kartce czy malowanie na płótnie?
Na kartce. Płótna to za drogi interes, zresztą moje umiejętności nie są tego warte xD
Kapelusz wędkarski czy czapka z daszkiem?
W bucket hat wyglądam dość dziwnie, a od czapki z daszkiem robią mi się wypryski XD ale wybieram to drugie, bo w sumie fajnie chroni przed słońcem i mam fajną czapkę z Nike
No właśnie, buty sportowe markowe (typu Adidas, Nike, Puma...) czy no-name za mniejsze pieniądze?
No name. Jakoś nie wierzę w niesamowicie lepsza jakość markowych butów. Można znaleźć niewiele gorsze obuwie w niższej cenie.
Podróż autobusem czy pociągiem?
Ostatnio zmieniony przez Myrida (23-07-2022 o 14h08)
Pociąg, definitywnie, mniej trzęsie xD
Szorty czy spódnica?
Szorty. Spódniczki to to samo, tylko gorsze - w szortach można spokojnie wykonywać wszystkie czynności, a w spódniczce trzeba uważać, żeby nie świecić ludziom majtami po oczach.
Wstawanie o świcie czy w południe?
Cóż, na pewno lepszym byłoby wstawanie o świcie - mniejsze wyrzuty sumienia oraz dłuższy dzień, tak że chyba trzeba będzie się właśnie do tego przyzwyczaić...
Ser żółty czy biały?