Sława czy rodzina?

Strony : 1 ... 113 114 115 116 117 ... 129
Oczywiście, że rodzina ♥
Dodatki złote czy srebrne?
W czasach nastoletnich i dzieciństwie - srebro, teraz zdecydowanie złoto.
Księżyc czy gwiazdy?
Gwiazdy, wydają się takie malutkie i urocze.
Coca-Cola light czy zero?
Nie przepadam za gazowanymi napojami, ale prędzej wypiłabym Coca-colę light. Lepiej smakuje
Zwykła czy smakowa (np. orzechowa) kawa?
Zwykła, zdecydowanie.
Granie w gry czy oglądanie jak ktoś gra?
Definitywnie granie w grę, ahhhh, za dużo lola :') Po prostu oglądanie jak ktoś gra po pewnym czasie nudzi i nie ma tyle samo emocji.
Wycieczka po Europie czy Ameryce Południowej?
Za obydwoma zbytnio nie przepadam, ale jak już miałabym którąś z nich zjeść to białą. Wolę na słodko niż na gorzko.
Torba czy plecak?
Plecak - większy, wygodniejszy, zdrowszy dla pleców, bo ciężar jest równomiernie rozłożony po obu ramionach, a nie tylko na jednym.
"Gangam Style" czy "Despacito"?
Wolałabym słuchać czegokolwiek innego niż "Despacito", dlatego wybieram "Gangam Style".
Literatura piękna obca czy kryminał?
Zawsze wybiorę literaturę piękną, bo kryminały mnie nie wciągają.
Karteczki samoprzylepne czy zakładki indeksujące?
Zakładki rządzą !!!
czekolada gorzka czy mleczna ?
Lubię obie, jednak mleczna wygrywa. Wolę słodsze rzeczy.
Czipsy paprykowe czy cebulowe?
Bez czapki. Zawsze jak ją ściągam, mam poszarpane włosy.
Zakładka do książki: zwykła czy magnetyczna?
zwykła, mam kilka magnetycznych, ale ich nie używam, bo mnie potwornie irytują xd
paznokcie długie czy krótkie?
Długie, takie wychodzące poza opuszek palca owalne lub kwadratowe są śliczne ♥
Książki w języku polskim czy angielskim?
lubie oba , ale wolę kabaret
Wiedźmin serce z kamienia czy krew i wino ( chodzi o dodatek)?
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (22-01-2023 o 18h51)
serca z kamienia, oczywiście krew i wino też kocham, ale jednak muszę przyznać, że nawet mimo faktu, że krew i wino ma jedną z moich ulubionych postaci w serii (regisa), to historię z pierwszego dodatku ubóstwiam, totalnie mój klimacik <3
słuchawki douszne czy nauszne?
Ostatnio zmieniony przez idontcare (22-01-2023 o 19h22)
Nauszne, wygodniejsze + przyzwyczajenie (wiele godzin przy kompie i uszy nie bolą, z dousznymi jakoś meh). Specjalnie kupiłam słuchawki douszne i nie korzystam z nich ;_;
Biały czy czarny kot?
Na papierze. Fizyczny kalendarz daje mi większe poczucie bezpieczeństwa. Jeśli mam jakiś druczek lub coś drobnego, czego bardzo nie chciałabym zgubić, to chowam to do tylnej kieszonki kalendarza i wiem, że stamtąd nic tego nie ruszy - do telefonu niczego fizycznego nie schowam. Kiedy rok się kończy, to chowam stary kalendarz do szafki, gdzie wszystkie moje zapiski są bezpieczne i łatwo dostępne, gdybym chciała do nich wrócić, a w telefonie jest tysiąc sposobów, na które mogłabym je stracić. No i też ważne jest dla mnie samo poczucie obcowania z fizycznym przedmiotem; ma to w moim odczuciu więcej "duszy".
Ból ręki czy ból nogi?
Z dwojga złego to ręki, najlepiej lewej, bo jestem praworęczna XD z bólem nogi byłoby gorzej
Pozostając w temacie boleści:
Ból głowy czy ból brzucha?