Z dwojga złego, fiolet ;D
Bułka z makiem czy z cynamonem?

Strony : 1 ... 111 112 113 114 115 ... 129
Z dwojga złego, fiolet ;D
Bułka z makiem czy z cynamonem?
Jako, że jestem zwolenniczką połączenia czerwieni ze złotem, wybieram jedno. A najbardziej lubię białe ciepłe.
Ciasto kupne czy robione samemu?
Robione samemu, zdecydowanie. <3 Najlepiej jeszcze takie cieplutkie, prosto z piekarnika.
Jazda na sankach czy jabłku?
Jabłuszko, bo mam z nim dobre wspomnienia :D
Gucci czy Dior?
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (24-12-2022 o 08h07)
Hobbit, uwielbialm uniwersum LOTRa.
Klasycznie na dziś - barszcz czerwony czy grzybowa?
Wybieram barszcz czerwony, bo bardziej lubię od grzybowej.
Jednak na moim wigilijnym stole nie gości ani barszcz ani grzybowa tylko zupa z suszonych owoców.
Sernik czy makowiec?
Makowiec, sernika nie lubię u-u
Krótkie imiona i długie nazwiska czy Długie imiona i krótkie nazwiska?
Długie imiona, bo można je fajnie zdrabniać (;
Jasny czy ciemny kolor oczu?
Sama mam jasne, ale zdecydowanie wolę ciemne. Mają coś, co sprawia, że nie mogę oderwać od nich oczu.
Świąteczne książki, czy świąteczne filmy?
Choć zawsze wybieram książki, tak tym razem postawię na film - filmy świąteczne mają niezaprzeczalny urok i wprowadzają w przyjemny, świąteczny stan.
Pierogi z kapustą i grzybami czy z mięsem?
Każda skrajność jest zła, ale jak już, to optymizm. Zakładanie najczarniejszego scenariusza w niczym nie pomaga, tylko powoduje strach i stres z powodu wyobrażeń, które później często okazują się mieć mało wspólnego z rzeczywistością. Trzeba przygotowywać się na najgorsze, ale nastawiać się na najlepsze.
Jeść jak jabłko - pomidora czy cebulę?
To moje dwie ukochane pory roku ;-; ale wybieram wiosnę, bo mam z nią więcej milszych wspomnień.
Spodnie dresowe czy jeansy?
Ostatnio zmieniony przez Lythan (28-12-2022 o 09h52)
McDonald. W KFC to chyba nawet nigdy nie jadłam xD
Wiersze rymowane czy białe?
iPhone - jest stereotypowo owiany złą sławą, a jednak dla mnie to nadal najlepszy telefon, jaki miałam.
pierścionki czy kolczyki?