Czekoladowe jajka *o* strasznie lubię te malutkie ze strzelającym cukrem w środku.
Kurczaczki czy zajączki?

Strony : 1 ... 86 87 88 89 90 ... 129
Czekoladowe jajka *o* strasznie lubię te malutkie ze strzelającym cukrem w środku.
Kurczaczki czy zajączki?
Kurczaczki, tradycją u mnie jest mieć w koszyczku kurczaczka c:
Krótki czy długi rękaw?
Lubię obie wersje, ale ostatnio mam fazę na krótki rękaw, kocham tego typu koszulki z nadrukami.
Wzory w monstery czy udające marmur?
Krótki, mnie jest zawsze gorąco, niezależnie od pogody i tak jest zwyczajnie wygodniej.
Włosy proste czy kręcone?
Proste - łatwiej je ogarnąć, a poza tym mega mi się podobają takie długie, ciemne i błyszczące niczym tafla włosy.
Piękny słoneczny dzień czy noc z rozgwieżdżonym niebiem?
Noc, nienawidzę słońca
Praca - zmiany dzienne czy nocne?
Dzienne. Moja wydajność drastycznie spada w nocy.
Pluszowe misie czy króliczki?
Króliczki, ostatnio mam "fazę", na króliczki.
Barszcz czerwony czy biały?
Uwielbiam barszcz biały, ale moja faza ostatnio przerzuciła się na czerwony, niezabielany. Wybór więc jest oczywisty.
Muffiny czy serniczek?
Muffinki, nie przepadam za sernikiem, ale babeczki uwielbiam c:
Spacerowanie czy bieganie?
Spacerowanie. Mimo iż lubię obie czynności, to spacery są o wiele przyjemniejsze i napawają mnie weną.
Czytanie czy słuchanie?
Czytanie. Rozumiem, że chodzi tu o książki, a przy audiobookach nie mogę się skupić i po prostu łatwo się rozpraszam i zatracam w swoich własnych myślach.
Żurek czy barszcz biały?
Barszcz biały, żurek jest dla mnie za kwaśny.
Harcerstwo czy wolontariat w schronisku dla zwierząt?
Wolontariat. Uwielbiam zwierzęta i z chęcią bym się na takowy załapała, by choć trochę im pomóc.
Wazony na kwiaty - zwykłe szklane bez wzorów czy z innego materiału z wzorami?
Zwykłe szklane, ponieważ są uniwersalne i pasują wszędzie, a poza tym również w fajny sposób można stworzyć ciekawe wizualne efekty np. dodając przezroczystą folię, która imituje lód w wodzie.
Mitologia grecka czy egipska?
Wybieram egipską, a to dlatego, że grecką już trochę znam i częściej w popkulturze przewijają się nawiązania do niej, a egipska jest dla mnie takim trochę jeszcze terenem nieodkrytym i bardzo mnie ciekawi
Mistrzostwa świata czy Europy w piłce nożnej?
Mistrzostwa świata, jak szaleć, to szaleć
Pojechać na mecz polskiej reprezentacji w jakimś sporcie czy obejrzeć go w telewizji?
Szczerze zawsze trochę się obawiam na samą myśl, że mogłabym być w takim tłumie ludzi, to samo mam z koncertami. Bałabym się, że mnie ktoś staranuje, a tym bardziej okradnie, więc wybieram TV.
Szybki prysznic czy długa kąpiel w wannie?
Pojechać, sama podróż byłaby wspaniałym przeżyciem.
Szybki prysznic, nie mam ostatnio ochoty na kąpiele.
Coca Cola czy oranżada?
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (18-04-2022 o 20h28)
Piąteczka, @Lieb, ja jadę na siatkówkę jesienią
Coca Cola, jedyny napój gazowany, który mi smakuje.
Treningi w budynku czy na świeżym powietrzu?
Osobiście wolę w budynku, aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że na świeżym powietrzu jest o wiele zdrowiej...
Lipton czy Nestea?
Nestea. Lipton to herbata, którą lubię najmniej, a wszędzie jej pełno >: -(
Bombonierka czy czekolada?
Czekolada, w bombonierce jest jakoś mało zawartości.
Zapach kwiatowy czy cytrusowy?
cytrusek, jakoś tak zapach kwiatów nie przemawia do mej duszy
mieszkanie pod mostem za dwa miliony czy w mieszkaniu za 200k?
Większość mostów to mosty za minimum 2kk, a standard życia jaki jest - każdy widzi XD
Wybieram mieszkanie za 200k!
Kubki z zabawnymi nadrukami czy neutralne? (bez wzorów bądź jakieś zwykłe wzory np. kwiatowe)